Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να πάω στην πόλη τον Σκοπίων για βόλτα κυρίως αλλά θα ήθελα να μάθω πως είναι εκεί η αγορά τους εάν συμφέρει ή όχι; ευχαριστώ πάρα πολύ! Δηλαδή ρούχα, κινητά κτλ. 

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πρέπει όμως να αποφασίσεις. Ή είναι Βόρεια Μακεδονιά, το αποδέχεσαι και στηρίζεις τους 'φίλους' μας τους γείτονες κάνοντας τα ψώνια σου από εκεί ή είναι Σκόπια και δεν πατάς ποτέ το ποδάρι σου εκεί.

Η Μακεδονία είναι Ελληνική αλλά και τα 100-200 ευρώ κέρδος είναι κέρδος πρέπει κάποια στιγμή να τα αφήσουμε

• Like 13
  • Thanks 8
  • Confused 4
  • Sad 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, spyroskonst είπε

και για ψώνια συμφέρει, και για φτιάξιμο δοντιών επίσης. Έχουν εξαιρετικούς οδοντιάτρους.

Σε ευχαριστώ πολύ γιατί ήταν η μοναδική σαφή απάντηση. Έχεις ψωνίσει από εκεί; 

2 λεπτά πριν, cumulus είπε

Άλλαξε το Σκόπια σε βόρεια Μακεδονία μην σου κάνεις μήνυση 

Χαχαχα 😂 

3 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Πρέπει όμως να αποφασίσεις. Ή είναι Βόρεια Μακεδονιά, το αποδέχεσαι και στηρίζεις τους 'φίλους' μας τους γείτονες κάνοντας τα ψώνια σου από εκεί ή είναι Σκόπια και δεν πατάς ποτέ το ποδάρι σου εκεί.

Η Μακεδονία είναι Ελληνική αλλά και τα 100-200 ευρώ κέρδος είναι κέρδος πρέπει κάποια στιγμή να τα αφήσουμε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, θα το σκεφτώ! 

7 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε

Μείνε μακριά από τους κατσαπλιάδες!

.... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Helen_95 είπε

Χαχαχα 😂 

.... 

Όχι εγώ, η μητέρα μου. Εξαιρετικές τιμές αλλά κάτι παίζει με περιορισμούς στο πόσα πράγματα μπορείς να φέρεις στην Ελλάδα. Ειδικά με τσιγάρα και ποτά. Δεν τα ξέρω πολύ καλά, αλλά σίγουρα συμφέρει. Ξενοδοχεία επίσης εξαιρετικά, σε απίστευτες τιμές, η περιοχή αλφάδι και πεντακάθαρη (καμία σχέση με Ομόνοια-Εξάρχεια κλπ), καλός κόσμος και ευγενικός. Πάντως για τους οδοντιάτρους δεν αστειεύομαι καθόλου και είναι κάτι που ισχύει. Οι τιμές στο 1/3 απο τους δικούς μας, και τα ιατρεία τους σουπερ σε πρόσφατη τεχνολογία.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Helen_95 είπε

Χαχαχα 😂 

.... 

Εντάξει ας συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις οικονομίες των γειτόνων.Μετά βέβαια αναρωτιόμαστε γιατι η δικιά μας οικονομία πάει κατα διαόλου γιατί με κλέβει ο μαγαζάτορας κ πάει λέγοντας!

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε

Εντάξει ας συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις οικονομίες των γειτόνων.Μετά βέβαια αναρωτιόμαστε γιατι η δικιά μας οικονομία πάει κατα διαόλου γιατί με κλέβει ο μαγαζάτορας κ πάει λέγοντας!

Καμία σχέση και τελείως off topic.

Μιλάμε εμείς στο insomnia που ψαχνόμαστε πώς θα φέρουμε το οτιδήποτε απο Κίνα αποφεύγοντας το τελωνείο ή με ολόκληρο section προσφορών απο ευρωπαικά sites, ή με σκρουτζομάγαζα ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ οτι είναι παραεισαγωγές και πάλι αγοράζουμε.

Κλείνω το off topic εδώ, γιατί θα κλειδώσει το θέμα σε χρόνο μηδέν.

• Like 24
  • Thanks 5
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, spyroskonst είπε

Μιλάμε εμείς στο insomnia που ψαχνόμαστε πώς θα φέρουμε το οτιδήποτε απο Κίνα αποφεύγοντας το τελωνείο ή με ολόκληρο section προσφορών απο ευρωπαικά sites, ή με σκρουτζομάγαζα ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ οτι είναι παραεισαγωγές και πάλι αγοράζουμε.

Συμφωνώ απόλυτα και ευχαριστώ που με συμπληρώνεις! 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spyroskonst είπε

Αν πραγματικά δίαβαζες το insomnia θα ήξερες ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα επιλέγουν προιόντα απο Ελληνικά Καταστήματα.Όσο για το μαγαζιά που βρίσκονται στο skroutz,η πλειοψηφία τους εισάγει απο ΕΕ κ όχι απο Αλβανίες Σκόπια...Ακόμη όμως κ να μην συμβάινει αυτό τα μαγαζιά που τα πολλούν είναι ελληνικά,οπότε είναι ένα +

• Like 3
  • Confused 11
  • Sad 4
Δημοσ.

Δεν έχω πάει Σκόπια άλλα  Δοϊράνη και Strumica. Οι τιμές σε ρούχα και παπούτσια μαρκε λίγο καλύτερες από εδώ κατά τα άλλα φτηνό φαγητό και διανομή επίσης φτηνά καύσιμα.

Πάντως από Κιλκίς και πάνω στα καζίνο των γειτόνων και στα βενζινάδικα γίνεται καθημερινά προσκύνημα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα τα λέω μια ζωή Σκοπια και το επιχείρημα με τα μαγαζιά δεν μου λέει κάτι. Όταν μένω 40 χιλιόμετρα απ τα σύνορα και η βενζίνη έχει 50 λεπτά διαφορά  και όσο πας πέφτει και άλλο σορι αλλά θα πάω από εκεί να φουλαρω

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Thaninho είπε

Εγώ πάντως θα τα λέω μια ζωή Σκοπια και το επιχείρημα με τα μαγαζιά δεν μου λέει κάτι. Όταν μένω 40 χιλιόμετρα απ τα σύνορα και η βενζίνη έχει 50 λεπτά διαφορά  και όσο πας πέφτει και άλλο σορι αλλά θα πάω από εκεί να φουλαρω

Φυσικα εχει καθε δικαιωμα να κανεις οτι θες αλλα αυτο ειναι ιδεολογια της τσεπης .Ετσι ακριβως λεγεται .

Δλδ αν ερθω εγω και σου δωσω 1 χιλιαρικο θα πρεπει να την πεις Βορεια Μακεδονια ,αν δεν την πεις Β. Μακεδονια εχεις διχασμενη προσωπικοτητα και θα πρεπει να απευθυνθεις σε καποιον ειδικο .

"Πατριωτης" στα λογια   μονο ,που δεν στοιχιζουν και τιποτα γιατι ειναι τσαμπα,  αλλα αν ειναι να γλιτωσουμε 100 ευρω κανουμε  οτι μας συμφερει ειναι λιγο κωμικο δεν νομιζεις ?

Αν ελεγες ομως  απο την αρχη πως την λενε Β.Μακεδονια και εγω παω γιατι εκει συμφερει την τσεπη μου ,τοτε θα ησουν συνεπης στα λογια και τις πραξεις και δεν θα υπηρχε αναντιστοιχια και στην προκειμενη περιπτωση πατριδοκαπηλια  και  κωμικοτραγικος εθνικισμος .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 7
  • Thanks 2
  • Confused 3
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...