ioakim100 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα εχω τη μητρικη της υπογραφεις και εχω θεμα με τον ηχο... Ο ηχος που βγαινει απο τα παιχνιδια και πρεπει να παει στο δεξι ακουστικο παει στο αριστερο... Και για το αριστερο ακουστικο στο δεξι... Πως μπορω να το διορθωσω ? Ευχαριστω
zx1234r Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, ioakim100 είπε Καλησπερα εχω τη μητρικη της υπογραφεις και εχω θεμα με τον ηχο... Ο ηχος που βγαινει απο τα παιχνιδια και πρεπει να παει στο δεξι ακουστικο παει στο αριστερο... Και για το αριστερο ακουστικο στο δεξι... Πως μπορω να το διορθωσω ? Ευχαριστω Να συνδέσεις ανάποδα τα καλώδια?
Lecter D Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, ioakim100 είπε Καλησπερα εχω τη μητρικη της υπογραφεις και εχω θεμα με τον ηχο... Ο ηχος που βγαινει απο τα παιχνιδια και πρεπει να παει στο δεξι ακουστικο παει στο αριστερο... Και για το αριστερο ακουστικο στο δεξι... Πως μπορω να το διορθωσω ? Ευχαριστω φορα αναποδα τα ακουστικα .
ioakim100 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, zx1234r είπε Να συνδέσεις ανάποδα τα καλώδια? Jack καλωδιο ειναι πως να το βαλω αναποδα ? 😂 8 λεπτά πριν, Lecter D είπε φορα αναποδα τα ακουστικα . Χαχα ειναι ψειρες που μπαινουν απο τη μια μερα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκίμασε Το Και Σε άλλη συσκευή αν κάνει και εκεί το ίδιο μάλλον έχει συνδεθεί λάθος εσωτερικά στο βύσμα, αν είναι αυτή η περίπτωση σε φτηνά δεν αξίζει να ασχοληθείς, αν είναι κάνα ακριβό ζευγάρι πήγαινε τα πίσω για αλλαγή
Verade Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις άλλα ακουστικά με έξοδο audio jack, αν το πρόβλημα συνεχίσει να υπάρχει, δοκίμασε να ανεβάσεις drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα