xristinapap Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 παιδια γεια σας...θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με το iqos!!το χρησιμοποιω εδω και ενα χρονο εχω αλλαξει 3 με 4 φορες holder και σιγουρα μια φορα την βαση!!ανα 3 μηνες σιγουρα αλλαζω holder!!σας συμβαινει εσας?ή μονο εμενα!!!
gregory83 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μάλλον μόνο σε εσένα συμβαίνει αυτό.εγώ στα δυόμιση χρόνια που το χρησιμοποιώ μια φορά εχει τυχει να αλλάξω holder.
xristinapap Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 χαχαχαχα...λεςςςς?δεν ξερω τι να πω...μου το ειπε και αλλος χθες οτι του συμβαινει!!!!! 1
gregory83 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 21 ώρες πριν, xristinapap είπε χαχαχαχα...λεςςςς?δεν ξερω τι να πω...μου το ειπε και αλλος χθες οτι του συμβαινει!!!!! holder γιατι αλλάζεις συχνά; μήπως σπάς την ακίδα η σου βγάζει πρόβλημα απο μόνο του;
xristinapap Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Στις 7/10/2019 στις 6:14 ΜΜ, gregory83 είπε holder γιατι αλλάζεις συχνά; μήπως σπάς την ακίδα η σου βγάζει πρόβλημα απο μόνο του; μια φορα μου ειχε σπασει..τις αλλες απλα αναβει κοκκινο!!και τωρα ενω φορτιζει παω να βαλω το τσιγαρο αναβει κοκκινο το βαζω παλι να φορτισει,φορτιζει σε 10 δευτερολεπτα και ολα καλα!!!δεν βγαζω ακρη!!!
vasilissioros18 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Το δινεις οσο οσο και πας στο iqos 3 και τελειωνεις και εχεις και μια πολυ καλυτερη εμπειρια καπνισματος.Απλα Ειναι οσο να ναι ακριβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις