Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να μην λαμβανω μηνυματα απο  καποια εταιρια του εξωτερικου,

αλλα αν ειναι δυνατον να τους δειχνει οτι το μειλ μου δεν υπαρχει πλεον κ οτι εχει καταργηθει ωστα να μην ξαναστειλουν μηνυμα.

Υπαρχει τροπος;

Δυστυχως ειναι το βασικο μου μειλ εδω κ μια 6 ετια κ ειναι δυσκολο να καταργησω αυτη την διευθυνση μου μειλ.

• Super Moderators
Δημοσ.
37 minutes ago, okeanos111 said:

Θελω να μην λαμβανω μηνυματα απο  καποια εταιρια του εξωτερικου,

αλλα αν ειναι δυνατον να τους δειχνει οτι το μειλ μου δεν υπαρχει πλεον κ οτι εχει καταργηθει ωστα να μην ξαναστειλουν μηνυμα.

Υπαρχει τροπος;

Δυστυχως ειναι το βασικο μου μειλ εδω κ μια 6 ετια κ ειναι δυσκολο να καταργησω αυτη την διευθυνση μου μειλ.

Φτιάξε ένα φίλτρο που να μαζεύει ο,τι έρχεται από τη συγκεκριμένη διεύθυνση, να το κάνει mark as read, skip από το inbox και να το διαγράφει αυτόματα και καθάρισες. :) 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω αν σου εδωσα να καταλαβεις καλα, αλλα αυτος θελω να βλεπει οτι δεν υπαρχει η διευθηνση μου.

Δλδ να μην βλεπει ο αλλος οτι το εχω διαβασει, (mark as read)

Να του βγαινει μηνυμα οτι ειναι λαθος διευθυνση μου η οτι δεν μπορει να μου στειλει μηνυμα.

Νομιζω οτι ετσι γινεται αν στελνουμε μειλ σε διευθυνσεις που δεν υπαρχουν.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, okeanos111 said:

Δεν ξερω αν σου εδωσα να καταλαβεις καλα, αλλα αυτος θελω να βλεπει οτι δεν υπαρχει η διευθηνση μου.

Δλδ να μην βλεπει ο αλλος οτι το εχω διαβασει, (mark as read)

Να του βγαινει μηνυμα οτι ειναι λαθος διευθυνση μου η οτι δεν μπορει να μου στειλει μηνυμα.

Νομιζω οτι ετσι γινεται αν στελνουμε μειλ σε διευθυνσεις που δεν υπαρχουν.

Στο gmail δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο παρά μόνο αν είχες πρόσβαση σε δικό σου mail server κλπ. Το mark as read δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις, μπορείς απλά να κάνεις skip από το inbox σε αυτά τα μηνύματα ώστε να μην βλέπεις καν πως ήρθαν και να τα πετάς κατευθείαν στον κάδο. Έτσι ο αποστολέας θα βλέπει μεν πως στο έστειλε αλλά δεν θα έχει καμία ένδειξη για το αν το διάβασες ή όχι. 

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο link, βημα βημα για αυτο ωστε να μην κανω καποιο λαθος.

Και κατι αλλο σοβαρο,

μπορει να βρει τα αληθινα μου στοιχεια;

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, okeanos111 said:

Υπαρχει καποιο link, βημα βημα για αυτο ωστε να μην κανω καποιο λαθος.

Και κατι αλλο σοβαρο,

μπορει να βρει τα αληθινα μου στοιχεια;

Τα αληθινά σου στοιχεία θα τα βρει μόνο αν τα είχες συνδέσει ποτέ με το συγκεκριμένο gmail λογαριασμό. Κάνε ένα search αρχικά στο google με το email σου αυτό ώστε να έχεις μια πρώτη εικόνα από τα αποτελέσματα για το αν υπάρχει κάποια σύνδεση με τα πραγματικά σου στοιχεία.

Επίσης εξαρτάται και από το πόσο σοβαρός είναι ο λόγος που θα χρειαστεί να σε ψάξουν. Άλλο πράγμα είναι το να σε ψάχνει μια τράπεζα του εξωτερικού -για παράδειγμα- και άλλο μια απλή διαφημιστική εταιρεία... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...