Προς το περιεχόμενο

Το Razer Blade Stealth είναι ένα πραγματικό «ultraportable gaming laptop»


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με οθόνη 13 ιντσών, βάρος μόλις 1,2 κιλών, επεξεργαστή Intel Core 10ης γενιάς και δυνατότητα επιλογής μεταξύ γραφικών Iris Plus και Nvidia GeForce GTX 1650, το Razer Blade Stealth σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία είναι το καλύτερο gaming laptop της κλάσης του.

Η Razer ισχυρίζεται ότι χάρη στο προηγμένο hardware του, ο gamer μπορεί να απολαμβάνει σύγχρονα παιχνίδια σαν το Overwatch σε ανάλυση 1080p χωρίς πρόβλημα. Μάλιστα, η εταιρεία για να καταφέρει κάτι τέτοιο κατάφερε να «στριμώξει» στο λεπτό σασί του Blade Stealth μία Nvidia GTX 1650 αντικαθιστώντας την GeForce MX150 της προηγούμενης γενιάς του laptop.

Αν και στην περίπτωση του μοντέλου με τα Iris Plus γραφικά, ο gamer θα χρειαστεί να κάνει αρκετές παραχωρήσεις στην ποιότητα των γραφικών/ απεικόνισης για να απολαμβάνει παιχνίδια με υψηλό framerate σε ανάλυση 1080p, εντούτοις η συγκεκριμένη έκδοση προβάλει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με την «ενισχυμένη» έκδοση με τα γραφικά GeForce: αυτονομία έως και 10 ωρών!

razer_ifa2019_02.jpg.f8d5070a6eb958461654151a860e3b8c.jpg

Όσον αφορά στον υπόλοιπο εξοπλισμό, ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει το συγκεκριμένο laptop με επεξεργαστή Intel Core i7-1065G7, με έως και 16GB μνήμης DDR4 και με 256GB ή 512GB PCIe M.2 SSD καθώς και με οθόνη ανάλυσης 1080p (που καλύπτει το 100% του χρωματικού πρότυπου sRGB) ή ανάλυσης 4K με προστασία Gorilla Glass. To laptop διαθέτει δύο υποδοχές USB-C, δύο υποδοχές USB-A, WiFi, Bluetooth 5.0 κ.ά. Το κόστος του νέου Razer Blade Stealth ξεκινάει από τα $1500.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, C1oud είπε

Να δω αν το πάρει κάποιος με 4Κ πως θα  τραβαει η 1650...!

Καλα ας εχει καλα thermals για αρχη ....η συντριπτικη πλειοψηφια των Ultrabooks δε σηκωνουν καν το turbo boost του επεξεργαστη...

  • Like 4
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειλικρινά απορώ ποιός "gamer" χρειάζεται ultraportable που εχουν νόημα μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Κάνας ασφαλιστής για να παίζει Overwatch περιμένοντας τον πελάτη στην καφετέρια; Και δεν θέλω να εκφράσω τι είδους "gaming" μπορεί να κάνει κάποιος σε 13 ιντσες οθονη, με πληκτρολόγιο laptop, με ασύρματο ίντερνετ και σε περιβάλλον καφετέριας, γιατί θα κοπεί για ευνόητους λόγους.

Επεξ/σία από fragma
  • Like 6
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν παίζει για 5 λεπτά χωρίς throttling ζήτημα θάναι... Οσο για τις 10 ώρες αυτονομίας, σίγουρα δεν θα αφορούν 10 ώρες gaming...  Και, το κυριότερο που δεν μας λέει ο ποιητής, είναι αν οι μνήμες είναι soldered πάνω στο motherboard, ή αν αναβαθμίζονται, ώστε το laptop να έχει μια αντοχή στον χρόνο. Κατά τ' άλλα, καλό είναι, και καλή τιμή φαίνεται να έχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4Κ για 13" γιατι ; θα μου πεις υπαρχει η εκδοση με την 1080 που ειναι απολυτα λογικη βαση μεγεθους οθονης και hardware.

Τωρα 1500 ειναι πολλα, παρα πολλα.Ποσο μαλλον οταν ξεκιναει απο 1500.

Κατα τα αλλα τα γνωστα, ποιος παιζει σε laptop κλπ κλπ κλπ ερωτηματα.Παιδια καποιοι παιζουν σε laptops και δεν ειναι λιγοι.Φυσικα ειναι πολυ λιγοτεροι απο τους desktop gamers αλλα υπαρχουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάτι λέει..

και όχι μόνο για gaming που πλασάρεται αλλά και για δουλειά (επεξεργασία βίντεο εικόνας κτλ).. Ενδιαφέρουσα πρόταση με 2+2 usb όπως πρέπει δλδ (και όχι αηδίες 1 usb-c τάχα lol για φορητότητα).  

στοίχημα να φανεί τι κάνει η επαγωγή θερμότητας σε σχέση με την ησυχία που μπορεί να δώσει έστω και για μη απαιτητική δουλειά (κάτι Envy όσο ωραία ήταν τόσο σε εκνεύριζαν τα ανεμιστηράκια τους). 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, maarinos είπε

Η μνήμη ram είναι ενσωματωμένη

LPDDR3 2133MHz dual-channel onboard memory (Fixed)

https://www.razer.com/eu-en/gaming-laptops/razer-blade-stealth

το link αυτό είναι για το προηγούμενο μοντέλο με την MX150.

Επεξ/σία από stial
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...Και δεν παω να παρω καλύτερα ενα απο αυτα https://www.dell.com/en-us/shop/cty/pdp/spd/alienware-m15-r2-laptop. Δε λεω ειναι πιο ακριβά άλλα αν ειναι να παρω ultra book για αυτη τη δουλειά θα προτιμήσω κάποιο της σειράς Alienware παρά το συγκεκριμένο πιρπιρινι με την ξεπλυμενη 13" οθόνη.

Επεξ/σία από blueakamah
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά πολύ δύσκολα θα εμπιστευόμουν προϊόν της razer (αν και όμορφα ,δυνατά..και πανάκριβα ως συνήθως)μιας και έχω καεί με ένα black mamba.Το πιο ακριβό ποντίκι που έχω πάρει και το πιο γρήγορο ...προς τον τενεκέ,δεν μου κράτησε πολύ...όμορφο αλλά άχρηστο.Εχει πάρει κανείς blade να μας πει ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...