Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Επειδή είναι σε ανοιχτή φάση κτηματολογίου τα νησιά, πήγα σε τοπογράφο, να μου κάνει τοπογραφικο διάγραμμα με συντεταγμένες, και να μου κανει την ηλεκτρονική δήλωση του κτηματολογίου, για να μη τρέχω στα κτηματογραφικα γραφεια που λογω κοσμο η κατάσταση ειναι δύσκολη.

Μου τα έκανε όλα σωστά, μου συμπλήρωσε ηλεκτρονικά το κτηματολογιο, ανεβασε το τοπογραφικο και τα δικαιολογητικά που απαιτούνταν.  Πατησε οριστικη υποβολη της αιτησης και φυσικα πληρωσα και ηλεκτρονικα το παραβολο που οριζονταν. Ολα καλα μεχρι εκει. 

Μας Βγαζει το χαρτι ΕΠΙΤΥΧΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ. Ελα μου ντε ομως που οταν μ εδωσε και ηλεκτρονικα την αιτηση που συμπληρωσαμε , δεν ειχε συμπληρωσει το ΠΙΝΑΚΑ Δ που ελεγε ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΙΤΟΝΩΝ και το ξεχασε. το ειδα τον πηρα τηλ μου ειπε το εξης: Καταρχας, δεν ηταν υποχρεωτικο, δευτερον δεν θα μας αφηνε η δηλωση να προχωρησουμε και τριτον, πες οτι γυρνας μετα απο 10 χρονια εκει στο σπιτι να κανεις κτηματολογιο και οι γειτονες εχουν αλλαξει, λειπουν και δεν τους ξερεις. τι θα κανεις?

Πήγα και σε άλλους μηχανικους και συναδελφους λογιστες και ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα. Τους νοιαζει να δηλωθει η θεση του σπιτιου, με τιτλους κτησης και κλπ.

Εσας ποια ειναι η γνωμη σας? Υπαρχιε προβλημα που δεν μου εγραψε και τους γειτονες , ενω στο τοπογραφικο που ανεβασαμε στο κτηματολογιο φαινονται ηλεκτρονικα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...