Προς το περιεχόμενο

Καλυψη Εγγυησης EVGA


therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το PC μου παρουσιαζει καποια θεματακια και εχω σχεδον καταληξει οτι ειναι η καρτα. Απλα για να ειμαι προετοιμασμενος μεχρι να το σιγουρεψω, θελω να ξερω ποιος καλυπτει τις εγγυησεις στην Ελλαδα, επειδη την ειχα αγορτασει ιντερνετικα απο Γερμανια, και δε βλεπω να βρισκω ακρη να την στειλνω πισω εκει στο καταστημα να την ελεγξουν και η εγγυηση να περασει μεσα απο αυτους.

Υπαρχει καποια εταιρεια εδω αντιπροσωπος, η ξεκιναω email επικοινωνια με EVGA και οτι γινει

Βρηκα και ενα παλιο θεματακι αλλα  εκει λεγαν οτι δε πρεπει να υπαρχει σε μας καποιος

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκινας δηλάδη με εξοδα αποστολης εξωτερικο και διαδικασιες τυπου α οχι καλα ειναι, εμεις δε μπορουμε να κανουμε κατι και πιας το αυγο και κουρευτο. Γιατι να μη μιλησω με την ιδια την εταιρια ρε μαν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα αν σου πω τι εμπειρια ειχα απο γερμανικο καταστημα (οχι αυτο που πηρα την καρτα, ενα αλλο που πηρα παλιοτερα ενα budget laptop) αστο.. Τους απειλησα με δικαστηρια για να στειλουν μια μνημη ραμ, ισως χειροτεροι και απο Ελληνες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχει να κάνει με Έλληνες και Γερμανούς ρε παιδιά. Οι Γερμανοί είναι από τους πιο απατεώνες με τεράστια σκάνδαλα Siemens Volkswagen. Στο κατάστημα είναι. Είχα κορυφαία αντιμετώπιση από ελληνικά καταστήματα όπως και είχα απαράδεκτη αντιμετώπιση από καταστήματα εξωτερικού. Δεν είναι ο κανόνας ότι δεν θα βγάλεις άκρη σε θέματα εγγύησης στην Ελλάδα ενώ σε γερμανικό κατάστημα όλα είναι ρόδινα. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, 3DJIN είπε

τα πραγματα ειναι πολυ απλα με τα γερμανικα καταστηματα,ειναι σοβαροι οι ανθρωποι εκει

.....

Επεξ/σία από Coppermine
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια τα πραματα ειναι ακομα πιο απλα. Απο το ποιος ειναι σοβαρος και που βρισκεται, το θεμα εχει ως εξης. Αγοραζεις ενα προιον απο εναν κατασκευαστη και αυτος σου δινει μια εγγυηση, εκτος και αν ειναι κινεζια η αγοραζεις απο γυφτο δε ξερω. Η εγγυση αυτη εχει να κανει με το εργοαστασιο και εσενα τον αγοραστη. Απλως το καταστημα που το προμηθευει μπαινει συνηθως στη μεση, και μεσολαβοντας σε βγαζει απο εναν κοπο. ΠΧ αγοραζεις κατι απο το πλαισιο, χαλαει, το πας πισω, σου δινουν αλλο η πιστωτικο. Αυτο απλα σημαινει, οτι θα κανουν αυτη την χαρτουρα στο παρασκηνιο και θα κινησουν την διαδικασια για να μην εχεις εσυ σκοτουρες για τετοια πραγματα και αποκτησεις ασχημη εμπειρια και δεν ξαναγορασεις απο δαυτους. Τωρα στη περιπτωση που εισαι Ελλαδα και μπορεις να πας σε ενα απο τα οποιαδηποτε καταστηματα του δικτου μιας αλυσιδας η στο εκαστοτε σρουτζομαγαζο, καλως. Και αν κωλυσιοεργουνε και σκαλωσει καπου η διαδικασια επισης πας πισω και λες φερτε το πισω η επιμενεις η οτιδηποτε. Εχεις εναν ελγχο.

Οταν στελνεις κατι εξωτερικο δε ξερεις τι απο τα χιλια δυο μπορει να γινει και δε παιζουν τα ειναι σοβαροι, εχουν καλη εικονα, ειναι οργανωμενο εθνος. Αυτα ειναι τρελες.

Αρα ξαναπαμε πισω στην αρχη μιας και τα θεωρησα ολα αυτα δεδομενα και ρωταω την ουσια του θεματος. Βγαζει κανεις ακρη με την EVGA μεσα απο Ελλαδα η μπλεξαμε τωρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Νομίζω πως μπορείς να ξεκινήσεις απευθείας RMA από το site της EVGA. Το έχεις κάνει register? Είσαι ο original κάτοχος ή το πήρες δεύτερο χέρι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, therock είπε

Original, αλλα δεν ειχα κανει ποτε registration. Γενικα δεν κανω ποτε σε προιοντα. Μπορω και τωρα να το κανω αραγε

Ναι απλά ζητάνε την απόδειξη αγοράς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρόσφατα σε θέμα που είχα με κάρτα της evga ξεκίνησα rma στις 17/9 το απόγευμα. στις 18/9 το πρωί μου έστειλαν ότι χρειάζεται για την αποστολή της κάρτας. πλήρωσα 16 ευρώ στο ταχυδρομείο συστημένο για αποστολή στη Γερμανία. έφτασε εκεί στις 25/9 (μέχρι και τις 24 την είχαν οι δικοί μας οι κοπρίτες του ταχυδρομείου ακόμα Ελλάδα) και στις 26/9 έστειλαν την αντικατάσταση (sealed new όπως αναφέρουν στο mail) με tracking από UPS η οποία θα παραδοθεί αύριο. αν δεν είναι αυτό σωστό service τότε ποιο ακριβώς είναι; και η καθυστέρηση ήταν καθαρά του ταχυδρομείου μας. 

Επεξ/σία από zeibei
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...