li@m Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Αν είσαι λίγο πιο ψηλός από τον μέσο όρο που βρίσκεις πουκάμισο που να μην σου είναι παιδικό στα μανίκια ή να χώρας με τη κοπέλα σου μέσα για να σου είναι οκ στα μανίκια; έχω πάει σε μόδιστρο για να έχω μια καλή εφαρμογή αλλά έλα που δεν είναι καιρός για πολλά έξοδα και θα ήθελα προτάσεις της μαζικής παραγωγής. Μερσι
banned_acc Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, li@m είπε Αν είσαι λίγο πιο ψηλός από τον μέσο όρο που βρίσκεις πουκάμισο που να μην σου είναι παιδικό στα μανίκια ή να χώρας με τη κοπέλα σου μέσα για να σου είναι οκ στα μανίκια; έχω πάει σε μόδιστρο για να έχω μια καλή εφαρμογή αλλά έλα που δεν είναι καιρός για πολλά έξοδα και θα ήθελα προτάσεις της μαζικής παραγωγής. Μερσι Υποθέτεις στυλ Τσίπρα και ανεβάζεις πάνω τα μανίκια..
li@m Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, guzel είπε Υποθέτεις στυλ Τσίπρα και ανεβάζεις πάνω τα μανίκια.. Χαχαχα Χειμωνιαζει ρε μπρο
evabb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 δεν ξερω αν ειναι εφικτο να αγορασεις ενα πουκαμισο που να ειναι καλο στα μανικια και να το στενεψεις μετα σε μια μοδιστρα. Κατα τ αλλα νιωθω τον πονο σου. Το εχω ριξει κι εγω στην μοδιστρα αλλα ειναι ακριβο σπορ.
tigergreg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Οι αμερικανικες μαρκες εχουν συνηθως μακρυα μανικια. Παντως για "ψηλολιγνους" υπαρχει και αυτο.... https://www.hirmer.com/big-tall-gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα