GREGORYMO Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Dimitris_UK είπε Καλησπέρα! Δεν θέλω να ανοίξω άλλο thread, αν θα μπορούσα να είχα μία σαφή απάντηση σχετικά με το κτηματολόγιο. Αν έχεις το 50% οικίας, δηλωμένης οικίας στο κτηματολόγιο και οι άλλοι που έχουν το υπόλοιπο, είτε δεν ζουν, είτε δεν ενδιαφέρονται να κάνουν ούτε κουβέντα, τότε τι γίνεται; Μόνο εγώ έχω δηλώσει το σπίτι, οι υπόλοιποι ούτε αποδοχή, ούτε κτηματολόγιο ούτε θέλουν να ακούσουν για αυτό. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Τώρα που πέρασε η προθεσμία, θα έχω το κράτος στο άλλο μερίδιο; Πως γίνεται να ζητήσω και το υπόλοιπο 50% (σημείωση: με τους συγκληρονόμους δεν βγαίνει καμία άκρη, ούτε για συζήτηση). Δεν μπορείς να το ζητήσεις το υπόλοιπο 50%, ΜΟΝΟ να το αγοράσεις.
dkstopo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, Dimitris_UK είπε Καλησπέρα! Δεν θέλω να ανοίξω άλλο thread, αν θα μπορούσα να είχα μία σαφή απάντηση σχετικά με το κτηματολόγιο. Αν έχεις το 50% οικίας, δηλωμένης οικίας στο κτηματολόγιο και οι άλλοι που έχουν το υπόλοιπο, είτε δεν ζουν, είτε δεν ενδιαφέρονται να κάνουν ούτε κουβέντα, τότε τι γίνεται; Μόνο εγώ έχω δηλώσει το σπίτι, οι υπόλοιποι ούτε αποδοχή, ούτε κτηματολόγιο ούτε θέλουν να ακούσουν για αυτό. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Τώρα που πέρασε η προθεσμία, θα έχω το κράτος στο άλλο μερίδιο; Πως γίνεται να ζητήσω και το υπόλοιπο 50% (σημείωση: με τους συγκληρονόμους δεν βγαίνει καμία άκρη, ούτε για συζήτηση). δήλωσε το εσύ με χρησικτησία, ανοικτό είναι ακόμα νομιζω.
GREGORYMO Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, dkstopo είπε δήλωσε το εσύ με χρησικτησία, ανοικτό είναι ακόμα νομιζω. ΝΑΙ, έξυπνο αυτό.
dkstopo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Dimitris_UK είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις. τι έκανες τελικά?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 10/1/2020 στις 7:21 ΠΜ, dkstopo είπε τι έκανες τελικά? Καλημέρα, τώρα είδα την ερώτησή σου. Ότι και να κάνεις, δυστυχώς δεν υπάρχει λύση και είναι πολύ κρίμα. Δηλαδή, να μπορείς να αξιοποιήσεις ένα ακίνητο (συντήρηση) αλλά να μην υπάρχει λύση να το πάρεις μέσω οποιασδήποτε οδού. Πρέπει να περιμένω, να περάσουν πολλά χρόνια, να το αγοράσω από το δημόσιο κτλ. Ως τότε, όχι μόνο θα έχει πέσει (ήδη έπεσε), αλλά θα το χρυσοπληρώσω το ήδη πεσμένο. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
dkstopo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Dimitris_UK είπε Καλημέρα, τώρα είδα την ερώτησή σου. Ότι και να κάνεις, δυστυχώς δεν υπάρχει λύση και είναι πολύ κρίμα. Δηλαδή, να μπορείς να αξιοποιήσεις ένα ακίνητο (συντήρηση) αλλά να μην υπάρχει λύση να το πάρεις μέσω οποιασδήποτε οδού. Πρέπει να περιμένω, να περάσουν πολλά χρόνια, να το αγοράσω από το δημόσιο κτλ. Ως τότε, όχι μόνο θα έχει πέσει (ήδη έπεσε), αλλά θα το χρυσοπληρώσω το ήδη πεσμένο. μιλα με δικηγορο που ασχολείται με κτηματολογιο θα σου βρει λύση μην το αφησεις ετσι, τελείωσε το τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα