Προς το περιεχόμενο

Αδυναμο σημα wi-fi


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. Δεν ξερω αν ειναι η καταλληλη γωνια του φορουμ οποτε συγχωρεστε με. Πριν επισκεφτω καποιο καταστημα, πλαισιο, κωτσοβολο κλπ ειπα να ρωτησω εδω. Ο γειτονας μου εδωσε τον κωδικο του wifi του ωστε να μπορω να το χρησιμοποιω και γω. Η κεραια που εχω ομως δεν εχει δυνατο σημα. Τι μπορω να κανω? Να αγορασω νεα κεραια με μεγαλυτερη ισχυ? να αγορασω κατι αλλο (wifi repeater, acces point, powerline connection? ) τι κανουν ολα αυτα? Ευχαριστω τους ειδικους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το repeater δηλαδη αν καταλαβα καλα ειανι κεραια που μπορω να συνδεσω 2 και πανω υπολογιστες αντι να εχω απο μια κεραια σε καθε υπολογιστη, σωστα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To repeater (ή αλλιώς range extender) είναι ουσιαστικά αναμεταδότης για το δίκτυο WiFi που θα παίρνεις από τον γείτονά σου.

Δηλαδή, συνδέεται αυτό με το router του γείτονά σου και εσύ μετά πάνω σε αυτό. Έτσι έχεις καλύτερο σήμα (και μεγαλύτερη κάλυψη δικτύου wifi) στο σπίτι σου.

Απαραίτητα, σαν εμπειρικός κανόνας για να δεις αν θα παίξει καλά κάποιο range extender στην περίπτωσή σου πριν το αγοράσεις, είναι να τσεκάρεις αν πιάνεις με το κινητό σου το δίκτυο wifi στο σημείο που θα το βάλεις, τουλάχιστον με 1-2 γραμμές.

Έχω το παρακάτω για ανάλογη χρήση στο εξοχικό και παίζει ψογα.

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/160286-tp-link-300mbps-wifi-range-extender-tl-wa855re

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...