Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαι εδώ και ένα μήνα στην watt and wolt. Στο πρόγραμμα προνομιακό liberty με 59 ευρώ ετήσια συνδρομή και 0.064 τιμή κιλοβατώρας. Χθες εγκρίθηκε η αίτηση μου για ένταξη στο κοινωνικό οικιακό τιμολογίο. Στέλνω μήνυμα, και λέω ότι αφού μπαίνω στο κοινωνικό, θέλω επιστροφή της ετήσιας συνδρομής του προγραμματος που ήμουν όταν ήρθα. Μου λένε, δεν σας συμφέρει, γιατί η έκπτωση του κοινωνικόυ οικιακόυ τιμολόγιου τώρα θα εφαρμόζεται στη τιμή 0.064 της κιλοβατώρας. αν πάρετε πίσω τα 59 ευρώ, η έκπτωση του κοινωνικού οικιακού, θα εφαρμόζεται στα 0.089 ευρώ που έχει η κιλοβατόρα στο κανονικό τιμολόγιο. Στο site λένε ότι το πρόγραμμα στο οποιο ειμαι δεν συνδυάζεται με ειδικές τιμολογήσεις (δλδ κοινωνικό οικιακό). Ποιον να πιστέψω και τι με συμβουλεύεται να κάνω; ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
greengr21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Tι να σου πουμε εμεις?αναλογα με την καταναλωση που κανεις υπολογισε τα και δες τι σε συμφερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα