emperor4her Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Λες η αστυνομια η το δικαστηριο να εριχναν δικιο σε εκεινον που του εφαγε τα 2500ε; δεν εχει να κανει με δικαιο η αδικο.. απ τη στιγμη που δεν υπαρχει ενημερωση για ηχογραφιση δεν παιρναει πουθενα.. ουτε σε δικαστηριο ουτε σε αστυνομια.. το ιδιο ισχυει για τη βιντεοσκοπηση.. γενικα μιλωντας
NikosKallithea Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Στην προκειμένη περίπτωση μην ξεχνάμε οτι δεν πρόκειται για απατη, με την καθαρη έννοια, (Δηλαδή πχ δεν του έκλεψε κάποιος τους κωδικούς) η καταβολή των χρημάτων έγινε συνειδητά και από τον ίδιο τον κάτοχο του λογαριασμού. Περί λάθους πρόκειται και όχι περί απάτης
spartak1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Πρόκειται για ξεκάθαρη εξαπάτηση. Ομως άκρη μπορεί να βγει μόνο δικαστικά με ότι αυτό συνεπάγεται.
kostasbm Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 21 ώρες πριν, Salvation81 είπε Τι ειναι η τραπεζα, η γκεσταπο; Τιποτα απο αυτα δεν θα κανει η τραπεζα, ελεος, τι λετε στον κοσμο; Η τραπεζα ειναι ο μεσολαβητης, σιγα μην εχουν και μπραβους για να φερνουν ατομα με το ζορι στα υποκαταστηματα επειδη καποιοι ειναι περιορισμενης ευθυνης. πηγαινε σε μια τραπεζα και πες οτι εκανες λαθος καταθεση σε αλλο λογαριασμο και θα σου εξηγησουν τη διαδικασια αν θελεις να μαθεις και αφου δεν σου αρεσει ο τροπος που το ειπα ...... 1
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Η εθνικη εχει ακυρωση συναλαγης μεχρι καποια ωρα σωστα ; Την επομενη πανε περιπατο αλλα ισως μπορουσε να προλαβει ; Offtopic: ουτε σε rooms to let στην Σαμοθρακη δε γινεται ετσι κρατηση δωματιου ... Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από Mhlogiatros
insomnia71 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 @slavador Σ'ευχαριστώ ρε φίλε για το βίντεο. Ότι πιο χρήσιμο έχω βρει εδώ μέσα…κρίμα για κάποιους και την ειρωνεία τους…! Εγώ προσωπικά βοηθάω τον φίλο μου αλλά πιο πολύ θέλω το τσογλάνι να μην το ξανακάνει σε κάποιον άλλον…! Έχω συλλέξει αρκετά στοιχεία..και ξέρω πολύ καλά πως το τρέχουν το σενάριο. Τα στοιχεία θα πάνε εκεί που πρέπει...όπως λέει και το βίντεο.. Μια, δυο τρεις φορές ακόμα...και θα παίξει πακέτο γιαυτόν και την παρέα του..!
Γιαούρτι Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 πο πο μαλ@κες που υπάρχουν στον κόσμο... κι εγώ κάθομαι και δουλεύω ρε. εγω αν ήμουν δικαστής πάντως και άκουγα το στορι θα κυλιόμουν κάτω σα σκουλήκι από τα γέλια.
Salvation81 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, kostasbm είπε πηγαινε σε μια τραπεζα και πες οτι εκανες λαθος καταθεση σε αλλο λογαριασμο και θα σου εξηγησουν τη διαδικασια αν θελεις να μαθεις και αφου δεν σου αρεσει ο τροπος που το ειπα ...... Εχεις δικιο, θα παω και θα πω οτι ειμαι γκαγκα στην τραπεζα και η τραπεζα θα εξαναγκασει τον ανθρωπο στον οποιο εγω θελημενα καταθεσα χρηματα οχι μονο να ερθει στο υποκαταστημα αλλα να δικαιολογηθει και να τα επιστρεψει κιολας. (με την ιδια λογικη πουλας κατι σε καποιον, στα περναει, παραλαμβανει και μετα παει και λεει στην τραπεζα OOPS I DID IT AGAIN.....Και η τραπεζα απλα του λεει YES SIR και του επιστρεφει τα χρηματα....) Πραγματικα δεν ξερω καποιοι που ζειτε αλλα οκ αν θελεις να σου δωσω το IBAN μου να μου περασεις 2500ε και μετα να κανεις οσα λες με την τραπεζα; Ετσι για να με πεισεις και φυσικα μην αγχωνεσαι θα αναφερω σε ολους εδω το αποτελεσμα. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από Salvation81
kostasbm Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Salvation81 είπε Εχεις δικιο, θα παω και θα πω οτι ειμαι γκαγκα στην τραπεζα και η τραπεζα θα εξαναγκασει τον ανθρωπο στον οποιο εγω θελημενα καταθεσα χρηματα οχι μονο να ερθει στο υποκαταστημα αλλα να δικαιολογηθει και να τα επιστρεψει κιολας. (με την ιδια λογικη πουλας κατι σε καποιον, στα περναει, παραλαμβανει και μετα παει και λεει στην τραπεζα OOPS I DID IT AGAIN.....Και η τραπεζα απλα του λεει YES SIR και του επιστρεφει τα χρηματα....) Πραγματικα δεν ξερω καποιοι που ζειτε αλλα οκ αν θελεις να σου δωσω το IBAN μου να μου περασεις 2500ε και μετα να κανεις οσα λες με την τραπεζα; Ετσι για να με πεισεις και φυσικα μην αγχωνεσαι θα αναφερω σε ολους εδω το αποτελεσμα. δεν θα τον αναγκασει σου ειπα ρωτα....ειμαι 37χρονια στη δουλεια και εχω αρκετες εμπειριες γιαυτο σου ειπα ρωτησε πριν γραψεις και μην υποθετεις και αν θελεις πες μου σε ποια περιοχη εισαι να σε στειλω επωνυμα να σε ενημερωσουν...αν θελεις να μαθεις
Salvation81 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, kostasbm είπε δεν θα τον αναγκασει σου ειπα ρωτα....ειμαι 37χρονια στη δουλεια και εχω αρκετες εμπειριες γιαυτο σου ειπα ρωτησε πριν γραψεις και μην υποθετεις και αν θελεις πες μου σε ποια περιοχη εισαι να σε στειλω επωνυμα να σε ενημερωσουν...αν θελεις να μαθεις Να ενημερωσουν τι ωρε ανθρωπε; Δεν ειναι αστυνομια η τραπεζα, θα παρουν φορα απλα για να στο πω χυμα (εδω τους εχουν μαμησει επειδη εβαζαν εισπρακτικες να παιρνουν τηλεφωνο σε οσους χρωστουσαν, δλδ τι λεμε τωρα;). Και σου ξαναλεω, αν εισαι τοσο σιγουρος για οσα λες σου δινω το IBAN μου, περνας 2500ε, τα παιρνω και μετα πας και τους λες οτι ηταν λαθος και πως θελεις τα χρηματα σου πισω. Αν μπορεσουν να με κανουν να τα δωσω πισω κανενα προβλημα, θα ερθω εδω και θα πω οτι τα SS το καταφεραν και αυτο.
kostasbm Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Να ενημερωσουν τι ωρε ανθρωπε; Δεν ειναι αστυνομια η τραπεζα, θα παρουν φορα απλα για να στο πω χυμα (εδω τους εχουν μαμησει επειδη εβαζαν εισπρακτικες να παιρνουν τηλεφωνο σε οσους χρωστουσαν, δλδ τι λεμε τωρα;). Και σου ξαναλεω, αν εισαι τοσο σιγουρος για οσα λες σου δινω το IBAN μου, περνας 2500ε, τα παιρνω και μετα πας και τους λες οτι ηταν λαθος και πως θελεις τα χρηματα σου πισω. Αν μπορεσουν να με κανουν να τα δωσω πισω κανενα προβλημα, θα ερθω εδω και θα πω οτι τα SS το καταφεραν και αυτο. αστο αν δε θες να καταλαβεις......ουτε θα σε κτυπησουν ουτε θα σε δικασει η τραπεζα...εδω εχουν γινει χιλιαδες λαθος καταθεσεις σε αλλο λογαριασμο???το νομιζεις οτι τα εχασαν τα χρηματα τους ολοι??? και σου ξαναλεω γιατι ειπα οτι δεν θα πει οτι επεσα θυμα απατης αλλα εκανε λαθος καταθεση σε αλλο λογαριασμο.....οταν πας στη τραπεζα σου θα το κοιταξει και θα ενημερωσει το δικαιουχο του λογαριασμου για το λαθος και πρεπει αν πει οκ να περασει να υπογραψει για τη μεταφορα του ποσου.Αν αυτος αρνηθει υπαρχει αλλη διαδικασια που δεν ειναι της στιγμης....αλλα θα υποδειξει στον πελατη τι να κανει και πολλες φορες αναλογα με τα κυβικα του πελατη μπορει να το αναλαβει η νομικη υπηρεσια της τραπεζας.Αν ο αλλος τα εχει παρει και τα εχει ξοδεψει και γινει διωξη το ποιο πιθανο(γιατι ειναι υπαρκτο προσωπο) να παει φυλακη αν δεν μπορει να τα επιστρεψει....
