Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλημέρα !!! το παλιό μου gaming pc είναι για πέταμα πλέον και  θα ήθελα βοήθεια για νέο σύστημα, βασικά να αρκετά future proof….

Ποσό που διαθέτουμε : 1000-1200 + οθόνη – με μικρή υπέρβαση αν χρειαστεί

Χρήση υπολογιστή : auto cad+3d απεικονίσεις + gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: CAD με 3D και games AC, Ηitman  Ή παρομοια 3rd person open world

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Μια 24 μέχρι 250  πχ https://www.skroutz.gr/s/12626756/Asus-MG248QR.html

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι ? Όχι υπάρχουν

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε . Θράκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Από ένα για να τα συναρμολογήσουν εκτός αν είναι κάτι easy και το καταφέρω μονός μου

Αν επιθυμούμε να συν αρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Προτιμότερο στο κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι

Άλλα : υπάρχει επίσης μια ψήκτρα RAIJINTEK THEMIS και HDD WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 και PSU XFX TS SERIES 550W και SSD SAMSUNG MZ-76E250B/EU 860 EVO SERIES 250GB 2.5'' SATA3 (σε περίπτωση που κάτι απ’ αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθεί)

Επίσης και επειδή δεν πολύ παρακολουθώ εξελίξεις αν βρισκόμαστε σε κάποια χρονική στιγμή που αναμένονται νέα προϊόντα και αξίζει να περιμένω , δεν έχω πρόβλημα…..επίσης δεν με ενδιαφέρουν ακουστικά ηχεία κλπ. άλλα ούτε και εφετζίδικα πράγματα με φωτάκια κλπ.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, nik the greek 74 είπε

Χρήση υπολογιστή : auto cad+3d απεικονίσεις + gaming

Αν φτιάξεις ένα καλό σύστημα για gaming θα επαρκεί και με το παραπάνω για autocad. Οπότε επικέντρωσε εκεί, κατά την γνώμη μου. Από τα κομμάτια που ήδη έχεις, μόνο η Themis έχει αμφίβολο μέλλον, ειδικά αν πας σε Ryzen 3000. Αντέχει σαν ψύκτρα για επεξεργαστές χαμηλού tdp γενικά. Την έχω χρησιμοποιήσει σε συστήματα με i3 και i5 με καλή απόδοση. Για πιό ζεστά τσιπάκια δεν νομίζω να αντέξει. 

Θέματα για συστήματα gaming μέχρι 1000-1200€ υπάρχουν πάμπολλά. Δες τί γράφεται εκεί για να πάρεις μια ιδέα. Για το Autocad μην ανησυχείς. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...