mp123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, eyes είπε Δεν εχουν ολα τα pounds ιδια τιμη. Καποια coins eχουν μεγαλυτερη αξια απο το σκετο χρυσο. 1
opera Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, AristidisZ είπε Και η τράπεζα θα ΑΓΟΡΑΣΕΙ Άρα η τιμή αγοράς τον απασχολεί Το 2003 έδωσα 4 σε κοσμηματοπωλείο στο Περιστέρι για να πάρω το πρώτο μου υπολογιστή,τις έδωσα στην ακριβή τιμή-αγοράς,τις ζύγισε να είναι στα 8 γραμμάρια,80 ευρώ η μία άξιζαν τότε. 1
tigergreg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Για οποιον θελει να μαθει μερικα πραγματα για τις εγγλεζικες χρυσες μονες (υπαρχουν και μισες αλλα και πεντολιρα) λιρες.... https://www.xrusos.net/index.php/our-services/ektimisi-liron/item/138-poies-einai-oi-lires-agglias-pou-kykloforoun Υπαρχει παντως στην ελλαδα μια παρεξηγηση γι αυτες με το γραμμα β που φτιαχνονται στην βομβαη και η πλειοψηφια τις θεωρει πλαστες!
tounion Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Καλά εγώ μόνο ένα πράγμα δεν θα έκανα.. να πάρω στη σειρά τα ενεχυροδανειστήρια και να ρωτάω μια τιμουλα για τη λίρα μπορώ να έχω για να κάτσω να συγκρίνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις