Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω ένα μικρό πληκτρολόγιο (max 40cm), ασύρματο και φωτιζόμενο (ισα ισα τα πλήκτρα θέλω). Καλό θα ήταν να μην κάνουν και θόρυβο τα πλήκτρα γιατί δουλεύω όταν κοιμούνται τα παιδιά.

Υπάρχει κάποιο; Δεν κατάφερα να βρω κάτι.

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Da_rudakos
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Έχω την εντύπωση ότι ασύρματο κ φωτιζομενο δεν υπάρχει. Χωρίς να ειμαι απόλυτα σίγουρος. 

Υπάρχουν (πχ https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Gaming-Keyboards/Standard-Gaming-Keyboards/K57-RGB-WIRELESS-Gaming-Keyboard/p/CH-925C015-BE#tab-tech-specs)αλλά νομίζω δεν υπάρχουν τόσο μικρά (έως 40cm).

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα θα ρωτήσω εδώ: Κάτοχος 2 πληκτρολογίων microsoft sidewinder X6. Ψάχνω κάτι αντίστοιχο με παρόμοια απόσταση μεταξύ των πλήκτρων και παρόμοιο ύψος*  πλήκτρων! Όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι να μοιάζει. Γνωρίζει κανείς κάποιο? (με φωτιζόμενα πλήκτρα αν γίνεται).

* το ύψος των πλήκτρων στο sidewinder δεν φτάνει πολύ ψηλά ώστε το πλήκτρο να μοιάζει τριγωνικό αλλά δεν είναι και τελείως flat. Είναι μία μέση κατάσταση δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλιώς.

Δημοσ.
Στις 27/8/2019 στις 5:40 ΜΜ, Da_rudakos είπε

Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω ένα μικρό πληκτρολόγιο (max 40cm), ασύρματο και φωτιζόμενο (ισα ισα τα πλήκτρα θέλω). Καλό θα ήταν να μην κάνουν και θόρυβο τα πλήκτρα γιατί δουλεύω όταν κοιμούνται τα παιδιά.

Υπάρχει κάποιο; Δεν κατάφερα να βρω κάτι.

Ευχαριστώ!

Αν πω ότι κάνω παραχώρηση στο φωτιζόμενο, τι προτείνετε;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες και το Anne pro 2.

(με kailh box browns και βάζεις και rings για να γίνουν λίγο πιο αθόρυβα ακόμα)

Επεξ/σία από GRat
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Da_rudakos είπε

Αν πω ότι κάνω παραχώρηση στο φωτιζόμενο, τι προτείνετε;;

Δεν είναι το RGB το πρόβλημα.Απλά τα περισσότερα ασύρματα με RGB είναι κάπως μεγάλα.Μήπως θέλεις κάτι τέτοιο; https://www.amazon.com/Wireless-Keyboard-TeckNet-Dedicated-Android/dp/B072N471V4

Επεξ/σία από Deka013
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Da_rudakos είπε

Κάτι τέτοιο δεν κάνει, γιατί ψάχνω με νούμερα δεξιά. :)

Full size τόσο μικρό νομίζω είναι πολύ δύσκολο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...