mkaragiannis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα παιδιά, Έκανα εγκατάσταση στη lg smart tv το πρόγραμμα smart iptv, αναρωτιέμαι αν μπορεί κάποιος να μου δώσει epg url λίστα καμαλιων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν έχει γίνει ξανά αυτή η ερωτηση
asdfaster Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, mkaragiannis είπε Καλημέρα παιδιά, Έκανα εγκατάσταση στη lg smart tv το πρόγραμμα smart iptv, αναρωτιέμαι αν μπορεί κάποιος να μου δώσει epg url λίστα καμαλιων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν έχει γίνει ξανά αυτή η ερωτηση To thread σου ειναι σε λαθος μερος. Για αρχη υπάρχουν άπειρα smart ip tv. Δώσε πιο πολλές πληροφορίες καλύτερα. Iσος ψάχνεις αυτό? https://siptv.app/news/. Αλλα τα ip tv θέλουν και donate συνήθως. Δεν είναι τσάμπα τιποτα. Αυτό που έχω το έχω αγοράσει 120 euro για 1 χρονο και έχει τα πάντα μεσα. Και βλέπεις και full nova και full ote full τσάμπα με 100% σήμα. Αν και δεν βλέπω ποδόσφαιρο απλά υπάρχουν στο πακέτο και λειτουργούν μια χαρά. Είμαι στην Αμερική και μου χρειάζεται εδω. Δεν ξέρω αν όλα τα ip tv αξίζουν η αν είναι απάτες. Πάντως τα καλά ip tv θέλουν λεφτά. Και δεν ξέρω και αν αυτό που έχω λειτουργεί στην Ελλάδα. Στην Αμερική δεν νομιζω να τα κλείνουν ποτε βεβαια. Ολα είναι νόμιμα και παράνομα μαζί εδω.Περίμενε να δεις τι θα σου πουν και οι πιο έμπειροι. Παντως για τσάμπα μην περιμένεις να βρείς. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι τσάμπα και καλο. Και ούτε νομίζω λειτουργούν για πολύ καιρό ίσος τα κληνουν στην ευρώπη. Εγώ πάντως πειραματίστηκα και το αγόρασα για 1 χρόνο να δω αν αξίζει. Και προς το παρόν είναι πολύ καλο. Εχω βεβαια το neftlix για να βλέπω απλά για υποκατάστατο και για να δω αν όντως αξίζει μια τέτοια αγορά. Εγώ με βάση τις εμπειρίας μου θα σου πρότεινα android tv box με 50 euro η να αγοράσεις κανα netflix. Να δίνεις 100+ euro κάθε χρόνο στον καθε ασχετο δεν θα το έκανα ξανά. Και ούτε θα συνεχίσω την συνδρομή γιατι ειναι πολλα. Δες εδω ισος τελικα να ειναι ολίγον τι απάτες και μετα απο λιγο καιρο closed https://www.insomnia.gr/forums/topic/666788-gstreamseu/ Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από asdfaster
tz3s Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, asdfaster είπε To thread σου ειναι σε λαθος μερος. Για αρχη υπάρχουν άπειρα smart ip tv. Δώσε πιο πολλές πληροφορίες καλύτερα. Iσος ψάχνεις αυτό? https://siptv.app/news/. Αλλα τα ip tv θέλουν και donate συνήθως. Δεν είναι τσάμπα τιποτα. Αυτό που έχω το έχω αγοράσει 120 euro για 1 χρονο και έχει τα πάντα μεσα. Και βλέπεις και full nova και full ote full τσάμπα με 100% σήμα. Αν και δεν βλέπω ποδόσφαιρο απλά υπάρχουν στο πακέτο και λειτουργούν μια χαρά. Είμαι στην Αμερική και μου χρειάζεται εδω. Δεν ξέρω αν όλα τα ip tv αξίζουν η αν είναι απάτες. Πάντως τα καλά ip tv θέλουν λεφτά. Και δεν ξέρω και αν αυτό που έχω λειτουργεί στην Ελλάδα. Στην Αμερική δεν νομιζω να τα κλείνουν ποτε βεβαια. Ολα είναι νόμιμα και παράνομα μαζί εδω.Περίμενε να δεις τι θα σου πουν και οι πιο έμπειροι. Παντως για τσάμπα μην περιμένεις να βρείς. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι τσάμπα και καλο. Και ούτε νομίζω λειτουργούν για πολύ καιρό ίσος τα κληνουν στην ευρώπη. Εγώ πάντως πειραματίστηκα και το αγόρασα για 1 χρόνο να δω αν αξίζει. Και προς το παρόν είναι πολύ καλο. Εχω βεβαια το neftlix για να βλέπω απλά για υποκατάστατο και για να δω αν όντως αξίζει μια τέτοια αγορά. Εγώ με βάση τις εμπειρίας μου θα σου πρότεινα android tv box με 50 euro η να αγοράσεις κανα netflix. Να δίνεις 100+ euro κάθε χρόνο στον καθε ασχετο δεν θα το έκανα ξανά. Και ούτε θα συνεχίσω την συνδρομή γιατι ειναι πολλα. Δες εδω ισος τελικα να ειναι ολίγον τι απάτες και μετα απο λιγο καιρο closed https://www.insomnia.gr/forums/topic/666788-gstreamseu/ τι διαφορα εχει το android box απο την smart tv? και τα δυο στην τελικη θα χρειαστουν εναν provider/server που θα πρεπει να πληρωσεις... Γενικα μην παιρνετε συνδρομες χρονου κτλ... Μπορει ο SP σου (ΟΤΕ-WIND κτλ) να μπλοκαρει για αρχη τον σερβερ, ή μπορει να κλεισουν τους σερβερ μετα απο λιγο καιρο. Εγω εδω και ενα χρονο που ειμαι εξωτερικο, εχω αλλαξει 3 διαφορετικους σερβερ για να βρω καποιον που να με καλυπτει. Επισης, ποτε μα ποτε μην πας σε αυτους που θα βρεις στο google πανω πανω, κι ας λενε οτι ειναι σταθεροι κτλ κτλ... Καλυτερα να το ψαξεις απο γνωστους, ή σε φορουμ (που αφηνουν συζητησεις τετοιου ειδους, καθως εδω το βλεπω για κλειδωμα).
asdfaster Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tz3s είπε τι διαφορα εχει το android box απο την smart tv? και τα δυο στην τελικη θα χρειαστουν εναν provider/server που θα πρεπει να πληρωσεις... Γενικα μην παιρνετε συνδρομες χρονου κτλ... Μπορει ο SP σου (ΟΤΕ-WIND κτλ) να μπλοκαρει για αρχη τον σερβερ, ή μπορει να κλεισουν τους σερβερ μετα απο λιγο καιρο. Εγω εδω και ενα χρονο που ειμαι εξωτερικο, εχω αλλαξει 3 διαφορετικους σερβερ για να βρω καποιον που να με καλυπτει. Επισης, ποτε μα ποτε μην πας σε αυτους που θα βρεις στο google πανω πανω, κι ας λενε οτι ειναι σταθεροι κτλ κτλ... Καλυτερα να το ψαξεις απο γνωστους, ή σε φορουμ (που αφηνουν συζητησεις τετοιου ειδους, καθως εδω το βλεπω για κλειδωμα). Οι smart tv έχει περιορισμούς από τις εκάστοτες εταιρίες. Ενώ το android δεν έχει τίποτα από περιορισμό ειναι ανοιχτός κώδικας. Δηλαδή τα πάντα τσάμπα χωρις περιορισμούς. Δεν ξέρω τι θέλει να βλέπει. Για ταινίες και σειρές ένα netflix η ένα tv box που θα του δόση την δυνατότητα να βάλει android apps για ταινίες και σειρές θα του το προσφέρει εύκολα και γρήγορα. Δεν χρειάζεται να πλήρωση τίποτα αμα εχει android εχει τα παντα δωρεαν. Το tv box δεν μπορεί να φαΐ block απο κανενα. Οσο αφορά nova και ote και τέτοια πράγματα άμα θέλει να βλέπει αθλητικά πιστεύω είναι μονόδρομος η συνδρομή σε οτε η σε nova για να δεις. Οπως ειπα και πιο πάνω ζω στην Αμερική και εδώ κανεις δεν σου κάνει έλεγχο για τα ip tv. Σε Ελλάδα και ευρώπη πιστεύω θα τα κλείνουν αργα η γριγορα άρα δεν αξίζει κατι τετιο. Το android χρησιμοποιείτε για την ιδιότητα του στα δωρεάν apps για σειρές και ταινίες. Και αυτό πιστεύω το ξέρουμε όλοι. Αλλιώς δεν θα μεσουρανούσαν τα tv box. θα ήταν για πέταμα. Οποιος παίρνει tv box καλός η κακός το παίρνει για να μπορεί να έχει ελευθερια κινήσεων και όχι να εχει τον κάθε donator server μπαστακα. Tα ίδια τα tv box σου προσφέρουν root και το kodi συνήθως. Δηλαδή τα πάντα άμα ξέρεις να τα χειριστής. Για αυτό και προτείνω tv box. Αμα ζούσε εδώ που ζω θα του έλεγα με ένα netflix εχεις τα πάντα. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από asdfaster
mkaragiannis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας. Το μόνο που σκεφτόμουν είναι ότι ήθελα να βλέπω τα ελληνικά κανάλια χωρίς την παρουσία κεραίας (εσωτερική). Αυτό θέλω να κάνω
asdfaster Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μπορείς να το κανεις μέσο android tv box, βεβαια θέλει κάποιο app για greek tv που λογικά θα βρείς εύκολα. Θα έχει και στο playstore γιατί αυτά τα apps δεν θεωρούνται παράνομα. Μπορεί να μην θέλει κερεά αλλα θα θέλει ένα σχετικά καλο internet φαντάζομαι. Γράψε μας τι τηλεόραση εχεις και τι λειτουργικό έχει για να σε βοηθήσουμε. Ενα παράδειγμα είναι αυτό το app για android. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cstalking.greektv&hl=el
mkdisgreek Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Στις 12/9/2019 στις 7:44 ΜΜ, mkaragiannis είπε Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας. Το μόνο που σκεφτόμουν είναι ότι ήθελα να βλέπω τα ελληνικά κανάλια χωρίς την παρουσία κεραίας (εσωτερική). Αυτό θέλω να κάνω https://raw.githubusercontent.com/free-greek-iptv/greek-iptv/master/android.m3u?fbclid=IwAR0rv4JUHZsRIR8EWts-vgiBgfXvS0t2w7x-AnnPC8pxpK-GF-QfR-52qSw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα