petradakkiii Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, τωρα στα γεραματα με επιασε να κανω ενα Gaming Room , αγορασα το switch,Ps4 pro, τωρα θα παρω τιμονιερα αλλα τι αλλα να βαλω μεσα?βρεικα κατι αλλα ωραια φωτηστικα με tnt crash bandi, και mario lamp αλλα δεν ξερω τι αλλο να βαλω μεσα ... καμια ιδεα???πειρα καινουρια 55αρα τηλεωραση... αα φυσικα εχω εναν καινουριο υπολογιστη αυτα τα ddr4 τα πολυχρωμα Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από petradakkiii 1
Deka013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Να βάλεις (αν δεν έχεις ήδη) έναν πολύ άνετο καναπέ για όταν χρησιμοποιείς τις κονσόλες σου.
petradakkiii Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, petradakkiii είπε Καλησπερα, τωρα στα γεραματα με επιασε να κανω ενα Gaming Room , αγορασα το switch,Ps4 pro, τωρα θα παρω τιμονιερα αλλα τι αλλα να βαλω μεσα?βρεικα κατι αλλα ωραια φωτηστικα με tnt crash bandi, και mario lamp αλλα δεν ξερω τι αλλο να βαλω μεσα ... καμια ιδεα???πειρα καινουρια 55αρα τηλεωραση... το σκεφτηκα ευχαριστω για την απαντηση,,σκευτικα καναπε και να παρω λες αυτο με το snorlax? https://www.amazon.de/OLJF-50cm-große-Plüschspielzeugpuppe/dp/B07KP8H4R5/ref=sr_1_7?keywords=snorlax&qid=1569757059&sr=8-7 το εχω βρει σε φαση ξερεις να καθεσαι...να βαζω την γυναικα εκει βρε αδερφε
Froskeas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Αδερφε, βαλε κι έναν αυτόματο ορθογράφο να βρίσκεται 2 2
AristidisZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Ψυγειάκι μικρό για να μη σηκώνεσαι όταν θέλεις μπύρα Και κάναν καθετήρα 2
zx1234r Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.youtube.com/user/JamesNintendoNerd Εδώ θα βρεις πολλές ιδέες. Ο τύπος έχει ένα σπίτι γεμάτο με games, collectibles, video games, cinema memorabilia και δεν συμμαζεύεται.
kkailas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Froskeas είπε Αδερφε, βαλε κι έναν αυτόματο ορθογράφο να βρίσκεται Αν δεν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό, καλύτερα να μην πεις τίποτα 1
petradakkiii Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, zx1234r είπε https://www.youtube.com/user/JamesNintendoNerd Εδώ θα βρεις πολλές ιδέες. Ο τύπος έχει ένα σπίτι γεμάτο με games, collectibles, video games, cinema memorabilia και δεν συμμαζεύεται. σε ευχαριστω παρα πολυ!! 17 λεπτά πριν, Froskeas είπε Αδερφε, βαλε κι έναν αυτόματο ορθογράφο να βρίσκεται εγεινε φιλε μου , αν εχεις να μου προτεινεις κατι θα το εκτιμουσα
tsofras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ψυγειάκι μικρό για να μη σηκώνεσαι όταν θέλεις μπύρα Και κάναν καθετήρα Αυτο το σκέφτομαι και εγώ , ψάχνω μήπως βρώ αυτά τα μικρά με το monster ( αν και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ )
zx1234r Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Αν μένεις μόνος σου, απαραίτητα μία γυναίκα για καθάρισμα. 3 1
petradakkiii Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, zx1234r είπε Αν μένεις μόνος σου, απαραίτητα μία γυναίκα για καθάρισμα. εχω 6χρονια χαχ 27 λεπτά πριν, LittyMeek είπε ενα ηχοσυστημα εχω και απο αυτο κατι για διακοσμηση μμμ!!
*nenya* Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μπορεις να βρεις με λιγο ψαξιμο και αυτοκολλητα τοιχου ή ακομα και ταπετσαρια βασισμενη στα αγαπημενα σου games. Αν εχεις συλλογη απο φιγουρες κλπ μπορεις να την τοποθετησεις σε βιτρινα σε καποια γωνια του δωματιου. Οπωσδηποτε αναπαυτικες πολυθρονες (ή καναπέ) για ωρες ατελειωτου gaming. Και κρυφο φωτισμο, ισως καποια ledοταινια πισω απ'τα επιπλα.
petradakkiii Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) παραγγειλα αυτα απο amazon παραγγειλα και την g29 τιμονιερα... tv-ps4 pro-nintedo switch ιδα και εκει το mewtwo Λεγω Οπ τσιμπατο Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από petradakkiii
@ngelos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Βάλε λεντοταινίες πίσω από τηλεόραση, έπιπλα κλπ. να δώσεις ατμόσφαιρα και ρυθμιζόμενη/ες λάμπες να μπορείς ν' αλλάζεις χρώματα και ένταση φωτισμού (όπως και στις λεντοταινίες). Επίσης φτιάξε μερικά καντράκια με retro games. Π.χ. πάρε κορνίζες Α4 και αν έχεις εκτυπωτή βρες μόνος σου από την Google κι εκτύπωσε εικόνες σαν αυτήν: https://marinkoillustration.bigcartel.com/product/super-mario-64
Προτεινόμενες αναρτήσεις