Joanna000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε Αν εισαι Αθηνα, caprisa χαλανδρι. Γκουγκλαρε και διαβασε και κριτικες. Οι καλες μας βαλιτσες ειναι ολες caprisa και μαλιστα σε μια βαλιτσα στο πρωτο χρονο, αν και ηταν #$@ια της aegean μας βοηθησε η εταιρια και μας εστειλε καινουργια! Επισης αν παθει τιποτα ακομα και εκτος εγγυησης εχει service! Εντελως τυχαια αρκετοι πιλοτοι ψωνιζουν απο εκει Ναι από Αθήνα είμαι. Θα το ψάξω ευχαριστώ πολύ!
Haldol Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 3 hours ago, Joanna000 said: Ψάχνω ανθεκτική βαλίτσα μεγάλη για αεροδρόμιο και πλοίο αλλά γενικά θέλω να είναι ανθεκτικη και γερή. Κατά προτίμηση όχι υφασματινη. Ανθεκτική ως προς τον εαυτό της, ή ως προς τα περιεχόμενα; Οι πλαστικές σπάνε πιο εύκολα, αλλά προστατεύουν περισσότερο). Στον αντίποδα, οι υφασμάτινες αντέχουν περισσότερη κακομεταχείριση οι ίδιες, αλλά τα χτυπήματα μεταφέρονται μέσα πιο εύκολα. Δε συνδυάζονται και τα δύο μαζί. 1
st@kas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Joanna000 είπε Καλησπέρα. Ψάχνω ανθεκτική βαλίτσα μεγάλη για αεροδρόμιο και πλοίο αλλά γενικά θέλω να είναι ανθεκτικη και γερή. Κατά προτίμηση όχι υφασματινη. Έχετε να μου προτείνετε μαρκες? +1 για αυτό που ανέφερε ο @Haldol. επίσης αν ο λόγος που θες ανθεκτική είναι να μην στην σπάσουν, θα σου πω εκ πείρας ότι θα καταφέρουν να στην καταστρέψουν. Μέσα σε μία χρονιά (2023) κατάφεραν και μου έσπασαν 4 αποσκευές. οπότε μην δώσεις κάποιο εξωφρενικό ποσό Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2024 από st@kas 1
Joanna000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Haldol είπε Ανθεκτική ως προς τον εαυτό της, ή ως προς τα περιεχόμενα; Οι πλαστικές σπάνε πιο εύκολα, αλλά προστατεύουν περισσότερο). Στον αντίποδα, οι υφασμάτινες αντέχουν περισσότερη κακομεταχείριση οι ίδιες, αλλά τα χτυπήματα μεταφέρονται μέσα πιο εύκολα. Δε συνδυάζονται και τα δύο μαζί. Ανθεκτική ως προς το σπάσιμο μην ανοίξει και φύγουν τα πράγματα έτσι όπως τις πετάνε. Κατάλαβα ... 11 λεπτά πριν, st@kas είπε +1 για αυτό που ανέφερε ο @Haldol. επίσης αν ο λόγος που θες ανθεκτική είναι να μην στην σπάσουν, θα σου πω εκ πείρας ότι θα καταφέρουν να στην καταστρέψουν. Μέσα σε μία χρονιά (2023) κατάφεραν και μου έσπασαν 4 αποσκευές. οπότε μην δώσεις κάποιο εξωφρενικό ποσό Μέχρι τι ποσό δλδ να διαθέσω? Δεν συμφέρει κάθε τρεις και λίγο να αλλάζουμε βαλίτσες 😂 Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2024 από Joanna000
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, Joanna000 είπε Ανθεκτική ως προς το σπάσιμο μην ανοίξει και φύγουν τα πράγματα έτσι όπως τις πετάνε. Κατάλαβα ... Μέχρι τι ποσό δλδ να διαθέσω? Δεν συμφέρει κάθε τρεις και λίγο να αλλάζουμε βαλίτσες 😂 Διευκρινησε λιγο τι μεγεθος ψαχνεις. Αν ειναι για χειραποσκευη, δεν σε νοιαζει η κακομεταχειριση, διοτι δεν την παραδιδεις συνηθως. Απο αυτην την αποψη, θα προτεινα μαλακη. Βεβαια αμα στην πεταξουν "σωστα", ειτε μαλακη ειτε σκληρη δεν εχει διαφορα, ό,τι προεξεχει, θα σπασει. Σε ενδιαφερει να εχει service, αρα οι no name κινεζικες βγαινουν εκτος. 1
st@kas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, Joanna000 είπε Ανθεκτική ως προς το σπάσιμο μην ανοίξει και φύγουν τα πράγματα έτσι όπως τις πετάνε. Κατάλαβα ... Μέχρι τι ποσό δλδ να διαθέσω? Δεν συμφέρει κάθε τρεις και λίγο να αλλάζουμε βαλίτσες 😂 προσωπικά πλέον για μεγάλη δεν θα έδινα πάνω από 100 ευρώ 2
