Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

loipon ekana mia paraggelia apo US me epilogh apostolis USPS - Priority Mail International.   To poso ftanei 

$228.19 mazi me ta eksoda apostolis, alla ola auta einai mikra pragmata gia Ilektroniko tzigaro pou varos dn tha exoun oute 2-3 kila. kseroume poso telwneio tha plirwsw?

Επεξ/σία από EfthimisCael
Δημοσ.

Συγνωμη δεν ηξερα, τα πηρα απο το Florida Vapor Supply/Armageddon MFG και μου ειπαν πως θα κανουν οτι καλυτερο μπορουν ωστε να πληρωσω λιγοτερα

Δημοσ.

ετοιμασου για κανενα 200αρι ,50 ε φπα+εξοδα τελωνειου  κανενα 30αρι +δασμος που πρεπει να δεις την κατασταση για να υπολογισεις την προσαυξηση αλλα το προβλημα σου ειναι αλλου ,τα ηλεκτρονικα τσιγαρα -υγρα αποαγορευονται να ΝΟΜΟΥ 4419/2016 απο ιδωτες (ο νομος βγηκε φωτογραικα στην Ελλαδα ) οποτε χωρις να θελω να σε αγχωσω υπαρχει περιπτωση να μην παραλαβεις τιποτα.Νομος 4419/2016 Απαγορεύονται οι διασυνοριακές εξ αποστάσεως πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης από το εξωτερικό προς την Ελλάδα.

Δημοσ.

Αυτό ξέρω και εγώ. Είναι πολύ πιθανό αν το δέμα σταματήσει Τελωνείο και δουν ότι είναι πράγματα σχετικά με άτμισμα να μην τα λάβεις ποτέ εκτός και αν είναι αναλώσιμα τα οποία άντε να βγάλει κάποιος άκρη. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία μου έχουν σταματήσει πολλά δέματα στο τελωνείο (με gadgets κυρίως) αλλά με αποστολές από Κίνα, Σιγκαπούρη κτλ.  

Δημοσ.

φιλε μου αυτο που λες δεν ισχυει γιατι δεν πηρα καποιο υγρο αλλα εξαρτιματα και συγκεκριμενα απο μαγαζι οποτε το κομματι απαγορευτηκου δεν ισχυει

συγκεκριμενα 2 RDA πηρα και πραγματα οπως drip tips βιδες κλπ...οποτε δυσκολο να μην μου τα δωσουν

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, EfthimisCael είπε

συγκεκριμενα 2 RDA πηρα και πραγματα οπως drip tips βιδες κλπ...οποτε δυσκολο να μην μου τα δωσουν

Ναι σωστά. Εκεί πάω πάσο. Και εγώ από 100 έως 200 ευρώ πιστεύω θα είναι ΑΝ σταματήσει στο τελωνείο. Αν είναι μικρό και ελαφρύ παίζει να περάσει αέρα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ZauZ είπε

Ναι σωστά. Εκεί πάω πάσο. Και εγώ από 100 έως 200 ευρώ πιστεύω θα είναι ΑΝ σταματήσει στο τελωνείο. Αν είναι μικρό και ελαφρύ παίζει να περάσει αέρα. 

εεε πιστευω 1 το παααρα πολυ 2 κιλα που πολλα βαζω για 2 ατμοποιητες και πιστευω αυτος για να μου ειπε ελαφρυνση στα τελωνεια θα εχει κοψει λιγοτερη τιμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...