Antreas21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας να φτιάξω ένα pc Ποσό που διαθέτουμε : 1200 Χρήση υπολογιστή : cs:go, ταινιες,youtube, Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κυρίως με ενδιαφέρει να μη κολλάει όταν παίζω counter strike global offensive και όταν ανοίγω πολλές καρτέλες Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. χρειάζομαι οθόνη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στο κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . windows 10
Valous Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μην δω πρόταση με 1660ti+ αλλά έλλειψη τουλάχιστον 144hz... 🙄
Antreas21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Valous είπε Μην δω πρόταση με 1660ti+ αλλά έλλειψη τουλάχιστον 144hz... 🙄 δε κατάλαβα τίποτα 🤐
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Αδερφε τα 1200e για CS:GO και Browsing ειναι παρα πολλα με 600-700 κανεις τελεια τη δουλεια σου. βεβαια αν τα εχεις γιατι να μην τα ριξεις απο τωρα μην κανεις αναβαθμισεις στο αμεσο μελλον . https://pcbuildinggr.com/builds/gaming-pc-builds/ εγω θα σ προτεινα αυτο τον 700~ απο το λινκ.
Antreas21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Darkito είπε Αδερφε τα 1200e για CS:GO και Browsing ειναι παρα πολλα με 600-700 κανεις τελεια τη δουλεια σου. βεβαια αν τα εχεις γιατι να μην τα ριξεις απο τωρα μην κανεις αναβαθμισεις στο αμεσο μελλον . https://pcbuildinggr.com/builds/gaming-pc-builds/ εγω θα σ προτεινα αυτο τον 700~ απο το λινκ. φυσικά προτιμώ με όσο το δυνατών λιγότερα λεφτά, απλά δε θέλω να κολλάει. Σε ευχαριστώ θα το δω τώρα το build με τα 700!!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 λογικο τετοιες εποχες ολοι για αυτο στο ανεφερα. και με τα 500-600 θα σηκωνει το CS:GO αλλα παιχνιδια ειναι αυτα ολο και καποιο αλλο θα σου τραβηξει το ενδιαφερον για αυτο σου λεω καλυτερα στα 700
AgnwstosY Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Προφανώς και δεν θα κολλάει το build των 700 στο csgo.Και εγώ θα πρότεινα κάτι φτηνοτερο.Παρ αυτά δικά σου τα λεφτά κάνεις ότι θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα