asking_A_question Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκίμασα μέσω amazon.de και amazon.co.uk Πριν την παραγγελία μου γράφει: Αναφορά σε κείμενο This item can be delivered to your selected dispatch location in Greece. Όταν κατά το check out επιλέγω διεύθυνση αποστολής - η οποία πρφανώς βρίσκεται στην Ελλάδα - παίρνω αυτό το μήνυμα: Αναφορά σε κείμενο Sorry, this item can't be sent to your selected address. You may either change the delivery address or delete the item from your order. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; (Προσωπικά πρώτη φορά χρησιμοπιώ Amazon και δεν έχω ιδέα αν πρόκειται για παροδικό τεχνικό πρόβλημα ή για κάτι άλλο.)
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Βαλε τι λινκ της αγοράς να σου πούμε
Salvation81 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Πολλες φορες για κατι ενας πωλητης μπορει να εχει συμπεριλαβει μεταφορα για πχ Αθηνα αλλα οχι Θεσσαλονικη. Γιαυτο στην αρχη σου λεει οκ για Ελλαδα αλλα οταν βαλεις διευθυνση δεν. Μαμακιες των πωλητων ειναι αυτες εκτος αν μιλαμε για Αμαζον οποτε μου κανει μεγαλη εντυπωση.
asking_A_question Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Salvation81 είπε Πολλες φορες για κατι ενας πωλητης μπορει να εχει συμπεριλαβει μεταφορα για πχ Αθηνα αλλα οχι Θεσσαλονικη. Γιαυτο στην αρχη σου λεει οκ για Ελλαδα αλλα οταν βαλεις διευθυνση δεν. Μαμακιες των πωλητων ειναι αυτες εκτος αν μιλαμε για Αμαζον οποτε μου κανει μεγαλη εντυπωση. Ο πωλητής στην αγγελία εμφανίζεται ως WEZEL. Στο check out όμως στη σελίδα που πετάει το μήνυμα για αδυναμία αποστολής γράφει: Αναφορά σε κείμενο Sold by: Amazon EU S.a.r.L. Επομένως τελικά ποιος είναι ο πωλητής;
Salvation81 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μαλλον ο WEZEL που λες απλα εχει στειλει τα πραγματα σε αποθηκη του Αμαζον. Δεν ξερω σε αυτη την περιπτωση τι ισχυει ακριβως, θα περιμενα το Αμαζον να κανονιζει τα περι μεταφορας.
asking_A_question Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Μαλλον ο WEZEL που λες απλα εχει στειλει τα πραγματα σε αποθηκη του Αμαζον. Δεν ξερω σε αυτη την περιπτωση τι ισχυει ακριβως, θα περιμενα το Αμαζον να κανονιζει τα περι μεταφορας. Δηλαδή από μια αγγελία στο Amazon δεν μπορεί να ξέρει κανείς ποιος είναι ο πωλητής κι αν όντως αποστέλλει παραγγελίες σε συγκεκριμένη χώρα / περιοχή; Πρέπει να φτάσει στο check out;
Salvation81 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δυστυχως ετσι ειναι, και εμενα μου εχει τυχει αρκετες φορες.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, asking_A_question είπε Δηλαδή από μια αγγελία στο Amazon δεν μπορεί να ξέρει κανείς ποιος είναι ο πωλητής κι αν όντως αποστέλλει παραγγελίες σε συγκεκριμένη χώρα / περιοχή; Πρέπει να φτάσει στο check out; O πωλητής ειναι ο wezel τα αντικείμενα που πουλάει τα εχει στείλει στις αποθήκες της αμαζον, η αμαζον αναλαμβάνει την αποστολή απο την αποθήκη της για λογαριασμό του πωλητή. Πρεπει να φτασεις στο checkout για να δεις τι παιζει εκτις απο το .com που τελευταια βλεπω οτι τα αναφερει ολα στην παρουσίαση του προϊόντος, τουλάχιστο σε καποια που ειχα δει.
asking_A_question Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε O πωλητής ειναι ο wezel τα αντικείμενα που πουλάει τα εχει στείλει στις αποθήκες της αμαζον, η αμαζον αναλαμβάνει την αποστολή απο την αποθήκη της για λογαριασμό του πωλητή. Καλώς. Πέρα όμως από το διαδικαστικό κομμάτι που αφορά την Amazon και τον πωλητή, η αγγελία καλό θα ήταν να είναι πιο σαφής. Το "This item can be delivered to your selected dispatch location in Greece" που αναγράφεται στην αγγελία είναι στην πραγματικότητα ψευδές, αφού στο check out προκύπτει πως η αποστολή δεν είναι δυνατή.
Salvation81 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, asking_A_question είπε Καλώς. Πέρα όμως από το διαδικαστικό κομμάτι που αφορά την Amazon και τον πωλητή, η αγγελία καλό θα ήταν να είναι πιο σαφής. Το "This item can be delivered to your selected dispatch location in Greece" που αναγράφεται στην αγγελία είναι στην πραγματικότητα ψευδές, αφού στο check out προκύπτει πως η αποστολή δεν είναι δυνατή. Οπως ειπα και πριν, το Αμαζον εκεινη την στιγμη που στο βγαζει αυτο κοιταει σε ποια χωρα βρισκεσαι, οχι ακριβη διευθυνση. Δυστυχως για να δει την ακριβη σου διευθυνση πρεπει να προχωρησεις την παραγγελια.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Για αυτό το λαθος αποκλειστικά υπεύθυνο ειναι το αμαζον οχι ο πωλητής Αν σε ενδιαφέρει τοσο η αγορα επικοινώνησε μαζι τους, κατι δεν εχουν κάνει καλα. Εγω παντως θα το προσπερνούσα, θα πήγαινα για άλλα. Δεν μπορούμε να τα διορθώσουμε ολα σε αυτό το κόσμο 1
asking_A_question Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Για αυτό το λαθος αποκλειστικά υπεύθυνο ειναι το αμαζον οχι ο πωλητής Αν σε ενδιαφέρει τοσο η αγορα επικοινώνησε μαζι τους, κατι δεν εχουν κάνει καλα. Εγω παντως θα το προσπερνούσα, θα πήγαινα για άλλα. Δεν μπορούμε να τα διορθώσουμε ολα σε αυτό το κόσμο Προφανώς και είναι θέμα της πλατφόρμας. Πρόκειται για είδος φανοποιίας το οποίο δεν το βρίσκω κάπου αλλού. Δεν είναι κάτι ακριβό, αλλά Ελλάδα από μαγαζιά βρίσκω μόνο κινέζικα και απλά ψάχνω για κάτι πιο ποιοτικό. 47 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Οπως ειπα και πριν, το Αμαζον εκεινη την στιγμη που στο βγαζει αυτο κοιταει σε ποια χωρα βρισκεσαι, οχι ακριβη διευθυνση. Δυστυχως για να δει την ακριβη σου διευθυνση πρεπει να προχωρησεις την παραγγελια. Ναι. Καλύτερα θα ήταν να δίνει άμεσα την πληροφορία για την default address στην αγγελία. Ελλιπής υλοποίηση κατά τη γνώμη μου, σίγουρα μη πρακτική. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από asking_A_question
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα