epipi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, δυστυχώς βρίσκομαι σε ένα δίλημμα, πάνω που είχα αποφασίσει να ξεκινήσω να μάθω web design από την αρχή χωρίς να μπω σε κάποια σχολή, αν και έχω γνώσεις Πληροφορικής μιας και έχω δουλέψει στο παρελθόν στο αντικείμενό μου (πτυχιούχος Πληροφορικής ΤΕ). Θέλω να εξελιχθώ στο web design, παρ'όλα αυτά έκαναν δεκτή την αίτησή μου σε ένα μεταπτυχιακό στο τομέα της Πληροφορικής και πιο συγκεκριμένα στην Ιατρική Πληροφορική, καμία σχέση βέβαια με το web design. Την είχα κάνει και δεν περίμενα να γίνει δεκτή η αλήθεια είναι. Και στο κεφάλι μου τώρα είναι όλα μπερδεμένα... Τι μπορεί να μου εξασφαλίσει ένα καλύτερο εργασιακά μέλλον; δουλεύω σε άσχετο επάγγελμα αυτή τη περίοδο και είμαι άνω των 30. Οπότε δεν έχω πολλά περιθώρια να χάνω χρόνο..... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από epipi
tasanton Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Με μπέρδεψες: Είσαι πτυχιούχος πληροφορικής ΤΕ, θες να σταδιοδρομήσεις στο web design, πέρασες σε μεταπτυχιακό "Ιατρική Πληροφορική" και δουλεύεις σε άσχετο επάγγελμα; Και δεν θες να χάνεις και χρόνο; Σηκώνω τα χέρια ψηλά Αν σε ενδιαφέρει η πληροφορική, πάρε το μεταπτυχιακό και παράλληλα προσπάθησε να εργαστείς σε αυτό τον τομέα. Το χαρτί μπορεί να σου χρησιμέψει σε πρόσληψη ως εξτρά προσόν, ειδικά επειδή δεν έχεις πτυχίο ΑΕΙ. Το αν θα ασχοληθείς με το web design είναι άλλο πράγμα, όρεξη να έχεις να το κάνεις. Δεν σε δεσμεύει το μεταπτυχιακό, 1 χρόνος πάνω-κάτω δεν αλλάζει τα πράγματα. Ειδικά όταν δεν εξασκείς αυτό που σπούδασες...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Χαρτί από κρατικό ίδρυμα αναγνωρισμένο πανευρωπαϊκά >>>>>> οτιδήποτε άλλο μπορείς να κάνεις Άλλωστε το Web Design δεν "σπουδάζεται" με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Για προσλήψεις πρέπει να έχεις πορτφόλιο να δείξεις, όχι χαρτιά.
Fotia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Κοίτα και κανένα πρόγραμμα από το ανοικτό πανεπιστήμιο Ελλάδας και Κύπρου ,να κάνεις από απόσταση.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ θα πήγαινα στο μεταπτυχιακό μόνο και μόνο για να διευρύνω τις γνώσεις και την αντίληψή μου γενικά. Μη χάνεις την ευκαιρία, μακάρι να μπορούσα να κάνω και εγώ. Web design μαθαίνεις όποτε θέλεις, στο Udemi υπάρχουν δεκάδες μαθήματα πιο φθηνά και από τζάμπα. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα