Προς το περιεχόμενο

FRITZ!Repeater 3000 Review


poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators
4 hours ago, astrea966 said:

αν ειναι σε mesh με το 7590 και εχει τραβηξει τις ρυθμισεις αυτοματα δεν σε αφηνει να απενεργοποιησεις τα wireless.θα δοκιμασω καποια στιγμη να το στησω χειροκινητα να δω αν μου το επιτρεψει ετσι

Στιγμιότυπο οθόνης (3)_LI.jpg

ναι οταν τα τραβαει απο το mesh σου μειωνονται οι διαθεσιμες επιλογες.δεν θυμαμαι γενικοτερα τι σε αφηνει να κανεις και αν μπορεις να κλεισεις την μια band απο τις δυο οταν εισαι σε Mesh.αλλα με λιγο testing βλεπεις τι παιζει.

το link παντως ειναι καλο να γινει στα 5ghz.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 33
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Τη xiaomi ξέχασες!

Στηρίζουμε ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ products:Zer turbox MLS!

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, poulinos είπε

ναι οταν τα τραβαει απο το mesh σου μειωνονται οι διαθεσιμες επιλογες.δεν θυμαμαι γενικοτερα τι σε αφηνει να κανεις και αν μπορεις να κλεισεις την μια band απο τις δυο οταν εισαι σε Mesh.αλλα με λιγο testing βλεπεις τι παιζει.

το link παντως ειναι καλο να γινει στα 5ghz.

Θα αρχίσω τις δοκιμές και βλέπουμε.

Ευχαριστώ

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
22 hours ago, astrea966 said:

Θα αρχίσω τις δοκιμές και βλέπουμε.

Ευχαριστώ

ενημερωσε μας κιολας γιατι δεν θυμαμαι.αλλα και να μην κλεινει το Repeat λιγο σε ενδιαφερει.δεν ειναι προβλημα.σιγουρα τα 2,4ghz μπορεις να τα κλεισεις αν κανεις manual και οχι μεσω mesh. επισης με mesh αν τα κλεισεις στο router λογικα θα κλεισουν και στο repeater.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 4 μήνες μετά...
Στις 5/4/2020 στις 4:25 ΜΜ, poulinos είπε

ενημερωσε μας κιολας γιατι δεν θυμαμαι.αλλα και να μην κλεινει το Repeat λιγο σε ενδιαφερει.δεν ειναι προβλημα.σιγουρα τα 2,4ghz μπορεις να τα κλεισεις αν κανεις manual και οχι μεσω mesh. επισης με mesh αν τα κλεισεις στο router λογικα θα κλεισουν και στο repeater.

αν και λιγο καθυστερημενα να ενημερωσω.μετα απο δοκιμες καταληξα στο γεγονος οτι το repeater δεν εχει δυνατοτητα λειτουργιας client.οποτε το μονο που καταφερα να κανω ειναι να κλεισω τα 2,4 και να το αφησω να χρησιμοποιει μονο την μπαντα των 5Ghz.ακομα και ετσι ομως δεν βγαινει απο το mesh.εξακολουθει να ειναι σε mesh με το 7590.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος από χτες δύο repeater 3000. Προσπαθώ απο χτες να τα βάλω σε σειρά (cascade) πάνω στο Fritz!Box 7590 και δεν γίνεται με τίποτα. Έχω δοκιμάσει τον οδηγό πάνω απο 50 φορές και πάντα γίνεται το ίδιο. To δεύτερο παίρνει τα στοιχεία από το πρώτο αλλά δεν συνδέεται στο mesh.

Όταν τα βάζω και τα δύο μόνα τους πάνω στο 7590 δουλεύουν κανονικά με το mesh. Καταρχάς δοκίμασα μόνο με WiFi αλλά τα ίδια !!!

Πόση ώρα να πατήσω το βρώμoConnect ? Ένα sec λέει στον οδηγό😡😡😡😡

Μπορεί κανείς να βοηθήσει ??

Screenshot 2021-01-10 at 09.46.24.png

Επεξ/σία από FrankyGR
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
5 hours ago, FrankyGR said:

Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος από χτες δύο repeater 3000. Προσπαθώ απο χτες να τα βάλω σε σειρά (cascade) πάνω στο Fritz!Box 7590 και δεν γίνεται με τίποτα. Έχω δοκιμάσει τον οδηγό πάνω απο 50 φορές και πάντα γίνεται το ίδιο. To δεύτερο παίρνει τα στοιχεία από το πρώτο αλλά δεν συνδέεται στο mesh.

Όταν τα βάζω και τα δύο μόνα τους πάνω στο 7590 δουλεύουν κανονικά με το mesh. Καταρχάς δοκίμασα μόνο με WiFi αλλά τα ίδια !!!

Πόση ώρα να πατήσω το βρώμoConnect ? Ένα sec λέει στον οδηγό😡😡😡😡

Μπορεί κανείς να βοηθήσει ??

Screenshot 2021-01-10 at 09.46.24.png

διαβασε εδω που εχει αναφερθει κατι

 

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 ώρα πριν, poulinos είπε

διαβασε εδω που εχει αναφερθει κατι

 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πριν λίγο το βρήκα και γω. Θέλει μόλις το κάνεις αυτό να πατήσεις το connect και απο το 7590 !!!

Έλεος δεν το αναφέρουν όπως θα έπρεπε στο guide. Απο χτες παιδευόμουν.

Τώρα έχω άλλο πρόβλημα. Η μια θύρα και στα δύο repeaters κλειδώνει στο 1gbit και η άλλη στα 100 !!!!

Δεν λέει με τίποτα να ταιριάσει.........Και κλασικά μου χαλάει όλο το δίκτυο....

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
3 hours ago, FrankyGR said:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πριν λίγο το βρήκα και γω. Θέλει μόλις το κάνεις αυτό να πατήσεις το connect και απο το 7590 !!!

Έλεος δεν το αναφέρουν όπως θα έπρεπε στο guide. Απο χτες παιδευόμουν.

Τώρα έχω άλλο πρόβλημα. Η μια θύρα και στα δύο repeaters κλειδώνει στο 1gbit και η άλλη στα 100 !!!!

Δεν λέει με τίποτα να ταιριάσει.........Και κλασικά μου χαλάει όλο το δίκτυο....

τσεκαρε το green power.power save.sto power save στο fritz box  αν ειναι  enable τοτε δεν παιζει 1000 αλλα 100.δεν θυμαμαι  ακριβως που ειναι απεξω

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
12 ώρες πριν, poulinos είπε

τσεκαρε το green power.power save.sto power save στο fritz box  αν ειναι  enable τοτε δεν παιζει 1000 αλλα 100.δεν θυμαμαι  ακριβως που ειναι απεξω

Ναι το εχω τσεκαρει ηδη ολες οι ρυθμισεις ειναι στα 1000. Το θεμα ειναι οτι με το ιδιο καλωδιο κλειδωνει και στα δυο repeaters στη Lan1 με 100 και στη Lan2 με 1000!!!!

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
1 hour ago, FrankyGR said:

Ναι το εχω τσεκαρει ηδη ολες οι ρυθμισεις ειναι στα 1000. Το θεμα ειναι οτι με το ιδιο καλωδιο κλειδωνει και στα δυο repeaters στη Lan1 με 100 και στη Lan2 με 1000!!!!

για αυτο εδω λεω

Adjusting the FRITZ!Box's LAN settings

  1. Click "Home Network" in the FRITZ!Box user interface.
  2. Click "Home Network Overview" in the "Home Network" menu.
  3. Click on the "Network Settings" tab.
  4. Enable the option "Power Mode" for all LAN ports that should achieve transmission rates of up to 1 Gbit/s.
  5. Click "Apply" to save the settings.
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Στις 10/1/2021 στις 10:13 ΠΜ, FrankyGR είπε

Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος από χτες δύο repeater 3000. Προσπαθώ απο χτες να τα βάλω σε σειρά (cascade) πάνω στο Fritz!Box 7590 και δεν γίνεται με τίποτα. Έχω δοκιμάσει τον οδηγό πάνω απο 50 φορές και πάντα γίνεται το ίδιο. To δεύτερο παίρνει τα στοιχεία από το πρώτο αλλά δεν συνδέεται στο mesh.

Όταν τα βάζω και τα δύο μόνα τους πάνω στο 7590 δουλεύουν κανονικά με το mesh. Καταρχάς δοκίμασα μόνο με WiFi αλλά τα ίδια !!!

Πόση ώρα να πατήσω το βρώμoConnect ? Ένα sec λέει στον οδηγό😡😡😡😡

Μπορεί κανείς να βοηθήσει ??

Screenshot 2021-01-10 at 09.46.24.png

Οπως εισαι στη φωτογραφια, πας στο box και πατας το κουμπι, και κατευθειαν στο δευτερο repeater και πατας κουμπι, και μπηκε. Ειναι μεγαλη πατατα της φριτζ αυτο, και γω ταλαιπωρηθηκα να το βρω. 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
3 minutes ago, dakangr said:

Οπως εισαι στη φωτογραφια, πας στο box και πατας το κουμπι, και κατευθειαν στο δευτερο repeater και πατας κουμπι, και μπηκε. Ειναι μεγαλη πατατα της φριτζ αυτο, και γω ταλαιπωρηθηκα να το βρω. 

πρεπει να το αναφερουμε καποια στιγμη στην fritz. (AVM)

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
3 ώρες πριν, poulinos είπε

πρεπει να το αναφερουμε καποια στιγμη στην fritz. (AVM)

το γραφει καπου, οτι πρεπει να πατησεις τα κουμπακια WPS στο ρουτερ αφου πατησεις στο repeater

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
7 hours ago, DimosthenisG said:

το γραφει καπου, οτι πρεπει να πατησεις τα κουμπακια WPS στο ρουτερ αφου πατησεις στο repeater

δεν θυμαμαι να γραφει ομως στις οδηγιες για cascade. συνηθως γραφει για ενα repeater να συγχρονισει με το fritz!box. για cascade δεν θυμαμαι κατι.θυμασαι εσυ να αναφερει καπου κατι? και κανονικα βαση λογικης εφοσον ειναι mesh το τριτο θα κανει Pair με το δευτερο και το δευτερο με το πρωτο.αν ηταν να  κανω wps με το router θα ηταν σαν να θελωνα εχω δυο repeater συνδεδεμενα με το router και οχι cascade.εκτος αν τα κανεις με το ρουτερ και οταν τα απομακρυνεις καταλαβαινει οτι δεν βλεπει πλεον το fritz !box και το γυρναει στο repeater.αυτο δεν το εκανα δοκιμη οσο θυμαμαι.σιγουρα αν χαθει ενα κομματι του Mesh μετα απο 20 λεπτα κανει alternative link αν βρει αλλη συσκευη κοντα.απλα  ο χρονος ειναι 20 λεπτα που το θεωρω πολυ μεγαλο. το ειχα γραψει και στο Review.

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Στις 11/1/2021 στις 9:30 ΠΜ, FrankyGR είπε

Ναι το εχω τσεκαρει ηδη ολες οι ρυθμισεις ειναι στα 1000. Το θεμα ειναι οτι με το ιδιο καλωδιο κλειδωνει και στα δυο repeaters στη Lan1 με 100 και στη Lan2 με 1000!!!!

Το δοκιμασα σε μενα. Απο το ρουτερ με cat7 στο repeated. Και απο repeater στο pc , με ενα καλωδιο επιανε 100 με αλλο επιανε 1000.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.