iphotographer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Είχα κάνει παλιά μία ρυθμιση για 1200€ που χρωστουσα στην εφορια. μου έβγαινε γύρω στα 100€ / μήνα. Πλήρωσα τους πρώτους 4 μήνες αλλά μετά έμεινα άνεργος και δεν μπορούσα να πληρώνω. Μετά προστέθηκαν και κάτι ενφια γύρω στα 600€. Τώρα θέλω να κάνω αυτό το διακανονισμό με τις 120 δόσεις (εννοείτε οτι δεν θέλω όλες τις 120 δόσεις αλλά τουλάχιστον 36 δοσεις). Οπότε σκεφτόμουν να βάλω και το παλιό χρέος και το καινούργιο. Με μεγάλη έκπληξη είδα οτι ο παλιός διακανονισμός, αν και δεν πλήρωνα για 2 χρόνια, είναι ενεργός ακόμα, και μοπυ έχουν προσθέσει τρελές προσαυξήσεις. Δηλαδή η πέμπτη δόση που είχα μείνει, έχει πάει στα 600€, η 6 δόση 550€ κλπ... Επίσης όταν πάω να κάνω τον νέο διακανονισμό, μου παίρνει μόνο το νέο χρέος (τα 600€). Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να ακυρωθεί ο παλιός διακανονισμός ώστε ΟΛΟ το σύνολο παλιού και νέου χρέους να το βάλω στην νέα ρύθμιση? Εδω που φτάσαμε, αφού είμαι μα...κας δεν με καίει και αν δεν σβηστούν οι προσαυξήσεις. Με καίει όμως να έχω μία νέα ρύθμιση που πλέον θα την πληρώνω κανονικά. Υ.Γ. Ο λογιστής μου δεν ξέρει λέει αν γίνεται 😲☹️😡 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από iphotographer
NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Αν δεν ξερει ο λογιστής σου, θα ξέρει σίγουρα ο έφορος Εκει να πάς
GREGORYMO Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν δεν ξερει ο λογιστής σου, θα ξέρει σίγουρα ο έφορος Εκει να πάς Σωστός !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα