M-rita Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα, ηθελα να ρωτήσω εάν κάποιος πρόσφατα κατέθεσε δικαιολογητικά στις παροχές για την αγορά γυαλιών οράσεως και σε πόσο καιρό του επιστράφηκαν τα χρήματα που δικαιούται.
billiboo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 εγω οταν πηγα ηθελαν να τους παω και τα γυαλια που αγορασα απο εκει μαζι με την αποδειξη. τα χρηματα αν θυμαμαι καλα μπηκαν σε 1,5-2 μηνες
M-rita Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, billiboo είπε εγω οταν πηγα ηθελαν να τους παω και τα γυαλια που αγορασα απο εκει μαζι με την αποδειξη. τα χρηματα αν θυμαμαι καλα μπηκαν σε 1,5-2 μηνες Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου αρχικα 🤗 εύχομαι να είναι έτσι τα πράγματα γιατί έχω ακούσει και για αναμονή ενός έτους.Τα γυαλιά τα φορουσα οταν πήγα οπότε σε αυτό δεν είχα προβλήμα .
dimitris21gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Κατέθεσα τα χαρτιά μέσα Μαΐου και τα χρήματα μπήκαν την περασμένη Πέμπτη.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Κατέθεσα τα χαρτιά μου τον Γενάρη και κατέθεσαν τα λεφτά τον Ιούλιο!
M-rita Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Στις 2/10/2019 στις 8:26 ΜΜ, Des1 είπε Κατέθεσα τα χαρτιά μου τον Γενάρη και κατέθεσαν τα λεφτά τον Ιούλιο! Με γέμισες ελπίδες 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα