Kete96 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα στο forum. Πριν 3 μήνες έκανα και γω με τη σειρά μου το δικό μου build για να παίζω κανένα παιχνίδι. Παίζω λοιπόν pubg. Το PC βρίσκεται γύρω στα 7 μέτρα από το ρούτερ. Πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να αγοράσω ένα μακρύ Ethernet καλώδιο..Πήρα ένα 10m. Όταν παίζω, τα πρώτα 5 λεπτά όλα καλά, 30-40ms. Μετά από λίγο μήνυμα στην οθόνη Network Lag Detected και μένει εκεί. Λες και τραβάει κάποιος το καλώδιο και το βγάζει. Είπα μήπως φταίει το καλώδιο και πήρα άλλο..Τα ίδια και με εκείνο. Είχα παλαιότερα μία κεραία ΤP LINK, έβαλα εκείνη, παίζει κανονικά αλλά ανεβοκατεβαίνουν τα MS συνεχώς. Καλά αν μπει και κανένας άλλος στο ίντερνετ τα MS φτάνουν στο Θεό. 24άρα γραμμη και πιάνω 20.5. Τον ΟΤΕ τον πήρα πόσες φορές, βγάλαμε προβληματικό το ρούτερ και πάλι τίποτα. Asrock B450M pro 4 R5 2600 Sapphire rx 570 4gb Corsair Vengeance 2x4gb 3000mhz Thermaltake Smart Rgb 500w
zx1234r Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκίμασες να κάνεις Install νέους drivers της κάρτας δικτύου? 1
helicoid Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Αν το πρόβλημά σου είναι αυτό, τότε δοκίμασε να κάνεις install τον συγκεκριμένο driver που αναφέρει ο τύπος στο reddit.
Kete96 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Έβαλα καινούργιους drivers και πάλι τα ίδια. Από τον ΟΤΕ μου είπαν ότι το παιχνίδι χρησιμοποιεί Upload Speed και οχι download. Ίσως να φταίει που έχω χαμηλό upload. Αλλά το κάνει μόνο στο ethernet. Και Δεν εχω την πολυτέλεια να πάω το pc κοντά στο ρούτερ και να δοκιμάσω με κοντό ethernet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα