Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Παρήγγειλα δέμα από Amazon(UK) και είχα διαλέξει και περιτύλιγμα δώρου. Το παρέλαβα πριν κάτι μέρες(με μία περίεργη καθυστέρηση στο τελωνείο) και όταν άνοιξα τη χάρτινη κούτα το είδα ανοιγμένο. Η συσκευασία δώρου ήταν κατεστραμμένη, το εσωτερικό περιτύλιγμα του δέματος είχε αφαιρεθεί και ήταν κάτω απο τη συσκευασία δώρου συμπιεσμένο και το προστατευτικό αυτοκόλλητο πάνω στο πακέτο ζαρωμένο σαν να έχει ξεκολληθεί και κολληθεί ξανα. Δεν ξέρω καθώς δεν μπλέχτηκα με τα περιεχόμενα πολύ(είναι δώρο και δεν θέλω μεχρι να το παραδώσω) αλλα επειδή υπάρχουν πολλά μικρά κομμάτια μέσα ενδεχομένως να έχει χαθεί κάποιο. Γνωριζουμε αν μπορώ να κάνω κάτι?

Δημοσ.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με το Amazon και να βρείτε κάποια λύση. Λογικά θα σου ζητήσουν φωτογραφίες από το δέμα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vailanter είπε

Καλημέρα! Παρήγγειλα δέμα από Amazon(UK) και είχα διαλέξει και περιτύλιγμα δώρου. Το παρέλαβα πριν κάτι μέρες(με μία περίεργη καθυστέρηση στο τελωνείο) και όταν άνοιξα τη χάρτινη κούτα το είδα ανοιγμένο. Η συσκευασία δώρου ήταν κατεστραμμένη, το εσωτερικό περιτύλιγμα του δέματος είχε αφαιρεθεί και ήταν κάτω απο τη συσκευασία δώρου συμπιεσμένο και το προστατευτικό αυτοκόλλητο πάνω στο πακέτο ζαρωμένο σαν να έχει ξεκολληθεί και κολληθεί ξανα. Δεν ξέρω καθώς δεν μπλέχτηκα με τα περιεχόμενα πολύ(είναι δώρο και δεν θέλω μεχρι να το παραδώσω) αλλα επειδή υπάρχουν πολλά μικρά κομμάτια μέσα ενδεχομένως να έχει χαθεί κάποιο. Γνωριζουμε αν μπορώ να κάνω κάτι?

Αν το δέμα απαιτούσε τελωνειακό έλεγχο λόγο περιεχομένου δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεις άκρη...

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kormos είπε

Αν το δέμα απαιτούσε τελωνειακό έλεγχο λόγο περιεχομένου δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεις άκρη...

Παρήγγειλα στο σύνολο 5 δέματα, όλα από αμαζον, τα 3 ως δώρα μέσω αμαζον(ιδια συσκευασία δώρου). Ήταν το μόνο που ανοίχθηκε οποτε φαντάζομαι ήταν τυχαίο.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01FQ9D6QY/ συγκεκριμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kormos είπε

Αν το δέμα απαιτούσε τελωνειακό έλεγχο λόγο περιεχομένου δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεις

Αφου ειναι απο εε δεν περναει τελωνειο 

Επεξ/σία από cumulus
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, cumulus είπε

Μάλλον εννοείς δεν χρεώνεται.Τελωνείο περνά για να δουν το περιεχόμενο.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, cumulus είπε

Ισχύει ότι σου απαντήθηκε ;)

Συνήθως αν στον έλεγχο δουν και περίεργο τότε μπορούν και ανοίγουν το δέμα...

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν δείχνει κάτι περίεργο το δέμα, το κατά πόσο όμως θα βγει άκρη από το τελωνείο άγνωστο γιατί ευθύνη "το Amazon" δεν φέρει, είναι της χώρας μας αυτό το κομμάτι.. 

16 ώρες πριν, user2163 είπε

Μάλλον εννοείς δεν χρεώνεται.Τελωνείο περνά για να δουν το περιεχόμενο.

Έτσι ακριβώς!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kormos είπε

Ισχύει ότι σου απαντήθηκε ;)

Συνήθως αν στον έλεγχο δουν και περίεργο τότε μπορούν και ανοίγουν το δέμα...

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν δείχνει κάτι περίεργο το δέμα, το κατά πόσο όμως θα βγει άκρη από το τελωνείο άγνωστο γιατί ευθύνη "το Amazon" δεν φέρει, είναι της χώρας μας αυτό το κομμάτι.. 

Έτσι ακριβώς!

Ναι ειπα οτι δεν το εγραψα σωστα .Το γνωριζω απο πρωτο χερι οταν βιντεοκαμαρα μου απο αμαζον αγγλιας καρατηθηκε 2 μερες για υποψια βομβας !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...