Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στην παρεα. Ηρθε η ωρα να κανω μια αναβαθμιση ως 1000ευρω στο παρακατω συστημα

Phanteks Eclipse P400s 

Mobo: asrock z370 killer sli/ac

Cpu: i5-8600k  

Ram: G.skill ripjaws 3200hz GVK

Gpu: XFX rx 580 xxx

Psu: Corsair Rm650x

SSD: Samsung evo 860 250gb

Hdd: Western digital blue 1tb

Οθονη LG 23MP68VQ-P 23 1080p 75hz

Αυτο που πιστευω οτι θελει upgrade σιγουρα ειναι η καρτα και η οθονη αν και θα ηθελα να χωρεσω και εναν hdd και ssd στην αναβαθμιση. Παιχνιδια που παιζω ειναι wow,league of legends,pubg και καποια AAA οπως tomb raider,witcher etc. Θελω τα φωτα σας 

Επεξ/σία από mameloukos
Δημοσ.

Με αυτή που είναι freesync/gsync compatible, μπορείς να κουμπωσεις είτε nvidia είτε radeon αλλά είναι αρκετά ακριβή.

https://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=26956&skr_prm=WyJmYWZmMjg0MS1iNjVlLTRhZmYtYWE1YS1iN2Y0ZWE5NzM5ZjYiLDE1NjgxNDI3MzA3NDMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiJjb21wYXJlZCJ9XQ

Αν την επιλέξεις τη συνδιαζεις για να βγει το σύνολο κοντά στο χιλιάρικο με μια από τις 2070 super η 5700xt.

https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=19429763,19927160,19927424

Στο video έχει αρκετά από τα games που αναφέρεις.

Το wow αγαπάει τις ultrawide 

https://www.google.com/search?q=wow+ultrawide&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=ivn&sxsrf=ACYBGNRG6bzU5hqNd6b6s2MGHHtxf6g0WQ:1568142811294&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=2ahUKEwi-quWZ-8bkAhUgxcQBHUJ0Cp4Q_AUoAnoECAwQAg&biw=393&bih=655#ip=1

Δημοσ.

ωραια η οθονη και η 5700 φαινεται πολυ καλη αλλα θελω να παρω καλη υλοποιηση γιατι αυτη που εχω τωρα στο pubg σηκωνει 89 βαθμους!!! Την ειχα παρει πριν 2 χρονια που ειχαν παει οι τιμες στον θεο λογο mining με σκοπο να την αλλαξω αλλα σαν αποδοση  εχει βγει πολυ τιμια απλα νιωθω εναν βραστηρα απο κατω απο το αριστερο μου χερι κατι φορες. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mameloukos είπε

ωραια η οθονη και η 5700 φαινεται πολυ καλη αλλα θελω να παρω καλη υλοποιηση γιατι αυτη που εχω τωρα στο pubg σηκωνει 89 βαθμους!!! Την ειχα παρει πριν 2 χρονια που ειχαν παει οι τιμες στον θεο λογο mining με σκοπο να την αλλαξω αλλα σαν αποδοση  εχει βγει πολυ τιμια απλα νιωθω εναν βραστηρα απο κατω απο το αριστερο μου χερι κατι φορες. 

Για τα χρήματα που ζητάει είναι καλή.

Αν ανέβεις πας σε evoke και σε pulse. Εχουν ήδη reviews τσεκαρε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mameloukos είπε

Για τις θερμοκρασίες που λες φταίει ολίγον τι και το case. Αν βγάλεις τη μπροστινή μάσκα για να δεις διαφορές θα εκπλαγείς.

Δεν στο λέω για να το αλλάξεις απλά όταν δεν έχεις θόρυβο έχεις χειρότερο airflow και τούμπαλιν.

Επεξ/σία από radiohead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mameloukos είπε

το cpu το εχω stock και δουλευει με το boost στα 4,3. Θα παιζει μπουκαλι σε 2κ resolution?

Προφανώς και όχι. Αμά αρχίσουμε να λέμε ότι ο 8600Κ κάνει bottleneck σε games, θα τους βγάλουμε όλους άχρηστους, ειδικά τους AMD. Από τους γρηγορότερους είναι σε παιχνίδια, μόνο η 9η γενιά Intel είναι ελάχιστα πιο πάνω, άλλα αμελητέα διαφορά (2-3%).

Επεξ/σία από TheMechanic1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...