Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, δημιουργώ αυτό το θέμα ωστε να γράψει ο καθένας την γνώμη καθώς και την εμπειρία του σχετικά με εγγύηση απο sroutzομάγαζα,αναφορικά με σερβις,επισκευες καθως και εγγύηση.

πρωσοπικά, μια φορα πηρα κινητό απο skroutz,το galaxy note 3 και το εχω μεχρι και σημερα σχεδον αθικτο,παρολη την ταλαιπωρία που πέρασε..

απο banggood πήρα 2 φορες κινητο, honor7x Καθως και xiaomi redmi note 4, κανενα πρόβλημα και σε αυτούς.

βλέπω ανα καιρούς όλοι να φοβούντε τις αγορές απο ''εξω'' καθώς δεν έχουν ''εγγύηση'' (που κατα τη γνώμη μου είναι θέμα τύχης,καθώς και οι έμποροι του σκρουτζ τα κάνουν παρα-εισαγωγή απο βουλγαρία και κίνα και παίζουν μπάλα με το ΦΠΑ...

Στο θέμα μας τώρα, έχει κανείς κάποια αρνητική/θετική εμπειρία απο αγορά σε σκρουτζομάγαζο;

Ξεκινάω αυτό το θέμα κατα κύριο λόγο για να δω γνώμες άλλον συμφορουμητων, καθως και να έχω 2-3 γνώμες γιατι θελω να πάρω mi9t pro στα 330 που βρήκα απο bangood αλλα δεν ξερω κατα πόσο θα βγω τυχερός ΚΑΙ αυτη τη φορά, διότι πριν αναλάβει την xiaomi η Infoquest είχα πάρει απο gearbest redmi note 2 , και μετα απο εναμισι χρόνο περίπου σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί (δεν ηθελα εγγύηση προφανώς,αλλα έτρεχα να βρώ συσκευή..)

*Παρακαλώ εαν υπάρχει ήδη νήμα με το ίδιο θέμα ας κάνουν merge οι moderators

** εαν δεν είναι διαφήμηση, μπορείτε να δείτε εδώ εναν πολύ αγαπημένο μου youtuber οπου εξηγεί 5 πράγματα παραπάνω καθώς και διηγείται δική του εμπειρία με service:

Δημοσ.

φιλε μου καλησπερα. και εγω αγοραζω 1.5 χρονο τωρα απο κινα. εχω παρει πολλα mi bands και αρκετα κινητα... (αλλα και αλλα πραγματα απο αλιεξπρες, banggood και gearbest)

η μονη κακη εμπειρια που εχω απο το σκρουτζ ειναι οτι πολλες φορες τα κινητα ειδικα (που τα τσιμπανε και αυτοι απο banggood) δεν ειναι διαθεσιμα. και σε 7 εργασιμες μου εχει ηδη ερθει και απο κινα με priority dm nlpost στο banggood. 

γενικοτερα ακολουθω αυτο που λεει και ο φιλτατος σωτηρης. παντα βιντεο με unboxing εστω με ενα κινητο. ειναι σημαντικο να υπαρχουν αποδεικτικα στοιχεια σε περιπτωση ελλατωματος.

απο εκει και περα δεν ξερω ποσο ισχυει αλλα εχω ακουσει οτι το DOA της κινας ειναι 3 μερες και οχι 7 οπως στην ελλαδα. οποτε αν εχεις επιβεβαιωμενο ελλατωμα στις τρεις πρωτες μερες κατευθειαν στο αντικαθιστουν (και αν οχι πας dispute paypal :P ). απο εκει και περα ΝΟΜΙΖΩ ολες οι συσκευες εχουν 1 χρονο εγγυηση. 

η δηθεν επισης εγγυηση του σκρουτζ δεν ειναι τιποτα αλλο απο το οτι ο ιδιος ο πωλητης επικοινωνει με τους κινεζους. αν ξερεις και συ να το κανεις no problem. 

αυτα πανω κατω. γενικα κινητα παιρνω μονο απο banggood γιατι πριν ερθει η xiaomi ελλαδα ειχα τσιμπησει redmi note 3 και ο σκρουτζομαγαζατορας του ειχε βαλει custom rom και ετσι δεν μπορουσα να παρω ενημερωσεις με αποτελεσμα να τα κλασει σε 1,5 χρονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...