Leo18 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Λοιπόν έχω ένα λάπτοπ hp με σπασμένη οθόνη το οποίο το είχα συνδεμένο σε μια εξωτερική οθόνη (hdmi) με ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι και όλα μια χαρά. Αφαίρεσα όμως εντελώς την σπασμένη οθόνη και το καπάκι του λάπτοπ και όταν το συνδεσα με hdmi δεν έδειχνε τίποτα. Έκανα βλακεία?😮 Τι μπορώ να κάνω τώρα?
Leo18 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Ναι την έκοψα από την οθονη. Και όταν δεν έδειχνε με το hdmi τίποτα την έβγαλα και από το λάπτοπ. Μπορώ να κάνω κάτι?
FasTaker Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Ναι βασικα ποιος σου ειπε να κοψεις την καλωδιοταινία? Παίζει να το εβγαλες αχρηστο. 1
Leo18 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Καταλάθος την εκοψα. Και μετά την έβγαλα. Κρίμα.
christosx13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Leo18 είπε Καταλάθος την εκοψα. Και μετά την έβγαλα. Κρίμα. Φιλε δε νομιζω να επηρρεαζει η καλωδιοταινια τη λειτουργια του λαπτοπ. Εγω εχω λαπτοπ με σπασμενη οθονη και ειχα καψει εντελως την οθονη οταν αγγιξα την καλωδιοταινια. Το λαπτοπ δουλευει 3 χρονια σε μονιτορ.Λοιπον εγω δεν εχω αφαιρεσει την οθονη κ το καπακι.Για καποιο λογο παρολο που μαλλον εχει καψει στην μητρικη ενα τσιπ η μοσφετ{ετσι νομιζω λεγεται} κ εχει νεκρωσει η οθονη μολις ανοιγοκλεινω το καπακι αναβοσβηνει στιγμιαια το εξωτερικο μονιτορ κ αλλαζει η αναλυση αναλογως αν εχω κλειστο η μισοκλειστο καπακι. Στα λεω λιγο μπακαλιστικα ισως καποιος γνωστης να μας τα πει καλυτερα αλλα νομιζω με καποιο τροπο κολλαει στο ποστ κ δε μπαινει στα windows γι αυτο δε βλεπεις εικονα στο μονιτορ το εχω παθει κι εγω οταν ειχε καποιο προβλημα κ κολλαγε στο bios με προβλημα εκκινησης.Ακομα κ τωρα δε μου δειχνει ποτε εικονα στο ποστ παρα μονο οταν φορτωνουν τα windows η εκτος αν πατησω fn+f1. Να ξερεις οτι με την οθονη ισως αφαιρεσες το ασυρματο δικτυο η καμερα κλπ που συνδεονται στο καπακι. Δοκιμασε τα κουμπια με fn + καποιο απο τα f που δινουν σημα σε οθονη με την εναρξη μηπως ανοιξει. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από christosx13 1
Leo18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Έχεις δίκιο. Δείχνει κανονικά το μόνιτορ μετά από 2 λεπτα. 1
christosx13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Leo18 είπε Έχεις δίκιο. Δείχνει κανονικά το μόνιτορ μετά από 2 λεπτα. Μια χαρα τοτε. Απλα αργουν να φορτωσουν τα windows. Αν χρειαστεις καποια στιγμη να βλεπεις εικονα κατα τη διαρκεια που ανοιγει το bios για να κανεις ρυθμισεις βρες το συνδυασμο κουμπιων του υπολογιστη σου που δινει εικονα στο μονιτορ και πατησε τα αμεσως μετα το start button,το ιδιο κανω κι εγω φιλε. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από christosx13
talibanakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Στις 1/10/2019 στις 2:54 ΜΜ, FasTaker είπε Ναι βασικα ποιος σου ειπε να κοψεις την καλωδιοταινία? Παίζει να το εβγαλες αχρηστο. Τι σχεση η καλωδιοταινια με την εξοδο της εξωτερικης οθονης; Καλο θα ειναι να μη δινεις συμβουλες για πραματα που δε γνωριζεις,φιλικα παντα. Στις 1/10/2019 στις 2:43 ΠΜ, Leo18 είπε Λοιπόν έχω ένα λάπτοπ hp με σπασμένη οθόνη το οποίο το είχα συνδεμένο σε μια εξωτερική οθόνη (hdmi) με ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι και όλα μια χαρά. Αφαίρεσα όμως εντελώς την σπασμένη οθόνη και το καπάκι του λάπτοπ και όταν το συνδεσα με hdmi δεν έδειχνε τίποτα. Έκανα βλακεία?😮 Τι μπορώ να κάνω τώρα? Αν εχεις τη δυνατοτητα να το συνδεσεις με VGA θα παρεις κατευθειαν εικονα,παιζει να καθυστερει το HDMI επειδη κατι καθυστερει την εκκινηση. 2
FasTaker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Σε ορισμενα laptop κυριως παλια η εξοδος περναει μεσα απο την καλωδιοταινια για αυτο το ειπα. Oσον αφορα το μοσφετ ή moasfet ειναι τιποτα απο αλλο απο ενα μεταλου -οξειδιου τρανζιστορ επιδρασης πεδιου. Καθε ηλεκτρονικο εξαρτημα εχει μερικα εκατομμυρια απο αυτα.
Coppermine Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Στις 7/10/2019 στις 2:34 ΜΜ, FasTaker είπε Σε ορισμενα laptop κυριως παλια η εξοδος περναει μεσα απο την καλωδιοταινια για αυτο το ειπα. Δε μας δείχνεις 1 που να κάνει αυτό που περιγράφεις, όπως κάλως σου υπέδειξαν πιο πάνω αν δεν γνωρίζεις κάτι ή είσαι στο περίπου μην δίνεις συμβουλές είναι ανεύθυνο και ανόητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα