Προς το περιεχόμενο

Έκδοση διπλώματος 2019 Σεπτέμβριος.


Nickdiamond95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έδωσα στις 9/9/2019 ενώ περίμενα από τις 8/8/2018, έπεσα σε μια απεργία πολλών μηνών μόλις τελείωσα τα σήματα και μετά έκανα τα υποχρεωτικά μαθήματα. Μόλις είχα τελειώσει με τα πρακτικά μαθήματα έφτασα να περιμένω μέχρι το Φεβρουάριο του 2019 που τελείωσε η απεργία των εξεταστών και καπάκι άλλαξε το σύστημα με τον νόμο ο ΣΥΡΙΖΑ με τις τρομερές του ιδέες περί καμερών και εξετάσεων σε συγκεκριμένους χώρους με ασφάλιστρο για να βολευτούν οι φίλοι του πρώην υπουργού μεταφορών κυρίου Σπίρτζη που είχαν ασφαλιστικές εταιρείες και θέλανε να χρεώνουν τα ίδια λεφτά που δίνεις για 6 μήνες ασφάλεια για τα 10 λεπτά της εξέτασης. Τέλος πάντων πέρασα στις 9/9 φέτος και υποθέτω ότι το δίπλωμα θα το πάρουμε σε 2 και βάλε μήνες γιατί πέρα από τους πολλούς που κόβονται έχει και πολλούς που πληρώνουν οπότε θα υπάρχει μεγάλη ουρά αναμονής και στα μηχανολογικά ειδικά τώρα που τα διπλώματα εκδίδονται για όλες τις μεγάλες πόλεις από Αθήνα (η τουλάχιστον έτσι λένε για να γλυτώσουν τη γκρίνια οι υπάλληλοι στα μηχανολογικά). Τελικά η ερώτηση μου είναι αν κάποιος απο εσάς γνωρίζει αν το άρθρο που ανέβηκε εδώ https://www.irafina.gr/energopiisi-ton-kep-gia-diplomata-adies-kikloforias-ke-metavivasis/   που αναφέρει οτι τα ΚΕΠ Αθήνας θα συμμετέχουν στη διαδικασία έκδοσης ισχύει η απλά είναι ράδιο αρβύλα για να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα. Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από Nickdiamond95
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην τρίτη φορά που θα ποστάρεις το ίδιο πράγμα, έχει κέρασμα (έτσι έχω ακούσει).

Το πρόβλημα με το σύστημα που έφερε ο Σύριζα (και θα ισχύσει μελλοντικά απ' ό,τι έλεγαν οι τωρινοί) ήταν ότι δεν υπήρχε κανένα πλάνο για το πώς θα γίνει η μετάβαση. Κι εμένα δεν θα μου άρεσε να δώσω 130€ παραπάνω, αλλά σαν σύστημα είναι καλό.

Για τα ΚΕΠ, δεν το κόβω να αρχίσουν να τυπώνουν διπλώματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι ειδική υπηρεσία που τυπώνει διπλώματα,η ίδια που τυπωνει και τα διαβατήρια.Εκείνο που κόβω να κάνουν είναι να βγάζουν προσωρινά χαρτιά που να σε καλύπτουν για κυκλοφορία.Οπως είχαν κάνει πριν μερικά χρόνια που δεν είχαν αδειες κυκλοφορίες και εκτύπωναν σε σελίδες Α4.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...