Haldol Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 14 minutes ago, Joanna000 said: Ανθεκτική ως προς το σπάσιμο μην ανοίξει και φύγουν τα πράγματα έτσι όπως τις πετάνε. Κατάλαβα ... Γι' αυτή τη δουλειά είναι καλύτερη η υφασμάτινη. Η πλαστική κάνει πιο εύκολα σκλατς. Αν επιμείνεις σε πλαστική γι' άλλο λόγο, φρόντισε να την τυλίγεις καλά με σελοφάν (έχει στ' αεροδρόμια). Έτσι, ακόμα και αν σπάσει, το σελοφάν θα την κρατήσει αρκετά ώστε να μην ανοίξει και σκορπίσουν όλα. Αν φυσικά μιλάμε για καμπίνας, κάτι τέτοιο δεν έχει νόημα, αφού τις παίρνεις πάνω, μαζί σου. Ακόμα και αν σου πούνε να τη βάλεις στις αποσκευές (και δε θες), τους λες απλά ότι έχεις μέσα laptop, ή κάτι παρόμοιο, και δεν επιμένουν. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 27 λεπτά πριν, Joanna000 είπε Ανθεκτική ως προς το σπάσιμο μην ανοίξει και φύγουν τα πράγματα έτσι όπως τις πετάνε. Κατάλαβα ... Μέχρι τι ποσό δλδ να διαθέσω? Δεν συμφέρει κάθε τρεις και λίγο να αλλάζουμε βαλίτσες 😂 Eκτός απο το σελοφάν υπάρχουν και https://www.amazon.co.uk/Samsonite-Accessories-Integrated-Combilock-Midnight/dp/B07QH3QVMM/ref=zg_bs_g_1769599031_sccl_14/260-2795770-4065826?th=1 Βρήκα ένα τέτοιο μεταχειρισμένο για την δικιά μου για να την ενισχύσω.
Joanna000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, stormrain είπε Διευκρινησε λιγο τι μεγεθος ψαχνεις. Αν ειναι για χειραποσκευη, δεν σε νοιαζει η κακομεταχειριση, διοτι δεν την παραδιδεις συνηθως. Απο αυτην την αποψη, θα προτεινα μαλακη. Βεβαια αμα στην πεταξουν "σωστα", ειτε μαλακη ειτε σκληρη δεν εχει διαφορα, ό,τι προεξεχει, θα σπασει. Σε ενδιαφερει να εχει service, αρα οι no name κινεζικες βγαινουν εκτος. Έχω γράψει στο αρχικό μ ποστ το μέγεθος. Υπάρχει το μικρό μέγεθος μεσαίο και μεγάλο, για το μεγάλο θέλω για κιλά 20-30. 2 ώρες πριν, st@kas είπε προσωπικά πλέον για μεγάλη δεν θα έδινα πάνω από 100 ευρώ Και εγώ μέχρι εκεί σκέφτομαι, αλλά με ενδιαφέρει να προστατευτούν τα πράγματά μου σε περίπτωση που την κακομεταχειριστουν και ανοίξει. 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Eκτός απο το σελοφάν υπάρχουν και https://www.amazon.co.uk/Samsonite-Accessories-Integrated-Combilock-Midnight/dp/B07QH3QVMM/ref=zg_bs_g_1769599031_sccl_14/260-2795770-4065826?th=1 Βρήκα ένα τέτοιο μεταχειρισμένο για την δικιά μου για να την ενισχύσω. Και σε έχει βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ ολους
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 19 λεπτά πριν, Joanna000 είπε Έχω γράψει στο αρχικό μ ποστ το μέγεθος. Υπάρχει το μικρό μέγεθος μεσαίο και μεγάλο, για το μεγάλο θέλω για κιλά 20- A ναι όντως, δεν το προσεξα. Δες τις Hunter, τις RCM και τις Xplorer. Δες υφασμάτινη καλύτερα, ή αν πας σε RCM εχει μια σουπερ ελαστικη πλαστικη που δεν σπαει τοσο ευκολα. Βασικό είναι οποια επιλέξεις, να εχει service (ιδανικα οικονομικο). Θα καταλαβεις το γιατι οταν σου χαλασει το ροδάκι και θα πρεπει να ψαχνεις που να στο αντικαταστήσουν
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, Joanna000 είπε Και σε έχει βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ ολους Πρώτη φορά θα ταξιδεψω με παραδοτέα αποσκευή.Υφασμάτινη βαλίτσα αγόρασα,αυτό θα την κρατάει λίγο πιο σφιχτή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα