Moderators stormrain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, duende είπε στην ττε την αγοραζουν καθαρα για την αξια χρυσου, σωστα? αν εχεις καποια "σπανια" κομματια πας μονο σε συλλεκτη? Ως επενδυτικό χρυσο την αγοραζει η τραπεζα. 1
29gk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, stormrain είπε Εξαρτάται που θα πας γκαηζ. Υπάρχουν περιπτώσεις που η λίρα εχει αλαχθει σε καλπικη και ο αγοραστής ουτε που το παίρνει πρεφα. Το ιδιο μπορει να συμβει και με ενα 50ευρο ή και με τα ρεστα. Κι ας ειναι κι απο ταμια τραπεζας. Δε λεει τιποτα αυτο. Η πιο απλη λυση εξακολουθει να ειναι ενα χρυσοχοειο.
pontez2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Η λύση των απελπισμένων ειναι τα χρυσοχοεία Τράπεζα της Ελλάδος για χρυσές λίρες. Εγγύηση. 1
29gk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, pontez2 είπε Η λύση των απελπισμένων ειναι τα χρυσοχοεία Τράπεζα της Ελλάδος για χρυσές λίρες. Εγγύηση. Οσων πωλουν κοσμηματα, λιωμενο μεταλλο ή πιστευουν στις τηλεοπτικες διαφημισεις. Η λιρα, ειτε παει σε τραπεζα, ειτε σε καταστημα, ειτε σε σαραφη στην Αθηνας, ειτε δωθει χερι με χερι σε καποιον, μια τιμη εχει. Την αντιστοιχη της ημερας.
pontez2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, 29gk είπε Οσων πωλουν κοσμηματα, λιωμενο μεταλλο ή πιστευουν στις τηλεοπτικες διαφημισεις. Η λιρα, ειτε παει σε τραπεζα, ειτε σε καταστημα, ειτε σε σαραφη στην Αθηνας, ειτε δωθει χερι με χερι σε καποιον, μια τιμη εχει. Την αντιστοιχη της ημερας. Αν εσυ εμπιστεύεσαι το εκάστοτε χρυσοχοείο, ή το χέρι με χέρι, εγω δεν 'εχω προβλημα, αλλά δε θα προτέινω σε κανέναν τέτοια λυση, τη στιγμη που η τράπεζα της Ελλάδος, οντως θα σου δωσει τη τιμη της ημέρας με αποδειξη κτλ
AristidisZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δε χάνεις κάτι να την πας σε ένα κοσμηματοπωλείο, λογικά θα σου δώσουν ένα κλικ παραπάνω από την τιμή που αγοράζει η ΤΤΕ Μόλις τώρα, pontez2 είπε Αν εσυ εμπιστεύεσαι το εκάστοτε χρυσοχοείο, ή το χέρι με χέρι, εγω δεν 'εχω προβλημα, αλλά δε θα προτέινω σε κανέναν τέτοια λυση, τη στιγμη που η τράπεζα της Ελλάδος, οντως θα σου δωσει τη τιμη της ημέρας με αποδειξη κτλ Αν θες να πουλήσεις δε σε νοιάζει
mcstefan7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Η καλύτερη τιμή είναι χέρι με χέρι. Αν σε δούν άσχετο θα σε φάνε (είτε ιδιώτης είτε χρυσοχόος). Στην τράπεζα θα πληρώσεις προμήθεια για τον έλεγχο. 1
29gk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, pontez2 είπε Αν εσυ εμπιστεύεσαι το εκάστοτε χρυσοχοείο, ή το χέρι με χέρι, εγω δεν 'εχω προβλημα, αλλά δε θα προτέινω σε κανέναν τέτοια λυση, τη στιγμη που η τράπεζα της Ελλάδος, οντως θα σου δωσει τη τιμη της ημέρας με αποδειξη κτλ Οταν αγοραζεις μετοχες, το κανεις οπωσδηποτε απο την εταιρεια που τις εκδιδει; Ψυγειο μονον απο τον κατασκευαστη; Αυτοκινητο μονον απο την επισημη αντιπροσωπεια; Η χρυση λιρα, ειναι απλα ενα προιον και τιποτε παραπανω και οι περισσοτεροι προτιμουν τους ιδιωτες ακριβως λογω της ελαφρως μεγαλυτερης τιμης. Και μιλαμε παντα για πωληση και οχι αγορα οπου εκει οντως ειναι αλλο ζητημα. Τοσο λοιπον κανει σημερα, παρτη, φερε το αντιτιμο σε χαρτινα, ευχαριστω, παρακαλω και τελος. Τωρα εαν καποια χαρτινα ειναι πλαστα ή εαν πριν πας στο μαγαζι δεν κοιταξες τη σημερινη εφημεριδα και σε εριξαν, αυτα ειναι αλλα ζητηματα. 1
M-rita Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα.Η τιμή της είναι στα 350 € η πώληση.Για να αγοράσεις δεν το συζητώ πόσο έχει πάει .Αν δεν είναι επείγουσα ανάγκη για ρευστό , γνώμη μου να μην τη δώσεις.
eyes Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν εχουν ολα τα pounds ιδια τιμη. Καποια coins eχουν μεγαλυτερη αξια απο το σκετο χρυσο.
GREGORYMO Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Σωστός, 310 την έχει αγορά η ΤΤΕ σήμερα... Σε κάθε περίπτωση, επιμένω στο αρχικό μου σχόλιο Αυτός όμως θα ΠΟΥΛΗΣΕΙ !
AristidisZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Αυτός όμως θα ΠΟΥΛΗΣΕΙ ! Και η τράπεζα θα ΑΓΟΡΑΣΕΙ Άρα η τιμή αγοράς τον απασχολεί 2
GREGORYMO Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Και η τράπεζα θα ΑΓΟΡΑΣΕΙ Άρα η τιμή αγοράς τον απασχολεί Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο !!!! Πήγα να σου διαφωνήσω διότι είχα μείνει σε τιμή 270€ !!!! Έχω χάσει επεισόδια !!!
vagos789 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Λοιπον ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη Ειναι καλο timing για πωληση,ειναι σε ιστορικα υψηλα. Πας σε 2-3 σαραφηδες και παιρνεις τιμες.Συγκρινεις με ΤτΕ που εχει τις τιμες της αναρτημενες.Πουλας σε οποιον εδωσε καλυτερη τιμη. Πολυ χονδρικα,θα πρεπει να παρεις πχ 301 ευρω που ειναι η τρεχουσα (σημερινη) τιμη για μια λιρα με ελλατωματικη οψη ή κατι παραπανω Ειναι πιθανο να μην ειναι σε αριστη κατασταση η λιρα σου Ακραιο σεναριο ειναι να ειναι καμια κοπη Λιβανου οποτε μιλαμε για 230 ευρω
ELTASSOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Προσεξε μην μπλεξει η γιαγια με ποθεν εσχες λιρας και μπει σε λιστα φοροφυγαδων....να εχει αποδεικτικο αποκτησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις