corsair04 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα Πρόβλημα με κουζίνα ενώ ανοίγει κανονικά όταν γυρίσει ο διακόπτης της επιλογής για ψήσιμο στην σχάρα -αέρα-...... αλλά δεν ανάβει το φωτάκι και δεν ζεσταίνει ....τα μάτια λειτουργούν αλλά ο φούρνος όχι ....Εγώ πιστεύω ότι είναι ο διακόπτης του φούρνου ...Καμιά ιδέα κανείς .....
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, corsair04 είπε Καλησπέρα Πρόβλημα με κουζίνα ενώ ανοίγει κανονικά όταν γυρίσει ο διακόπτης της επιλογής για ψήσιμο στην σχάρα -αέρα-...... αλλά δεν ανάβει το φωτάκι και δεν ζεσταίνει ....τα μάτια λειτουργούν αλλά ο φούρνος όχι ....Εγώ πιστεύω ότι είναι ο διακόπτης του φούρνου ...Καμιά ιδέα κανείς ..... Όπως αναφέρει και ο προηγούμενος δες να βάλεις ώρα στο ρολόι, εμένα μετά από διακοπή πρέπει να σώσω την ώρα γιαυνα δουλέψει ο φούρνος
corsair04 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, vasdim1 είπε το ρολόι είναι προγραμματισμένο; 11 ώρες πριν, Inuyasha είπε Όπως αναφέρει και ο προηγούμενος δες να βάλεις ώρα στο ρολόι, εμένα μετά από διακοπή πρέπει να σώσω την ώρα γιαυνα δουλέψει ο φούρνος καλημέρα ευχαριστώ για την απάντηση σας αλλά ο φούρνος δεν έχει ρολόι.........
Επιλεγμένo σχόλιο corsair04 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα Το πρόβλημα λύθηκε σήμερα μετά την αλλαγή του διακόπτη που ταν όπως αποδείχτηκε ήταν χαλασμένος όπως αρχικά είχα προβλέψει !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από corsair04,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα