Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω βγαλω την κερατινη απο τα μαλλια μου?


JoannaK.T

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας είμαι η Ιωάννα και απο τον περασμένο Σεπτέμβρι κάνω κερατίνη στα μαλλιά μου για να είναι ίσια αλλά πλέον έχει αρχίσει να με κουράζει η όλη διαδικασία με το πιστολάκι μαλλιών κάθε φορά που λούζω τα μαλλιά μου και αποφάσισα να σταματήσω να κάνω την θεραπεία αλλά η μόνη αλλαγή που έχω δει είναι ενα μικρο φριζάρισμα στις άκρες ( btw είχα σγουρά μαλλιά) και έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι προκάλεσα μόνιμη <<βλάβη>> στις μπούκλες μου , υπάρχει κάποιος τρόπος να αποκτήσω τα παλιά μαλλιά μου ξανά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κερατίνη (και συγκεκριμένα το Brazilian keratin) στην ουσία δεν φεύγει από το μαλλί. Είναι μια ειδική χημική διαδικασία που αλλάζει τη σύσταση της υπάρχουσας τρίχας, ώστε να μη σπάει. Απλά όταν σταματήσεις να βάζεις κερατίνη, η ρίζα που βγαίνει επειδή είναι η φυσική σου τρίχα οδηγεί το μαλλί σου σταδιακά στην αρχική κατάσταση. Προφανώς ανάλογα με το μάκρος του μαλλιού, θέλει και αντίστοιχα μεγαλύτερο χρόνο για να φανεί η επαναφορά.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια ειδική θεραπεία να επαναφέρεις τις εμποτισμένες με κερατίνη τρίχες στην προηγούμενη τους κατάσταση. Ρώτα κάποιον ειδικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...