Προς το περιεχόμενο

Philips key019 "Wearable Camcorder", usb!!!

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη η συσκευή με έχει εντυπωσιάσει πολύ.

Ειπα να την κανω πιο γνωστή:

http://www.techlife.gr/entertainment/reviews-show.asp?rid=414&typid=2

Περιμένω γνώμες και εντυπώσεις.

Δυστυχώς δεν έχω βρει κανένα review ακομη, οσο κι αν έψαξα.

Το μόνο αρνητικό είναι οτι δεν εχει zoom, και flash.

Αλλα για εύκολο video, νομίζω ότι είναι ασύγκριτο.

Mpeg4, 25min video, usb2 κλπ, με περίπου 300 ευρώ.

Εψαχνα να αγοράσω ψηφιακη φωτογραφικη που να τραβά καλο video(640-480-30fps). Ε, με μνήμες(μεγάλες+γρηγορες)+μηχανή+++ ήθελα καμιά 800 ευρώ.

Κι άλλο στυλ να το βάζεις στην τσέπη...

Δημοσ.

Πράγματι φαίνεται πολυ καλή και μικρή αλλά το zoom και το φλας είναι πολύ σημαντικά γιατί φαντάζομαι το μικρό της μέγεθος δεν θα της επιτρέπει πολύ φωτεινό φακό. Πάντως όλες οι Sony και κάποιες άλλες (νομίζω nikon 2200,κα) βγάζουν βίντεο στην ανάλυση που θέλεις και είναι κάτω από 350ευρώ. Επίσης μπορείς να βρεις minidv κάμερες απο 450 ευρώ. Πάρε ότι σε βολεύει αλλά ψάξε καποιο review ή sample video πριν πάρεις κάτι

Δημοσ.

Πάντως όλες οι Sony και κάποιες άλλες (νομίζω nikon 2200,κα) βγάζουν βίντεο στην ανάλυση που θέλεις και είναι κάτω από 350ευρώ

Μακάρι να ήταν τόσο απλά...και φθηνά!

Για video 640-480-30fps, θες μηχανή ακριβή. Και μνήμη μεγάλη και επίσης ακριβή.

Μιλάμε για 500 ευρώ η μηχανή, και 300 ευρώ η μνήμη. Το έχω ψάξει. Ολες μάρκες και μοντέλα.

Τώρα για video 320-240-15fps, το κάνει και η κουτση μαρία...

Δημοσ.

Έψαξα λίγο παραπάνω και βρήκα πχ την Sony DSC-P72 3MP και 3χ οπτικό στα 270 ευρώ ή την ίδια μηχανή χωρίς zoom 220-230. Αυτή τραβάει 640χ480 στα 30fps όσα δλ αντέχει η κάρτα. Τώρα η κάρτα δεν ξέρω πόσο κάνει για τις Sony αλλά 128ΜΒ δε νομίζω να έχει πάνω από 60ευρώ. Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι δεν είναι mpeg4 οπότε θα έχεις λιγότερα δλ/MB αλλά κερδίζεις σε ποιότητα φαντάζομαι λόγω zoom,flash κτλ. Πάντως αν ψάχνεις κάτι μικρό και για τις απίστευτες χρήσεις που δείχνει η σελίδα είναι πραγματικά μοναδική η Philips

Δημοσ.

Τώρα η κάρτα δεν ξέρω πόσο κάνει για τις Sony αλλά 128ΜΒ δε νομίζω να έχει πάνω από 60ευρώ

1. Για να γράψεις video 640-480-30fps δεν φτάνει η απλή μνήμη. Θέλει ταχύτατη. Για τις sony δεν θέλει το απλό memory stick, αλλά το εξελιγμένο, το duo.

Που σημαίνει ακριβότερη.

2. Τα 128 mb μπορεί να είναι αρκετά για φωτο αλλά για video οχι.

Θες 1gb για να γράψεις 15 min video(παραπάνω δεν χωρά). (με το philips 25 min)

Οπότε το 1gb memory stick κανει 300 ευρώ, τουλάχιστον.

Δημοσ.

karib αφου εισαι ΤΟΟΟΣΟ σιγουρος για οτι λες, μπορεις να μου πεις εμενα η δικια μου Sony Cybershot P12 (5MPixels) πως μπορει και τραβαει 11-12 λεπτα βιντεο σε 640x480 @ 30fps με 256MB Memory Stick Pro? Οσο για τιμη, 500 η μηχανη και 115 ευρω η μνημη...

Οσο για το MPEG-4, οντως ειναι μια καινοτομια που θα την θελαμε ολοι, αλλα περιμενετε πρωτα να δειτε κανα sample και μετα να μιλησουμε... Απο μονο του το προτυπο δεν μου λεει τιποτα αν η ιδια η εταιρια δεν το εχει αξιοποιησει σωστα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οποτε ειναι παλι μια συσκευη που υποσχεται πολλα αλλα τελικα τα προσφερει με τον πιο απλοικο τροπο...Κριμα και μακαρι να δουμε κατι καλυτερο στο μελλον. Αν καποιος βρει sample απο βιντεο που τραβηχτηκε απο αυτο το gadget, ας το ποσταρει εδω....

Δημοσ.
Πως ανεβαζω μια εικονα στο Insomnia?

Δεν μπορεις, απλα ανοιγεις εναν λογαριασμο σε καποιο site που παρεχει δωρεαν χωρο (πχ το ελληνικο http://www.pathfinder.gr) και απλα λινκαρεις μετα την φωτο που ανεβασες εκει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

H ελλειψη flash και zoom δεν ειναι οτι καλύτερο. Αλλα θα μου πεις, σε μια συσκευή μικροτερη απο τσιγαρο, τι περιμένεις? Αυτό είναι και το πλεονέκτημα της το μεγάλο. Μινιατουρα μεν, αλλα και φωτο, και video, και mp3! Ε, τι αλλο να κανει, καφε?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...