Alex-V Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Λοιπον. Μεσα στο bios ειχε μια επιλογη που ελεγε iGPU multi monitor το οποιο εκανα enable. Μπηκα windows και τις λειτουργουσε και τις 2 ταυτοχρονα. Συνδεσα το hdmi στην intel και εχω εικονα κανονικοτατα και στο device manager την εμφανισε κανονικα. απλα αυτο που καταλαβα (δεν ξερω αν ειναι προβλημα), δεν μπορω να την κανω να δουλεψει χωρις την nvidia. Εχω και την nvidia επανω, απλα δεν την λειτουργω. Εχω το hdmi στην intel.
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Αφου τη βλεπει, κι αν υποθεσουμε οτι δεν υπαρχει πουθενα κανενα hardware προβλημα, τοτε θα πρεπει να ειναι θεμα ρυθμισεων (η συνδεσεων) το να αφαιρεσεις την Nvidia και να το εχεις μονο με την Intel! 😁 Κανε και μια ερωτηση στο support, να δεις τι θα πουν..? εννοω στην Asrock!
M@dB0x Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κανε ξανα ρεσετ το bios και να εχεις την οθονη on board χωρις τη 210 πανω. Καντο με το jumperaki καλυτερα και οχι με τη μπαταρια. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από M@dB0x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα