Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω το παρακατω build

θα παω στον 3600 και οι αναθαθμισεις μου που θελω να κανω ειναι ο επεξεργαστης και το μονιτορ, τωρα εχω ενα Ips samsung 60hz 24" 1080p και γενικα θελω να παω ειτε σε 1080p 144hz 27" ειτε σε 2κ

να αναβαθμίσω πρωτα το μονιτορ η τον επεξεργαστη? πιανω αρκετα καλα φπς και με αυτον τον επεξεργαστη

επιδης μια ερωτηση σχετικα με τα μονιτορ

απο την στριγμη που εχω nvidia το freesync το ξερχναω αν και αποτι βλεπω καποια μονιτορ υποστηριζουν freesync σε nvidia ,το ψαχνω ακομα

εσεις θα προτιμαγατε 2κ 144hz χωρις freesync ή 1080p 144hz με freesync ή 2k με hertzt 75-100 χωρις freesync που θα τα πιανω σιγουρα ? τι καθομαι και σκεφτομαι 😛

γενικα θα εχει αισθητη διαφορα το χωρις freesync ?

σε αυτη τη  σκεψη με εχουν βαλει τα παρακατω 2 μονιτορ 

αρχικα ομως με τι να ξεκινησω?

https://www.skroutz.gr/s/16600512/Samsung-CJG50.html

https://www.skroutz.gr/s/12340474/Samsung-C27FG73.html

CPU: Ryzen 5 2400g

GPU: Gigabyte RTX 2070 Windforce 8 Gb  

MOBO: Asus Rog Strix B350-F Gaming 

RAM: G.Skill Ripjaws 3200 MHz 

PSU: Corsair RM850X  

SSD: Samsung 860 Evo 500 Gb

Δημοσ.

Όσο ανεβαίνει η ανάλυση,τόσο λιγότερο ρόλο παίζει ο επεξεργαστής.Αν δηλαδή αλλάξεις monitor και πας σε 1440p,θα είσαι μια χαρά με τον επεξεργαστή που έχεις.Όσον αφορά το freesync,τα περισσότερα καινούρια δουλεύουν μια χαρά και με nvidia κάρτες.Ποιο σκέφτεσαι να πάρεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Deka013 είπε

Όσο ανεβαίνει η ανάλυση,τόσο λιγότερο ρόλο παίζει ο επεξεργαστής.Αν δηλαδή αλλάξεις monitor και πας σε 1440p,θα είσαι μια χαρά με τον επεξεργαστή που έχεις.Όσον αφορά το freesync,τα περισσότερα καινούρια δουλεύουν μια χαρά και με nvidia κάρτες.Ποιο σκέφτεσαι να πάρεις;

https://www.skroutz.gr/s/16600512/Samsung-CJG50.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

https://www.skroutz.gr/s/12340474/Samsung-C27FG73.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

https://www.skroutz.gr/s/16097512/MSI-Optix-MAG241C.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Ψάχνω να βρω κανένα 2κ 75-100 hz  με  freesync αλλά δεν βλέπω κάτι

Γενικά αν το frresync δεν μου κάνει διάφορα ιδιαίτερη θα πήγαιναν στο πρώτο το 2κ 144

Αυτό ψάχνω δεν θέλω να μου κάνει tearing αν στιγμιαία η κάποιο παιχνίδι παίζει γενικά στα 100-120 ας πούμε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Τι παιχνίδια παίζεις? 

apex,pubg και κανενα τυπου tomb 

κυριως fps competitive

δεν ειμαι ο πιο απαιτιτικος χρηστης εχω παιξει δηλαδη με 144 εβλεπα την διαφορα αλλα και με το 60 ζω, απλα λεω αφου θα ανεβω σε ιντσες και θα λλαξω μονιτορ να ανεβω και σε hz

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

το εω δει αυτο το acer αλλα δεν θελω να ξεφυγω απο τα 280-300

την αλλη την εταιρεια δεν την ξερω θα την ψαξω

αρα λες να μην παω σε κατι που δεν εχει freesync και ασ ειναι 144 1440p? καλυτερα ας πουμε να ειναι 1080 144?

Δημοσ.

Έχεις κάρτα για 1440p. To gsync  μπορεί να μη λειτουργήσει βέβαια με αυτή αλλά δοκιμάζεις. Μπορείς να πας και σε VA curved όπως αυτά που ανέφερες αλλά ενδεχομένως να έχεις ghosting σε κάποια παιχνίδια.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Έχεις κάρτα για 1440p. To gsync  μπορεί να μη λειτουργήσει βέβαια με αυτή αλλά δοκιμάζεις. Μπορείς να πας και σε VA curved όπως αυτά που ανέφερες αλλά ενδεχομένως να έχεις ghosting σε κάποια παιχνίδια.

τι εννοεις δοκιμαζω 😛 λεω να παω σε καποιο απο αυτα που λεει η Nvidia ως gsync compatible...επανερχομαι για τα μοντελα

12 ώρες πριν, tanasen01 είπε

10 ώρες πριν, tanasen01 είπε

λοιπον αυτες που βρηκα απο την nvidia  και με ενδιαφερουν ειναι οι εξης

Acer ED273 στο σκρουτζ την λεει 60hz , η nvidia kai h asus 144hz

AOC-AGON-AG272FCX6 αλλα εδω ξεφευγουμε στο budget θα το σκεφτομουν επειδη μπορει να δωσει 165hz

CRG5  δεν την βρισκω καπου ελλαδα ομως

εχει και αλλες αλλα ειναι ΤΝ και δεν μου αρεσει καθολου

συντομα ενας φιλος παιρνει αυτη η οποια δεν ειναι στη λιστα της εταιρειας και εχει freesync θα την δοκιμασω να δω πως παει

τωρα το 1440p οπως το βλεπω δεν μπορω να το πιασω στα χαρακτηριστικα που θελω μονο  αυτο  το liyama ειναι στο budget μου αλλα δεν μου φαινεται αξιοπιστο απο αποψη εταιρειας, αν και δεν την ξερω

αλλιως μοινοδρομος φαινεται το acer που μου εγραψες για τα 2κ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, gianniskip είπε

apex,pubg και κανενα τυπου tomb 

κυριως fps competitive

δεν ειμαι ο πιο απαιτιτικος χρηστης εχω παιξει δηλαδη με 144 εβλεπα την διαφορα αλλα και με το 60 ζω, απλα λεω αφου θα ανεβω σε ιντσες και θα λλαξω μονιτορ να ανεβω και σε hz

Με αυτά τα παιχνίδια είναι κρίμα να μην πάρεις 144hz.

Σε Fps competitive  9 στους 10 έχουν κλειστά τα πάντα (freesync κτλ κτλ) γιατί προσθέτουν lag. Επίσης με την κάρτα που έχεις, δύσκολα θα το χρειαστείς γιατί κρατάει καλά frames, και με μια οθόνη της προκοπης (λόγω μεγάλου εύρους hz) δεν θα δεις tearing. 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Με αυτά τα παιχνίδια είναι κρίμα να μην πάρεις 144hz.

Σε Fps competitive  9 στους 10 έχουν κλειστά τα πάντα (freesync κτλ κτλ) γιατί προσθέτουν lag. Επίσης με την κάρτα που έχεις, δύσκολα θα το χρειαστείς γιατί κρατάει καλά frames, και με μια οθόνη της προκοπης (λόγω μεγάλου εύρους hz) δεν θα δεις tearing. 

θα δοκιμασω το μονιτορ ενος φιλου που ειναι 144 Freesync να δω πως παει γιατι μου κανει εντυπωση να μην πεφτει ματω απο τα 144 και ας εινια 2070

δηλαδη ενα βαρυ παιχνιδι θα το τρεχει αρκετα πιο κατω αυτο θελω να δω πως θα φαινεται

αυτο με το ευρως ομως αν ειναι στα 144 και δεν μπορω να χρησιμοποιησω το freesync αρα να εκμεταλλευομαι ολο το ευρως και τρεχει στα 100 εστω δεν θα εχει tearing? αυτο μου φαινεται περιεργο αλλα θα δειξει

Δημοσ.

δεν σου ειπα ότι δεν θα πέφτει κάτω απο 144hz..... Στη δική μου πχ παίζω pubg με  100 έως 150 fps, δεν έχω καθόλου tearing. Η δική σου κάρτα υπολόγισε +10 fps στο συγκεκριμένο παιχνίδι 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, leros2004 είπε

δεν σου ειπα ότι δεν θα πέφτει κάτω απο 144hz..... Στη δική μου πχ παίζω pubg με  100 έως 150 fps, δεν έχω καθόλου tearing. Η δική σου κάρτα υπολόγισε +10 fps στο συγκεκριμένο παιχνίδι 

και χωρις να χρησιμοιποιεις το freesync δηλαδη και με τα 100 φπς δεν εχεις tearing? οκ μια χαρα τοτε

τι μονιτορ εχεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...