Hero1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Γεια σας στην απέναντι πολυκατοικία μένει συγγενείς μου και θέλω να μου δώσει ίντερνετ extender δεν πιάνει μου είπε μπορώ να βάλω κεραία αλλά άμα την συνδέσω στο ρούτερ λογικά δεν θα δουλεύει
talibanakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Στις 1/10/2019 στις 3:53 ΠΜ, Hero1 είπε Γεια σας στην απέναντι πολυκατοικία μένει συγγενείς μου και θέλω να μου δώσει ίντερνετ extender δεν πιάνει μου είπε μπορώ να βάλω κεραία αλλά άμα την συνδέσω στο ρούτερ λογικά δεν θα δουλεύει Προσωπικα εχω χρησιμοποιησει πολυ παλια κεραια που επιανε ρουτερ απο εκατονταδες μετρα μακρια ( στη θεωρια ) . Το μενου της ηταν πολυπλοκο για καποιον που δεν εχει ανεση με αυτα τα θεματα ( καρφωτες ip και δικτυα γενικοτερα ) ,επισης ετρωγε πολυ συχνα κολληματα και ηθελε reset και φτου και απο την αρχη. Στα θετικα,ειχε δικη τηςπλακετα για παροχη wifi,αλλα ηταν αρκετα αδυναμο. Πιο ευκολη λυση για καποιον που δε γνωριζει τοσα ειναι μια απλη κεραια wifi usb,με μεγαλη antenna. Αυτη βεβαια η κεραια, ιδανικα θα πρεπει να ειναι εξω,προστατευμενη,συνδεδεμενη με προεκταση usb καλωδιο,και περασμενη καπως απο καποια παραθυρο. Δεν ξερω κατα ποσο θα σε βοηθουσε ενα wifi repeater ( με 20 ευρω και το ρυθμιζεις μεσω app στο κινητο ) καθως θα πρεπει και αυτο να ειναι σε μπριζα που να "βλεπει" απεναντι. Ποσο μακρια ειναι η απεναντι πολυκατοικια;
Hero1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Είναι 15 μέτρα περίπου άμα βγω στο μπαλκόνι πιάνω σήμα αλλά πολύ ασθενές έχω δοκιμάσει με hot spot από κινητό από το μπαλκόνι του και έπιανα κανονικά
sotos2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 1ον θα πρέπει και αυτός να "φέρει" το σήμα του πιο κοντά στο δικό του μπαλκόνι. Αν δεν μπορεί να μετακινήσει το δικό του wifi τότε δυστυχώς θεωρώ ότι θα χρειαστείς 2 extender. 1 στο σπίτι του συγγενή σου που θα φέρνει πιο κοντά στο μπαλκόνι το wifi και 1 στο δικό σου κοντά στο μπαλκόνι για να το μοιράζει στο σπίτι σου. Οπωσδήποτε άλλαξε πρώτα τους κωδικούς του administrator και για κωδικό wifi βάλε κάτι μεγάλο και τυχαίο . Αν βάλεις τον αριθμό του τηλεφώνου σου θα το βρει όλη η γειτονιά.!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα