Deka013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Απλό είναι να γίνει.Απλά αν αποτύχει για οποιοδήποτε λόγο (πολύ μικρή πιθανότητα)θα πάρεις τη μητρική στη μασχάλη.Εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές και δεν είχα ποτέ θέμα πάντως.
@topos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 7/9/2019 στις 1:59 ΜΜ, gianniskip είπε Μιλησα με εναν τεχνικο απο πλαισιο τωρα και μου ειπε οτι με την μητρικη μου δεν μπορω να παω σε 3ης γενιας Τόσα χρόνια στο insomnia έχω καταλήξει ότιδηποτε ακολουθεί "ο τεχνικός από το πλαίσιο είπε.." είναι 100% κοτσανα. Να Στις 6/9/2019 στις 11:06 ΠΜ, gianniskip είπε καλημερα insomniacs, εχω το παρακατω build, και ήρθε η ώρα για ανβάθμιση Θέλω να αλλαξω τον επεξεργαστή μου, και σκεφτομαι να παω σε ryzen 2600x η σε 3600x μητρική δεν θέλώ να αλλαξω λόγο budget εχω δει τα θέματα με θερμοκρασιες που εχουν οι 3ης γενιας και τις φήμες πως δεν τρέχουν στις ταχυτητες που λέει η amd σε ποια γενια λετε να παω? να περιμενω να δω πως θα εξεληχτουν οι 3ης γενιάς με μελλοντικα Update? εχει κανει κανεις το συγκεκριμένο combo επεξεργαστη μητρικης? CPU: Ryzen 5 2400g GPU: Gigabyte RTX 2070 Windforce 8 Gb MOBO: Asus Rog Strix B350-F Gaming RAM: G.Skill Ripjaws 3200 MHz PSU: Corsair RM850X SSD: Samsung 860 Evo 500 Gb Παράξενο build.. Τεσπα. Τι οθόνη έχεις?
gianniskip Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, @topos είπε Τόσα χρόνια στο insomnia έχω καταλήξει ότιδηποτε ακολουθεί "ο τεχνικός από το πλαίσιο είπε.." είναι 100% κοτσανα. Να Παράξενο build.. Τεσπα. Τι οθόνη έχεις? Τι εννοείς παράξενο build? Η οθόνη που έχω τώρα είναι μια ips samsung 24" 60hz αλλά θα αλλάξει και αυτή με 27 144 hz 1080 η 2κ θα δείξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα