Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, θελω να φτιαξω 1 συστημα με ρυζεν 3 2200 αλλα εχω μονο 7αρια windows. Θα μπορεσω να κανω εγκατασταση καθαρη με 7αρια η οχι και πια εναλλακτικη υπαρχει. Ευχαριστω.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, charas είπε

Καλημερα, θελω να φτιαξω 1 συστημα με ρυζεν 3 2200 αλλα εχω μονο 7αρια windows. Θα μπορεσω να κανω εγκατασταση καθαρη με 7αρια η οχι και πια εναλλακτικη υπαρχει. Ευχαριστω.

Γιατι να μεινεις σε 7αρια ρε συ και να μην περάσεις 10αρια?

Δημοσ.

Δεν εχω 10αρια και ουτε ουσιαστικα τα θελω λογω των οποτε γουσταρω σου κανω update και λογαριασμο δεν δινω.

• Confused 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, charas είπε

Δεν εχω 10αρια και ουτε ουσιαστικα τα θελω λογω των οποτε γουσταρω σου κανω update και λογαριασμο δεν δινω.

Ε τα κατεβάζεις παίρνεις και ένα κλειδακι από ebay με 2-3ευρω και είσαι άρχοντας. Με τα 7αρια θα δεινοπαθησεις στο λέω...

• Like 1
Δημοσ.

Θα δω αν και δεν νομιζω για 10αρια, καπου ειδα οτι κανεις εγκατασταση στα 7αρια σε αλλο πσ, που εχω ετσι κι αλιως, και οταν ειναι να κανει ρεσταρτ και να μπει στα windows πρωτη φορα, κλεινεις τον υπολογιστη, αφαιρεις τον δισκο που εχεις μολις κανει εγκατασταση,τον βαζεις στο ρυζεν συστημα και ολα καλα, βρισκει drivers και οτι δεν βρει τα κατεβαζεις. Τουλαχιστον ετσι λενε σε αλλα φορα και οτι δουλευει κανονικα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, charas είπε

Θα δω αν και δεν νομιζω για 10αρια, καπου ειδα οτι κανεις εγκατασταση στα 7αρια σε αλλο πσ, που εχω ετσι κι αλιως, και οταν ειναι να κανει ρεσταρτ και να μπει στα windows πρωτη φορα, κλεινεις τον υπολογιστη, αφαιρεις τον δισκο που εχεις μολις κανει εγκατασταση,τον βαζεις στο ρυζεν συστημα και ολα καλα, βρισκει drivers και οτι δεν βρει τα κατεβαζεις. Τουλαχιστον ετσι λενε σε αλλα φορα και οτι δουλευει κανονικα.

Σιγά μην κάτσεις να κάνεις όλα αυτά ρε 😛

Υπάρχουν tools που σου περνάνε τα απαραίτητα στο στικάκι που έχεις τα 7αρια και τα κάνεις κανονικά εγκατάσταση. Μπες στην σελίδα της asus prime x470 pro και στα utilities Η στους drivers δεν θυμάμαι ακριβώς θα βρεις το tool για windows 7. Το κατεβάζεις και κάνεις την δουλειά σου.

Δημοσ.

Δε θεωρώ πως το σύστημα σου θα είναι λειτουργικό με τα Win7 ακόμα και αν καταφέρεις να τα εγκαταστήσεις.

Θα είναι τρομερά Unstable με random blue screens κλπ. Το δοκίμασα, κατάφερα να τα εγκαταστήσω αλλά ήταν τρομερά unstable το σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.

akoinonitos  Αυτο μαλιστα ειναι καλο τιπ, αν και το m/b το δικο μου ειναι Β450 και οχι Χ470. Θα το δοκιμασω και θα δω αν ειναι ενταξει, αν και ο φιλος   AchiGR  μιλαει για προβληματα σταθεροτητας γενικα με 7αρια. Αν ειναι ετσι μετα την δοκιμη....τι να κανω θα αγορασω 10αρια, αν και δεν τα θελω με τιποτα. Θα την ψαξω και με λινουξ μηπως και γινει κατι. Ευχαριστω σας για τις παρεμβασεις. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, charas είπε

akoinonitos  Αυτο μαλιστα ειναι καλο τιπ, αν και το m/b το δικο μου ειναι Β450 και οχι Χ470. Θα το δοκιμασω και θα δω αν ειναι ενταξει, αν και ο φιλος   AchiGR  μιλαει για προβληματα σταθεροτητας γενικα με 7αρια. Αν ειναι ετσι μετα την δοκιμη....τι να κανω θα αγορασω 10αρια, αν και δεν τα θελω με τιποτα. Θα την ψαξω και με λινουξ μηπως και γινει κατι. Ευχαριστω σας για τις παρεμβασεις. 

Δεν έχει σημασία που είναι b450 μην σε νοιάζει. Αν θες βέβαια μπορείς να μπεις σε κάποια b450 της Asus και να το κατεβάσεις από εκεί αν και ξανά λέω νομίζω δεν παίζει κανένα ρόλο το chipset.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, charas said:

Έχει αλλάξει αυτό. Στην τελευταία version σου δίνει αρκετά καλό έλεγχο (πχ feature update μπορείς να καθυστερήσεις μέχρι και 1 χρόνο!). Ενημερώσου καλύτερα και μην μένεις σε λειτουργικά δεκαετίας πίσω, είναι κρίμα.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.

Επίσης δεν χρειάζεται να τα αγοράσεις. Είναι ακόμα δωρεάν και νόμιμη η αναβάθμιση από Windows 7 χωρίς να αγοράσεις κλειδί αν ακολουθήσεις 2-3 βήματα. Υπάρχουν οδηγοί στο YouTube.. 

Δημοσ.

Aυτο το ηξερα,ετσι ειχα κανει και τους 2 προηγουμενους υπολογιστες, αλλα μου ειχαν σπασει τα νευρα με τις αναβαθμισεις τους,νομιζω η free version ειναι η 1809, οποτε τα πεταξα και ξαναγυρισα ατα 7αρια.

Δημοσ.

Δυστυχώς σε 2200g/2400g κτλ δεν μπορείς να περάσεις τα 7άρια. Στους υπόλοιπους μπορείς κανονικά χωρίς θέματα μπλε οθόνες κτλ κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...