chkontog Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω ένα website και θέλω να βάλω το στίγμα της επιχείρησης μου στο google maps.Ενώ κάνω τις απαραίτητες ενέργειες στο Google My Business, δεν μου το εμφανίζει.Τί πρέπει να κάνω; Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από charalamposkontogiorgos
dimitrisdim14 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, charalamposkontogiorgos είπε Καλησπέρα, έχω ένα website και θέλω να βάλω το στίγμα της επιχείρησης μου στο google maps.Ενώ κάνω τις απαραίτητες ενέργειες στο Google My Business, δεν μου το εμφανίζει.Τί πρέπει να κάνω; Λογικά θέλει κάποιες ώρες να εγκριθεί ... θα στο εμφανίσει πιθανός σε μερικές ώρες
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Σε μένα πριν χρόνια είχε στείλει και επιστολή
chkontog Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 28/9/2019 στις 10:52 ΜΜ, dimitrisdim14 είπε Λογικά θέλει κάποιες ώρες να εγκριθεί ... θα στο εμφανίσει πιθανός σε μερικές ώρες Η google έλεγε οτι σε ενα 24ωρο θα εμφανιστεί το στιγμα στο χάρτη, αλλα ακόμα τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα