Προς το περιεχόμενο

cd 800 mb

apolytos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ λακωνικός είσαι , εξήγησε μας τι εννοείς :)

Αν μπορώ να μαντέψω σωστά ... δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το overburn αν έχεις το Nero.

Επίσης αν έχεις παλιά έκδοση του Nero κατέβασε καινούργια γιατί ορισμένες παλιότερες εκδόσεις δεν επέτρεπαν την εγγραφή σε 800-άρια CD.

Δημοσ.

Βεβαια δεν φτανει μονο να βαλεις το overburn στο nero..πρεπει και το αντιγραφικο σου να ειναι σε θεση να τα γραψει πχ.σε μενα εχω δοκιμασει 800αρια στο cdr του λαπτοπ και δεν τα καταφερε,ουτε σε ενα sony που δοκιμασα,σε ενα msi ομως ολα πηγαν κατευχην :) :) :) αυτα..

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα σχετικα με 800ρι cd-r.

Το Nero στο Μedium-info βλεπει οτι το cd εχει χωρητικοτητα μονο 97 mb (audio 10:59).

Επειδη τα cd τα πηρα σε κουτι, δοκιμασα και αλλο ενα, αλλα και αυτο φαινεται να εχει χωρητικοτητα μονο 97 mb!

Στο παρελθον δεν ειχα προβλημα να γραφω 800ρια cd, μονο που ηταν μαρκας SRC.

Aυτα που πηρα τωρα ειναι TDK Metallic.

Το recorder μου ειναι TEAC.

Εχω το Νero 5.5.9.9.

Παιζει καποιο ρολο η μαρκα του cd?

Ειναι τα cd προβληματικα?

Nα τα γυρισω πισω?

Ευχαριστω.

ΥΓ. Μολις δοκιμασα και τον Burner του Windows media player και βλεπει και αυτος μονο 97 mb στο cd αντι για 800.

Δημοσ.
Εχω ενα προβλημα σχετικα με 800ρι cd-r.

Το Nero στο Μedium-info βλεπει οτι το cd εχει χωρητικοτητα μονο 97 mb (audio 10:59).

Επειδη τα cd τα πηρα σε κουτι' date=' δοκιμασα και αλλο ενα, αλλα και αυτο φαινεται να εχει χωρητικοτητα μονο 97 mb!

Στο παρελθον δεν ειχα προβλημα να γραφω 800ρια cd, μονο που ηταν μαρκας [b']SRC[/b].

Aυτα που πηρα τωρα ειναι TDK Metallic.

Το recorder μου ειναι TEAC.

Εχω το Νero 5.5.9.9.

Παιζει καποιο ρολο η μαρκα του cd?

Ειναι τα cd προβληματικα?

Nα τα γυρισω πισω?

Ευχαριστω.

ΥΓ. Μολις δοκιμασα και τον Burner του Windows media player και βλεπει και αυτος μονο 97 mb στο cd αντι για 800.

Κατέβασε να δοκιμάσεις την έκδοση 6 του Nero ,γιατί και εγώ με την έκδοση 5 είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Ego me tin ekodosi 5 egraa 800aria prin duo xronia akribos. , den exo nero auti ti stigmi gia na sas po pos to ekana, alla piraza kati sta settings. mou fainete ebaza disc at once ekana active to overburn, ebaza to overburn sta 92.00 minutes no mutisession. Elpizo na boithisa.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις, αλλα πως εξηγειται το γεγονος οτι και το Windows Media Player βλεπει μονο 97 mb?

i prepei na allaxeis firmware (an yparxei gia to drive sou).

Μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο γιατι δεν ξερω τι ειναι?

Δημοσ.

Ενεργοποίησε το overburn και θα τα γράψει κανονικά τα CD ανεξάρτητα από ότι αναφέρουν τα διάφορα προγράμματα ... είναι κοινό πρόβλημα αυτό με τα 90-λεπτα CD σε άλλους διαβάζονται ως 10-λεπτα ή 15-λεπτα ή 80-λεπτα.

Επίσης βάλε no-multissesion και disk-at-once.

Δημοσ.

Ιουδα, σ' ευχαριστω πολυ! Εκανα ο,τι ειπες και δουλεψαν ολα ρολοι!

Chinaski, thanx και σε σενα που ειπες πανω κατω τα ιδια.

Ο,τι θελετε απο μενα! Θα με βρειτε 10 φορουμ πιο κατω! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...