Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να χτισω ενα mid-range pc για απαιτητικη χρηση και οχι πολλους περιορισμους. Το θελω κυριως για να τρεχει solvers (poker) και να μου κρατησει.

Δεν νομιζω να ασχοληθω με απαιτητικο gaming. Ισως καμια ταινια σε tv απο πισω σε Full HD. Πολυ πιθανον να τρεχω 3 οθονες. 

Η βαση του pc θα ηθελα να ειναι ο ryzen 2600x.  Η καρτα γραφικων ας την αφησω τελευταια (και εκει θα παω καπου mid-range Και ισως να μου ειναι περιττη), προς το παρων με προβληματιζει το τρίπτυχο cpu-motherboard-ram. 

Το build που μου προτειναν λοιπον ειναι το παρακατω. 

https://prnt.sc/p0dbcz

Γνωμες για mobo; θα σηκωνει 3200mhz  ram;  ολα τα υπολοιπα πως σας φαινονται; μπορω να κοψω-ραψω κατι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε cpu ryzen 2200g στα 85€ και βγάλε την rx 550. Έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ο επεξεργαστής και θα γλιτώσεις ένα σωρό λεφτά. 

Επεξ/σία από daredevil1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, xSk0t0Sx είπε

Θελω να χτισω ενα mid-range pc για απαιτητικη χρηση και οχι πολλους περιορισμους. Το θελω κυριως για να τρεχει solvers (poker) και να μου κρατησει.

Δεν νομιζω να ασχοληθω με απαιτητικο gaming. Ισως καμια ταινια σε tv απο πισω σε Full HD. Πολυ πιθανον να τρεχω 3 οθονες. 

Η βαση του pc θα ηθελα να ειναι ο ryzen 2600x.  Η καρτα γραφικων ας την αφησω τελευταια (και εκει θα παω καπου mid-range Και ισως να μου ειναι περιττη), προς το παρων με προβληματιζει το τρίπτυχο cpu-motherboard-ram. 

Το build που μου προτειναν λοιπον ειναι το παρακατω. 

https://prnt.sc/p0dbcz

Γνωμες για mobo; θα σηκωνει 3200mhz  ram;  ολα τα υπολοιπα πως σας φαινονται; μπορω να κοψω-ραψω κατι; 

Μπορείς να κόψεις το ένα απο τα δύο τροφοδοτικά, και με ένα θα τσουλάει το σύστημα.
Οι υπόλοιπες πλακέτες είναι κομπλέ, απροβλημάτιστο τρίπτυχο ή και τρίλημμα... μπορεί και όχι συνεχίζουμε    

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...