Salvation81 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kostasbm είπε αστο αν δε θες να καταλαβεις......ουτε θα σε κτυπησουν ουτε θα σε δικασει η τραπεζα...εδω εχουν γινει χιλιαδες λαθος καταθεσεις σε αλλο λογαριασμο???το νομιζεις οτι τα εχασαν τα χρηματα τους ολοι??? και σου ξαναλεω γιατι ειπα οτι δεν θα πει οτι επεσα θυμα απατης αλλα εκανε λαθος καταθεση σε αλλο λογαριασμο.....οταν πας στη τραπεζα σου θα το κοιταξει και θα ενημερωσει το δικαιουχο του λογαριασμου για το λαθος και πρεπει αν πει οκ να περασει να υπογραψει για τη μεταφορα του ποσου.Αν αυτος αρνηθει υπαρχει αλλη διαδικασια που δεν ειναι της στιγμης....αλλα θα υποδειξει στον πελατη τι να κανει και πολλες φορες αναλογα με τα κυβικα του πελατη μπορει να το αναλαβει η νομικη υπηρεσια της τραπεζας.Αν ο αλλος τα εχει παρει και τα εχει ξοδεψει και γινει διωξη το ποιο πιθανο(γιατι ειναι υπαρκτο προσωπο) να παει φυλακη αν δεν μπορει να τα επιστρεψει.... Και σου ξαναλεω επειδη προφανως και κανεις πως δεν καταλαβαινεις, λεει ο αλλος κυριοι εγω του εδωσα κατι που κοστιζε 2500ε, μπορουν να αποδειξουν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο; Τωρα αν για τα 2500ε κινηθουν νομικα και χαλασουν τα πολλαπλασια στις διαδικασιες, αυτο ειναι αλλο θεμα. Και παλι ομως το αποτελεσμα εχει να κανει με το τι θα πιστεψει ο Δικαστης και οχι με το τι θελει η τραπεζα η αυτος που εχασε τα χρηματα. Αν μπορεσουν να αποδειξουν περα καθε αμφιβολιας πως τα 2500ε μεταφερθηκαν λαθος τοτε οκ. Αμφιβαλλω παρα πολυ πως μπορουν να κανουν κατι τετοιο και γιαυτο δεν παιζει να φτασει ολο αυτο στα δικαστηρια. Θα μας πει ο φιλος φανταζομαι απο πανω τι θα γινει στο τελος, απλα για να δουμε τι ισχυει. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από Salvation81
kostasbm Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Salvation81 είπε Και σου ξαναλεω επειδη προφανως και κανεις πως δεν καταλαβαινεις, λεει ο αλλος κυριοι εγω του εδωσα κατι που κοστιζε 2500ε, μπορουν να αποδειξουν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο; Τωρα αν για τα 2500ε κινηθουν νομικα και χαλασουν τα πολλαπλασια στις διαδικασιες, αυτο ειναι αλλο θεμα. Και παλι ομως το αποτελεσμα εχει να κανει με το τι θα πιστεψει ο Δικαστης και οχι με το τι θελει η τραπεζα η αυτος που εχασε τα χρηματα. Αν μπορεσουν να αποδειξουν περα καθε αμφιβολιας πως τα 2500ε μεταφερθηκαν λαθος τοτε οκ. Αμφιβαλλω παρα πολυ πως μπορουν να κανουν κατι τετοιο και γιαυτο δεν παιζει να φτασει ολο αυτο στα δικαστηρια. Θα μας πει ο φιλος φανταζομαι απο πανω τι θα γινει στο τελος, απλα για να δουμε τι ισχυει. ......η τραπεζα δεν ειναι δικαστης αλλα διαμεσολαβητης.....πας λες το προβλημα σου και εξεταζει αν μπορει να βρει λυση συζητωντας και με τον αλλο(φυσικα δεν θα πει επεσα θυμα απατης αλλα εκανα λαθος καταθεση).....δεν προκειται να του τραβηξει το αυτι στη συνεχεια θα παει ο παθων σε δικηγορο να κανει μυνηση και ο εισαγγελεας θα ζητησει αντιγραφα των λογαριασμων των ενδιαφερομενων μερων αο τη τραπεζα οπου θα φαινεται μια καταθεση και μια αναληψη και θα ζητησει απο αυτον το τυπο να δικαιολογησει τι αφορουν τα 2500...απλα πραγματα....αν αυτος εχει να παρουσιασει στοιχεια που να τα δικαιολογει δεν υπαρχει συνεχεια αν οχι εχει προβλημα .... τετοια γινονται κατα λαθος αρκετες φορες και το μεγαλυτερο ποσοστο των υποθεσεων(οταν δεν προκειται για οργανωμενη απατη) τελειωνει με μια υπογραφη του αλλου που ελαβε τα χρηματα..............
spartak1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 58 λεπτά πριν, kostasbm είπε στη συνεχεια θα παει ο παθων σε δικηγορο να κανει μυνηση και ο εισαγγελεας θα ζητησει αντιγραφα των λογαριασμων των ενδιαφερομενων μερων αο τη τραπεζα οπου θα φαινεται μια καταθεση και μια αναληψη και θα ζητησει απο αυτον το τυπο να δικαιολογησει τι αφορουν τα 2500...απλα πραγματα....αν αυτος εχει να παρουσιασει στοιχεια που να τα δικαιολογει δεν υπαρχει συνεχεια αν οχι εχει προβλημα .... Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλα. Δε θα τον καλέσει ο εισαγγελέας. Θα πρέπει να πάει σε δικαστηριο η υπόθεση με ότι αυτό συνεπάγεται (καθυστερήσεις, έξοδα, κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα