xtrmsnpr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Στις 17/9/2025 στις 1:28 ΠΜ, spanian είπε Nope. https://www.xbox.com/el-GR/regions ευχαριστώ! Δε μπορούσα να βρω την σελίδα αυτή. 1
firepc Δημοσ. Τετάρτη στις 07:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:21 μμ *Απ´ οτι διαβάζω στο νετ, το pc game pass μένει και πάει στα €15 1
Despotas Δημοσ. Τετάρτη στις 08:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:21 μμ Ισχύει, το έσκισε η MS με τις αλλαγές που ανακοίνωσε σήμερα. Τουλάχιστον κράτησε κάπως value το PC Gamepass γιατί το Ultimate πλέον ξέφυγε. https://www.eurogamer.net/microsoft-increases-price-of-xbox-game-pass-ultimate-despite-record-subscription-profits-last-year
just_a_dude Δημοσ. Τετάρτη στις 08:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:48 μμ τα day 1 releases θα είναι στο ultimate μόνο ή κατάλαβα λάθος;
firepc Δημοσ. Τετάρτη στις 08:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:49 μμ Μόλις τώρα, just_a_dude είπε τα day 1 releases θα είναι στο ultimate μόνο ή κατάλαβα λάθος; και στο pc game pass 1
just_a_dude Δημοσ. Τετάρτη στις 08:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:52 μμ 2 λεπτά πριν, firepc είπε και στο pc game pass πήγε από 12 στα 15;
firepc Δημοσ. Τετάρτη στις 08:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:54 μμ 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε πήγε από 12 στα 15; ναι 1
teohokage Δημοσ. Τετάρτη στις 10:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:59 μμ εγώ πάντως πήγα και έβαλα 1 χρόνο με 3μηνες στα 23 ευρώ η κάθε μία μήπως και ανέβουν και αυτές τώρα με την αύξηση
xtrmsnpr Δημοσ. Τετάρτη στις 11:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:21 μμ (επεξεργασμένο) γελάει ο κόσμος https://news.xbox.com/en-us/2025/10/01/xbox-game-pass-ultimate-premium-essential-plans/ Έχει ξεκινήσει τρελή φάση στο νετ! Πολύ καλά θα πάει η αλλαγή αυτή! Subscribers Are Scrambling To Cancel Xbox Game Pass After Price Hike, As Page Keeps Crashing εξαγορές θέλατε κάποιοι και χτυπούσατε παλαμάκια ε; Ορίστε, πάρτε τα αποτελέσματα των εξαγορών. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από xtrmsnpr 1 1
The__Blade Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Το ultimate ξεφυγε τελειως... 360 το χρονο; 1
just_a_dude Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Το ultimate για εμάς στο PC δεν έχει νόημα. Το PC plan κάνει 15, άρα 15*12=180. Το value εξαρτάται από το πόσο χρόνο έχεις για να παίζεις. Εγώ πέρυσι για τα games που έπαιξα έδωσα γύρω στα 200 ευρώ με τιμές 10-40 ευρώ το game ανάλογα τον τίτλο. 20 ευρώ παραπάνω δηλαδή από 1 χρόνο game pass αλλά τα έχω αγορασμένα. Αν δεν έχεις άπειρο χρόνο ή αν κάνεις και άλλα πράγματα στον ελεύθερο χρόνο σου εκτός από gaming δεν αξίζει να έχεις όλο το χρόνο game pass. 4
teohokage Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 9 ώρες πριν, just_a_dude είπε Το ultimate για εμάς στο PC δεν έχει νόημα. Το PC plan κάνει 15, άρα 15*12=180. Το value εξαρτάται από το πόσο χρόνο έχεις για να παίζεις. Εγώ πέρυσι για τα games που έπαιξα έδωσα γύρω στα 200 ευρώ με τιμές 10-40 ευρώ το game ανάλογα τον τίτλο. 20 ευρώ παραπάνω δηλαδή από 1 χρόνο game pass αλλά τα έχω αγορασμένα. Αν δεν έχεις άπειρο χρόνο ή αν κάνεις και άλλα πράγματα στον ελεύθερο χρόνο σου εκτός από gaming δεν αξίζει να έχεις όλο το χρόνο game pass. καλά με δωροκαρτες απο κλειδαδικα βγαίνει και ποιο κάτω, εγώ πήρα global με 90€ τον χρόνο προχθές
just_a_dude Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 54 λεπτά πριν, teohokage είπε καλά με δωροκαρτες απο κλειδαδικα βγαίνει και ποιο κάτω, εγώ πήρα global με 90€ τον χρόνο προχθές θα αυξηθεί και αυτό όμως τώρα που αυξήθηκε η τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα