Itsme.pit Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Υπάρχει και φορητή μηχανή εσπρέσο(σαν αυτή της εικονας) που μπορείς να την παίρνεις μαζί σου στη δουλειά και να φτιάχνεις τον καφέ σου επί τόπου !!
zx1234r Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Itsme.pit είπε Υπάρχει και φορητή μηχανή εσπρέσο(σαν αυτή της εικονας) που μπορείς να την παίρνεις μαζί σου στη δουλειά και να φτιάχνεις τον καφέ σου επί τόπου !! Έτσι όπωςτο είδα μου ήρθε στο μυαλό το 2girls1cup.
vastegial_74 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Dude, so near!!!! Πάρε το expressο του μεσονυχτίου 😊 Προσωπικα για φρεντο μπορώ να πιω ακόμα και χτεσινό. Παραγγέλνω δυο κ αν βιάζομαι το πρωί, αφηνω τον ένα στο ψυγείο. Μια χαρά μου κάνει δουλειά απο άποψη «ξυπνήματος», η γεύση είναι λίγο «πεσμένη», αλλά αποδεκτή. Παντως για να σιγουρευτείς, απλά κανε μια δοκιμη. Ααααα επίσης, να ξέρετε ότι πολλοι φρεντο εσπρέσο που πίνετε σε καφέ με φόρτο εργασίας έχουν ετοιμαστεί και μπει σε κανάτα απο αρκετά νωρίτερα (η και προηγούμενη μέρα). Δεν είναι θεμιτή τακτική ασφαλώς απλά το αναφέρω. Ωπ, τώρα ειδα ότι λες για ζεστό εσπρέσο... Ισως η λύση να είναι μια ατομική εσπρεσιερα τέτοιου τύπου: Σε όλη την Ιταλία με αυτό κάνουμε τον espresso στο σπίτι. Αν βάλεις νερό μέχρι τη βίδα και όχι πιο πάνω, το κάνεις με χαμηλή φωτιά και το πάρεις τραβήξεις μόλις αρχίσει να φουσκώνει έχεις καλό αποτέλεσμα. Δεν είναι βέβαια σαν της μηχανής στο bar αλλά τέτοιο πίνουν όλοι οι Ιταλοί μια ζωή. 1 1
The_Judas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, Itsme.pit είπε Υπάρχει και φορητή μηχανή εσπρέσο(σαν αυτή της εικονας) που μπορείς να την παίρνεις μαζί σου στη δουλειά και να φτιάχνεις τον καφέ σου επί τόπου !! πολύ πρόστυχο εξάρτημα
zygorito Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, Itsme.pit είπε Υπάρχει και φορητή μηχανή εσπρέσο(σαν αυτή της εικονας) που μπορείς να την παίρνεις μαζί σου στη δουλειά και να φτιάχνεις τον καφέ σου επί τόπου !! Την έχω αυτήν εδώ γι αυτό πρότεινα την handpresso. Η συγκεκριμένη της φώτο βγάζει δε βγάζει 2 bar πίεση (οπότε ΔΕΝ είναι ακριβώς εσπρέσσο) ενώ η Handpresso βγάζει 16 bar που λέει.
zx1234r Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, The_Judas είπε πολύ πρόστυχο εξάρτημα Και το δικό μου μυαλό εκεί πήγε (βλέπε πιο πάνω). Μήπως τελικά η φωτογραφία είναι αποτυχημένο marketing?
DYEL Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, aledjo είπε Δες αυτο. και ζεστο και κρυο. χωρις μηχανη στο χερι οπως το φραπε δεν δίνω τα λεφτά μου στην nestle 1
mak3don Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, zygorito είπε Την έχω αυτήν εδώ γι αυτό πρότεινα την handpresso. Η συγκεκριμένη της φώτο βγάζει δε βγάζει 2 bar πίεση (οπότε ΔΕΝ είναι ακριβώς εσπρέσσο) ενώ η Handpresso βγάζει 16 bar που λέει. Υπάρχει και η nanopresso είναι πιο μικρή στα 80 ευρώ 1
Aprile Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Ο μόνος φθηνός τρόπος αφού θεωρείς ακριβό το απέξω .Τα άλλα όλα είναι να είχαμε να λέγανε. Και φυσικά πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς δεν μπορείς να τα θέλεις όλα .
mourouzis2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, DYEL είπε δεν δίνω τα λεφτά μου στην nestle Ο συγκεκριμενος καφές είναι καταπληκτικός και με ζεστό νερό θα έχεις αυτο που θες χωρις πολλα πολλα. Αλλα ξεχασαμε, εισαι ιδεολογος και δε δινεις τα λεφτα σου στη Νεστλε. Ενω τιν εξπρεσσο σου τον φτιαχνεις σε εξπρεσσιερα που παιρνει καψουλες απο τα Jumbo?
XronisR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, aledjo είπε Δες αυτο. και ζεστο και κρυο. χωρις μηχανη στο χερι οπως το φραπε Πήρα τα sticks που έχει.Οτι πιο άθλιο έχω πιει.Πεταμενα λεφτά.
aledjo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, XronisR είπε Πήρα τα sticks που έχει.Οτι πιο άθλιο έχω πιει.Πεταμενα λεφτά. θελει πολλα πειραματα μεχρι να πετυχεις αυτο που θες
XronisR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, aledjo είπε θελει πολλα πειραματα μεχρι να πετυχεις αυτο που θες Το φτιάχνω με βάση το τρόπο που προτείνει.Εχεις να προτείνεις κάτι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα