torq Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 ψάχνω ένα software για να κάνω validation κάποιες λίστες με mails. Χρησιμοποίησα το Atomic Email Verifier αλλά μου βγάζει πολλά άκυρα και μου κάνει εντύπωση διότι πρόκειται για Mails από ιστοσελίδα που γράφονται χρήστες σε newsletter. Δηλαδή δεν είναι mails που βρήκα δεξιά και αριστερά. Ε δε μπορεί να είναι τόσα άκυρα ξέρω ότι υπάρχουν και πολλά online αλλά δε βολεύουν διότι πρόκειται για αρκετά mails και πρέπει να γίνει μαζικά η εισαγωγή τους (csv...) τι άλλες λύσεις έχουμε;
asmilon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Φανταζομαι εχεις υποψιν πως στην GDPR εποχη πρεπει να εχεις συγκαταθεση των παραληπτων για τον σκοπο που θες να χρησιμοποιησεις το email τους, αλλιως μπορουν να κινηθουν νομικα εναντιον σου;
torq Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 τα γνωρίζω αυτά. εξάλλου όπως είπα πρόκειται για χρήστες που έχουν γραφτεί σε newsletter και επιθυμούν την ενημέρωση τους για κάποια θέματα. αν ήταν λίστες με mails που βρήκα στο ιντερνετ δε θα μου έκανε εντύπωση, αλλά δε γίνεται να μου βγάζει τόσα πολλά άκυρα. Βασικά μου βγάζει κάποια λίγα invalid (μερικοί κάνουν ορθογραφικά). Δεκτό αυτό και φυσιολογικό αλλά μου βγάζει ένα πολύ μεγάλο αριθμό "κιτρινιασμένα". Δε γίνεται να είναι άκυρα όλα αυτά
zx1234r Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Άλλαξε προγραμμα καλύτερα. Απλά πρόσεξε μην διαρρεύσουν.
WebDevGr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Νόμιμες λίστες newsletter είναι μόνο όσες συλλέγουν τα emails με double opt-in κι αυτό ίσχυε πολλά χρόνια πριν από το GDPR Αν οι λίστες σου ήταν με double opt-in δεν θα είχες θέματα με ορθογραφικά λάθη και όλα θα ήταν valid Τα προγράμματα που κάνουν validation ελέγχουν αν έχουν σωστή δομή κι ίσως κάποια να τσεκάρουν αν είναι ενεργό το domain (πλυν gr) οπότε τζάμπα κουράζεσαι.
CyberCr33p Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μια φορά εάν στείλεις το newsletter και καθαρίσεις τη λίστα από όσα κάνουν bounce με αιτιολογίες "550 Message was not accepted -- invalid mailbox.", "550 Requested action not taken: mailbox unavailable", "550 No such person at this address", κλπ αλλά όχι αιτιολογίες "552 5.2.2 Not enough disk quota" θα είναι εντάξει. Υπάρχουν και συστήματα για newletters που τραβάνε τα e-mails που κάνουν bounce και ανάλογα με τους κανόνες που έχεις ορίσει τα διαγράφουν αυτόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα