Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, charas είπε

Λοιπον, σε 7αρια ο 2200g δουλευει κανονικα αλλα με ξεχωριστη καρτα γραφικων. Μπουταρει και με την ενσωματωμενη apu αλλα μου την αναγνωριζουν σαν βασικο vga ανταπτορα και δεν μπορω να ανεβασω αναλυση. Ολοι οι drivers τελευταιοι απο την Ασροκ. Αρα για να εχεις και τα ενσωματωμενα γραφικα μονο 10αρια. Φτου.!!!

Θα δοκιμασω με λινουξ αν και δεν το ξερω σαν λειτουργικο, εχω δει οτι δουλευει κανονικα η apu. 

5 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Με Linux δεν θα έχεις θέμα.

Και Linux αν πάρεις distro του 2011 (από τότε είναι τα Windows 7 SP1) δε θα δουλεύει τίποτα. Ειδικά η AMD APU θέλει ότι πιο latest σε Linux Distro για να παίξει καλά (πχ Ubuntu 18.04 πιθανότατα έχει θέματα με 2200/2400g out of the box).

Δημοσ.

Τωρα εχω διπλη επιλογη στο boot με παρτισιον,7αρια η λινουξ σε uefi. Αυτο που δεν ξερω ακομη ειναι αν θα λειτουργησει η apu σε λινουξ αφου τρεχω με τη 960 ακομη για να τα μαθω. Ειναι το Ubuntu 18.04 παρεπιπτοντως. Αυτο που θελω να ρωτησω γιατι δεν ξερω, οχι με παρτισιον αλλα σε legacy περιβαλλον πως μπορω να παω με ξεχωριστο δισκο για λινουξ και 7αρια? Γινεται, επειδη ειναι uefi το bios της Ασροκ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, charas είπε

Τωρα εχω διπλη επιλογη στο boot με παρτισιον,7αρια η λινουξ σε uefi. Αυτο που δεν ξερω ακομη ειναι αν θα λειτουργησει η apu σε λινουξ αφου τρεχω με τη 960 ακομη για να τα μαθω. Ειναι το Ubuntu 18.04 παρεπιπτοντως. Αυτο που θελω να ρωτησω γιατι δεν ξερω, οχι με παρτισιον αλλα σε legacy περιβαλλον πως μπορω να παω με ξεχωριστο δισκο για λινουξ και 7αρια? Γινεται, επειδη ειναι uefi το bios της Ασροκ?

Μπορείς να στήσεις για UEFI το Linux σε δεύτερο δίσκο και να τον επιλέγεις στα boot options της μητρικής. Εναλλακτικά, στήνεται το grub στο πρώτο δίσκο και επιλέγεις από εκεί windows/linux αλλά κάποιο πιθανό windows update μπορεί να στο σβήσει. Προσωπικά προτιμώ τον 1ο τρόπο.

Για την APU καλύτερα πέρνα Ubuntu 19.04

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, malakudi είπε

Μπορείς να στήσεις για UEFI το Linux σε δεύτερο δίσκο και να τον επιλέγεις στα boot options της μητρικής. Εναλλακτικά, στήνεται το grub στο πρώτο δίσκο και επιλέγεις από εκεί windows/linux αλλά κάποιο πιθανό windows update μπορεί να στο σβήσει. Προσωπικά προτιμώ τον 1ο τρόπο.

Για την APU καλύτερα πέρνα Ubuntu 19.04

Thanks!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...