Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ στην δουλειά έχουμε κάτι Core2 duo με 4 gb και ανοίγουν τα office σφαίρα οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί καίγεσαι για το θέμα. Ότι και να ρίξεις επάνω 5ετιας θα δουλεύει σφαιρα.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, daredevil1 είπε

Εδώ στην δουλειά έχουμε κάτι Core2 duo με 4 gb και ανοίγουν τα office σφαίρα οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί καίγεσαι για το θέμα. Ότι και να ρίξεις επάνω 5ετιας θα δουλεύει σφαιρα.

Το laptop που θέλω ν' αντικαταστήσω Core 2 duo 4 Gb ram είναι και σούρνεται.Διαθέτω 300-350 για έναν καινούργιο υπολογιστή που θα μου πάει όσο περισσότερο γίνεται(future proof).Επιπλέον αν και δεν είμαι τελείως άσχετος, έχω πολύ καιρό ν'ασχοληθώ με το σπορ.Δεν καταλαβαίνω γιατί το να ρωτάω είναι κακό;

Λοιπόν τι λέτε για τον 3200g.Δεν βλέπω να χει περπατήσει πολύ.Τον έχει κανείς;Να το επιχειρήσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλες οι Β450 μητρικές πλην ελαχίστων (πχ κάποιες νέες MSI) κυκλοφορούν από πολύ πριν τους ryzen 3000. Αυτό σημαίνει ότι θέλουν bios update για 3η γενια ryzen. Το ότι λέει ότι είναι ready για 3η γενια η μητρική που κοιτάς δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θέλει bios update για να λειτουργήσει.

Πάντως όπως ήδη έχει αναφερθει, όλα αυτά θα κάνουν ελάχιστη διαφορά γιατί η χρήση που τον θες δεν απαιτεί κάτι ιδιαίτερο άλλα και γιατί όλα τα κομμάτια που κοιτάς είναι πολύ κοντά σε επίδόσεις.

Επεξ/σία από TheMechanic1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, TheMechanic1 είπε

Όλες οι Β450 μητρικές πλην ελαχίστων (πχ κάποιες νέες MSI) κυκλοφορούν από πολύ πριν τους ryzen 3000. Αυτό σημαίνει ότι θέλουν bios update για 3η γενια ryzen. Το ότι λέει ότι είναι ready για 3η γενια η μητρική που κοιτάς δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θέλει bios update για να λειτουργήσει.

Πάντως όπως ήδη έχει αναφερθει, όλα αυτά θα κάνουν ελάχιστη διαφορά γιατί η χρήση που τον θες δεν απαιτεί κάτι ιδιαίτερο άλλα και γιατί όλα τα κομμάτια που κοιτάς είναι πολύ κοντά σε επίδόσεις.

Το bios update της μητρικής είναι κάτι που γίνεται εύκολα;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, duckino είπε

Το bios update της μητρικής είναι κάτι που γίνεται εύκολα;

Ναι,απλά υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος να αποτύχει και να την πάρεις στη μασχάλη.

Δημοσ.

Πολύ πιθανό με έναν εσωτερικό καθαρισμό (και αλλαγή πάστας cpu) και έναν ssd να αναστηθεί το laptop. Λειτουργικό προτίμησε 32bit windows 10/8.1.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Deka013 είπε

Ναι,απλά υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος να αποτύχει και να την πάρεις στη μασχάλη.

Σε κριτικές στο skroutz λένε ότι η συγκεκριμένη μητρική έρχεται με αναβαθμισμένο bios για Zen 2.Σήμερα σε κάποια φάση θα μιλήσω με την αντιπροσωπεία για να το διασταυρώσω.

Thanks

19 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Πολύ πιθανό με έναν εσωτερικό καθαρισμό (και αλλαγή πάστας cpu) και έναν ssd να αναστηθεί το laptop. Λειτουργικό προτίμησε 32bit windows 10/8.1.

Το κάνα πριν περίπου 2 χρόνια και η αλήθεια είναι ότι το φιλαράκι που το άνοιξε , έβγαλε μια "κουβέρτα" από μέσα.Έβαλε και πάστα ... αλλά η αλήθεια είναι ότι με κούρασε, το βαρέθηκα.

Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί παρήγγειλα όλα τα παρακάτω από quickshop.gr εκτός από το κουτί(Coolermaster Q300L)που το πήρα από Κωτσόβολο.

Thermaltake TR2 S 450Watt

Gigabyte B450M S2H

AMD Ryzen 3 3200G

Patriot Viper 4 Series 8GB DDR4-3000MHz (PV48G300C6K)

Adata XPG SX8200 Pro 256GB

Από το quickshop.gr μου είπαν ότι αν χρειαστεί, αναλαμβάνουν να κάνουν την αναβάθμιση του bios για να πάρει τον 3200G.

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.Ξέρω ότι μπορεί σε κάποιες επιλογές μου να υπερβάλλω για τις δουλειές που το θέλω, αλλά ήθελα να πάρω ό,τι καλύτερο μπορώ σ'αυτά τα χρήματα μιας και το συγκεκριμένο build προορίζεται για ... όσο πάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...