Προς το περιεχόμενο

Απορία για σκρουτζομάγαζα!


JustMe!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

Σε επικοινωνία μου με αρκετά σκρουτζομάγαζα, ιδίως αυτά με τις πιο χαμηλές τιμές, είναι πολλά αυτά που αρνούνται να μου παραδώσουν ένα ετοιμοπαράδοτο προιόν από το χώρο τους. Η διεύθυνση του καταστήματος/αποθήκης αναγράφεται στο site, το ωράριο ομοίως, στο τηλ. απαντούν, αλλά μόλις τους πω "έρχομαι τώρα απο εκεί να παραλάβω" απαντούν "όχι, μόνο ταχυδρομικά γίνονται αποστολές". Κάποια απο αυτά το γράφουν και στο site τους.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι κρύβεται πίσω απο αυτήν την πρακτική;

Καταλαβαίνω το σκεπτικό οτι θα χρειαζόταν έναν υπάλληλο τουλάχιστον για ταμία κλπ και πιθανώς γλυτώνει αυτό το κόστος, αλλά προσωπικά δεν βγάζω νόημα. Έχει υπάλληλο στην αποθήκη, υπάλληλο να σηκώνει τηλέφωνα, υπάλληλο να πηγαίνει δέματα στην κούριερ, δεν νομιζω οτι το πρόβλημα είναι στον ένα έξτρα υπάλληλο ή στο να εξυπηρετούν εκ περιτροπής τους πελάτες που θα καταφθάνουν εκεί. Προσωπικά πιστεύω πως δεν είναι εδώ το θέμα.

Και επίσης, αν σου αποκλείουν με το καλημέρα την οποιαδήποτε επαφή πλην του τηλεφώνου πώς θα τους βρεις αν τους χρειαστείς για υποστήριξη, πχ εγγύηση; Επαφίεσαι απλά στην καλή πίστη και αν αυτοί κάνουν τους κινέζους, τέλος;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλό είναι ΔΕΝ έχει υπάλληλο στην Αποθήκη,ούτε υπάλληλο να σηκώνει τηλέφωνα ούτε υπάλληλο για κούριερ,ΕΝΑΣ είναι που τα κάνει όλα το πιθανότερο απο το βοηθητικό αποθηκάκι του σπιτιού του και έτσι συμπληρώνει το εισόδημα του.

Λογικό να μην θέλει κάποιος να σε βάλει στον χώρο του σπιτιού του για πολλούς λόγους ή και ακόμα σε μια άσχετη αποθήκη που χρησιμοποιεί γι αυτό τον σκοπό.

Τα προιόντα που πουλάει είναι παραεισαγωγής (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ) και όχι μέσω του επισήμου δικτύου πχ FERRARI HELLAS(λέμε τώρα)...

Η φάση είναι ημιεπαγγελματική δηλ,κερδίζεις σε χαμηλή τιμή άμεσα χάνεις όμως σε υποστήριξη αν μετά απο 1 χρόνο χαλάσει το προιόν που αγόρασες γιατί το κατάστημα απλά μπορεί να έχει πάψει να υπάρχει.

Ελεύθερη αγορά επιλέγεις και παίρνεις σε γενικές γραμμές το skroutz έχει αξιόπιστα καταστήματα δεν παίζει φάση πιστόλι ή άδειο κουτί.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι και να πάθει το κινητό μέσα στα 2 χρόνια της εγγύησης τους ( εκτός iOS) πάνε κατευθείαν ανάλογο service και όχι στο κατάστημα όποτε δεν υπάρχει πρόβλημα 

Τώρα τα διαδικτυακά καταστήματα που δεν έχουν φυσικό κατάστημα εκεί να κρατάς κάποια επιφύλαξη Καλό είναι να πάρεις από κάποιο που έχει κατάστημα και ας το έχει 20 ευρώ πιο πάνω γιατί σε ένα άλλο θέμα εδώ μέσα εχω διαβάσει με ένα που έχει ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο 

  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά τα περισσότερα καταστήματα είναι αξιοπιστα. Αν και δεν είμαι skroutz fan  έχω ψωνίσει κάποιες φορές κυρίως  μη τεχνολογικά είδη . 

Για είδη τεχνολογίας γενικά η για πράγματα που χρειάζομαι στην δουλειά μου σαν τεχνικός πηγαίνω σε 1-2 μαγαζιά που τους ξέρω και ξέρω ότι μπορεί να πληρώσω κάτι παραπάνω κάποιες φορές αλλά δεν θα χτυπάω το κεφάλι μου από θέμα υποστήριξης η εγγύησης .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

47 λεπτά πριν, Dreammpompo είπε

Ότι και να πάθει το κινητό μέσα στα 2 χρόνια της εγγύησης τους ( εκτός iOS) πάνε κατευθείαν ανάλογο service

αυτό πού το διαβασες; μια χαρα εγγυηση εχεις για 2 χρονια με μονη εξαιρεση αν εχει κοπει τιμολογιο που και παλι θα βρεις το δικιο σου απλά θα εχεις λιγο παραπανω τραιξιμο.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

αυτό πού το διαβασες; μια χαρα εγγυηση εχεις για 2 χρονια με μονη εξαιρεση αν εχει κοπει τιμολογιο που και παλι θα βρεις το δικιο σου απλά θα εχεις λιγο παραπανω τραιξιμο.

Από τι ξέρω και εχω διαβάσει μόνο η επίσημη διανομής σε καλύπτουν 2 χρόνια ένα η Apple και το δεύτερο χρόνο το κατάστημα και με τιμολόγιο όπως το είπες για έναν χρόνο ( Τώρα δίκιο έχεις ότι όλα τα προϊόντα που προορίζονται για την ευρωπαϊκή ένωση πρέπει να έχουν 2 χρόνια εγγύηση αλλά εδώ όπως ξέρεις είμαστε (Ελλαδισταν) ότι γουστάρουν κάνουν 

Επεξ/σία από Dreammpompo
Ορθογραφικο λαθος
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...