Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δημιουργήσει μια πολύ απλή ιστοσελίδα για την προβολή της φωτογραφικής μου δουλειάς και χρησιμοποιώ μαζί και το google analytics ώστε να παρακολουθώ τι επισκεψιμότητα έχω(κυρίως από πού προέρχονται οι επισκέπτες, πόσοι ώρα έμειναν στην ιστοσελίδα μου και ποιες φωτος κλίκαραν να δουν).
Επειδή όμως, πλέον, όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούν vpn στους υπολογιστές τους ώστε να κρύβουν την ip τους, πόσο αυτό μπορεί να επηρεάζει τους trackers που έχουν οι ιστοσελίδες για να "παρακολουθούν" το κοινό τους; Με βάση την δική μου ιστοσελίδα, γνωρίζω ότι αν μπει κάποιος μέσω private mode το google analytics δεν τον καταγράφει καν. Το ίδιο αόρατος είσαι και με το vpn ή με αυτό καταγράφεται μεν κάποια ip αλλά δεν είναι η πραγματική του χρήστη-επισκέπτη;

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Αντικοινωνική είπε

Και λογικά η ψεύτικη ip θα εκπέμπει από εξωτερικό, πχ Αμερική, σωστά;

Δεν υπαρχει καποιος περιορισμος, μπορω να βαλω IP που να δειχνει Θεσσαλονικη πχ αντι για Αθηνα. Απλα δεν θα ειναι η δικια του IP.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα μια βοήθεια στο εξής. Βρίσκομαι εκπαιδευτικό ταξίδι στην χειρότερη χώρα για το ίντερνετ στην ΚΙΝΑ. Θα γνωρίζετε πως φβ, viber, google είναι μπλοκαρισμένα εδώ. Έχω αγοράσει λοιπόν δύο κάρτες SIM για να έχω ίντερνετ στο κινητό, γιατί το καράβι δεν έχει δικό του ασύρματο για την ώρα, και χρησιμοποιώ VPN. Συγκεκριμένα μέχρι προχθές χρησιμοποιούσα το Proton το οποίο με είχε αφήσει τόσο ευχαριστημένο που πλήρωσα συνδρομή. Γτ έληξε κιόλας η trial και επειδή θα μείνω αρκετό καιρό ακόμα το θεώρησα καλύτερο απ το να κατεβάζω άλλα VPN κάθε φορά. Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν 2 μέρες όταν δεν μπορούσε πια να συνδεθεί σε κάποια χώρα. Το ίδιο έκαναν και άλλα 2 nonamed VPNs που δοκίμασα. Σημειωτέον πως αυτήν την στιγμή σας γράφω με την χρήση αυτών των SIM. Για να βγάλω απ τον κόπο όσους ήθελαν να γράψουν ότι τελείωσαν τα data. Όποιος μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος γιατί είναι λίγο επείγον το θέμα καθώς δεν μπορώ να μιλήσω με το σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RX-8 Lover_GR είπε

Καλημέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα μια βοήθεια στο εξής. Βρίσκομαι εκπαιδευτικό ταξίδι στην χειρότερη χώρα για το ίντερνετ στην ΚΙΝΑ. Θα γνωρίζετε πως φβ, viber, google είναι μπλοκαρισμένα εδώ. Έχω αγοράσει λοιπόν δύο κάρτες SIM για να έχω ίντερνετ στο κινητό, γιατί το καράβι δεν έχει δικό του ασύρματο για την ώρα, και χρησιμοποιώ VPN. Συγκεκριμένα μέχρι προχθές χρησιμοποιούσα το Proton το οποίο με είχε αφήσει τόσο ευχαριστημένο που πλήρωσα συνδρομή. Γτ έληξε κιόλας η trial και επειδή θα μείνω αρκετό καιρό ακόμα το θεώρησα καλύτερο απ το να κατεβάζω άλλα VPN κάθε φορά. Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν 2 μέρες όταν δεν μπορούσε πια να συνδεθεί σε κάποια χώρα. Το ίδιο έκαναν και άλλα 2 nonamed VPNs που δοκίμασα. Σημειωτέον πως αυτήν την στιγμή σας γράφω με την χρήση αυτών των SIM. Για να βγάλω απ τον κόπο όσους ήθελαν να γράψουν ότι τελείωσαν τα data. Όποιος μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος γιατί είναι λίγο επείγον το θέμα καθώς δεν μπορώ να μιλήσω με το σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!!

Βαλε στο κινητο σου το κινεζικο app (WeChat) και πες και στους δικους σου να το βαλουν. Εγω αυτο χρησιμοποιω για να μιλαω με ατομα στην Κινα παντως.

Τωρα αν θελεις κατι σε VPN θελεις για κινητο η για υπολογιστη; Οπως και να εχει αν θελεις να μιλας με συγκεκριμενα ατομα θα σου προτεινα το WeChat. Νομιζω ειναι η πιο "ανωδινη" λυση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...